Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()Eyvallah kardeşim gönüller olsun gerisi bahane
utku0707 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
utku0707 ()Ben destekledim hocam sizi ozaman hatta yazdım size beraber iştişare yaptık
volpann için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
volpann ()tepki yükselişini 7.6 olarak gördüğümü videoda ve grafikle paylaşmıştım 7.5 de yiz
0BeğenmedimŞikayet
emek36 ()@volpann teşekkürler bilgiler için...
0BeğenmedimŞikayet
Yeşilllll22 ()Anladım :( Teşekkğr ederim
1BeğenmedimŞikayet
volpann ()Gan olarak birini indikatörler olarak biri destek direnç olarak birini ve piyasa yorumlayan birini seçin... Sonra bunların zaman içşnde tutarlılıklarına bakın takip ettiğiniz kişi sayısı artttıkca kafanız karışır. Dopru kişileri bulmaya odaklanın fikirlerini değerlendireceğiniz kişilerin asla takipci sayılarına bakmayın. Özellikle sosyal medya tarafında...
Yeşilllll22 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yeşilllll22 ()Hocam aklımız çok karıştı herkes farklı bişe diyor ama en önemlisi size sorim dedim size güvendiğimden kusura bakmayın ..
1BeğenmedimŞikayet
volpann ()O boşluğun sizde etkisini kim bıraktı bilmiyorum. B t c 17 k dan 34k ya kadar hiç bir boşluğu doldurmadan gitti. Bırakın boşlukları büyük resme odaklanın. Yada bu boşlukları hangi analistten fikir edinmişseniz ona sorun zira ben boşluklarla ilgilenmiyrum
0BeğenmedimŞikayet
Yeşilllll22 ()Peki Ons gaplı açılışın o kısmını doldururmu?
0BeğenmedimŞikayet
HARPUT ()yapmayın turkıye eskı turkıyemıkı devalasyon olsun bıraz mantıklı olun
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()Uzun bir vade için develasyonel bir etkiye sebep olacak gibi görünüyor. Bu Allah hakkımızda hayırlısını versin...
Adrenaline_68 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
volpann ()En azından ons tarafı pozitif ya oda aşağı kırsaydı mazallah 400 seviyelerini görürdük. 7.6 seviyesi ön görümüz geldiğinde ons 2100 dokar olsa gram 513 tl olur. Benim beklediğim 7.6 tepki yükselişi ne kadar geçirkirse ons tarafındaki yükslişle çarpan okadar gramı yukarı taşıyacaktır. 7.6 üzeri kısa vadede malesef bende yok.. yatırım tavsiyesi değildir
0BeğenmedimŞikayet
Adrenaline_68 ()faiz artırımı yapa yapa parayı eritiyorlar sırf doları yükseltmemek için doların yükselmesi artık bi şov oldu.
0BeğenmedimŞikayet
Yeşilllll22 ()İşimiz onsla zor Volpan hocam
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()Bu sarmala girdiler birkere 2018 deki artırımlar örnek alıcak olunursa mümkün malesef
0BeğenmedimŞikayet
Yeşilllll22 ()Sizce faiz artırırlarmı yine bu ne ya