Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (37)
0BeğenmedimŞikayet
KÜNÜK ()Ben biriyim için yazmıştım. Yanlış düşmüş
KÜNÜK için cevaplandı (yorumu göster)
-2BeğenmedimŞikayet
ferit007 ()teşekkür ederim kardeşim. sizdegerli takipçilerim için varım ben bu sitede. yoksa gelmem buraya. amacım bilgi birikintimi sizlerle paylaşmak..
KÜNÜK için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KÜNÜK ()Merhabalar iyi ki sitede varsınız. Çok faydalı bilgiler paylaşıyorsunuz. Altının kıymetini sarraf bilir diye atasözü vardır. Size karşı sarraf olmaya çalışacağız. Senato seçimini demokratların kazanması sizce onsu ne kadar yükseltir. Bir de seçim şu an için hangi boyutta ? Teşekkür ederim
Biriyim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
heros ()gercek sahibine haracini veriyo yani
cok zoruna gidiyordur eminim
zenginin parasını alacağına canini al derler
:))
drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Oo yapsın bi güzel süpriz 50 olmazsa bi tık altı 49.5 da olur Dostum :)
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultanmehmet ()O zaman şubat'a kadar satmak yok ben bekleyecek şu anda karım çok gümüşte 6.35 ortalamayla yüklü alımım var teşekkür ederim cevabınız için
0BeğenmedimŞikayet
MALi___ ()O potansiyeli yerim. 50 olsun davul zurna cakdiracam mahallede :))
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Dibi bile tutabilir hocam tencere misali, kazırız biz, yeterki gelsin:)
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()hayırlı günler hocam
bir de şu var! altın 2011 deki çanağı tamamladı gümüş hala tamamlamadı! yani gümüş her an 50 dolar sürprizi yapma potansiyeline sahip:)
0BeğenmedimŞikayet
Biriyim ()Rica ederim ama tunç da tam tersini söylemiş şimdi :)
Karakartal26 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Bu sefer tutsun , insallah
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Karakartal26 ()Tum cevaplar icin sagolunn
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Ne güzel olur kıymetli hocam:)
0BeğenmedimŞikayet
Biriyim ()Bekleyeceğim zaten ben :)
0BeğenmedimŞikayet
Umutum34 ()Gece yada yarin belli olur herhalde
0BeğenmedimŞikayet
Biriyim ()Daha önce çok yazdım aslında demokratlar kazanırsa çıkar cumhuriyetçiler kazanırsa düşer deniyor bakalım görelim bencr demokratlar kazanır ona göre işlem yaptım. Bir de bizim saatimizle gece 3te açıklanacakmış
0BeğenmedimŞikayet
Yamanne ()Ins hocam :)
0BeğenmedimŞikayet
Karakartal26 ()Abd senato sonuclarivne zaman aciklancak kim kazanir ve kim kazanirsa onslara ne olur biraz fazla sirdum sanki:)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Milyar dolar kazanıp milyon dolar tazminat ödüyor ve bunu defalarca yapti
heros için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
heros ()tam kolladı o firma abd devamli tazminat oduyo manipülasyon yuzunden
0BeğenmedimŞikayet
Vlkyasan ()Soylediğiniz şsimleri nereden takip edebiliriz
vasili32 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Miisafir0005 ()Nereden takip edeceğiz bu kişiler link var mı size zahmet
vasili32 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()JP MORGAN GÜMÜŞ portföyünü son 3 ayda %40 neden artırmış olabilir diye düşününce olabilir gibi
0BeğenmedimŞikayet
heros ()tutar mı dersin?
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()49 $ olursa zaten canak tamamlanmış olur, canak boyu kadar teknik olarak hatta 2x kadar artis da mümkün, bana çok ütopik gelmedi
0BeğenmedimŞikayet
Biriyim ()300 dolar falan diyor sizce olur mu?
0BeğenmedimŞikayet
vasili32 ()Patrick iyidir, hoştur ama bzen çok ütopik ve değişkenlik gösterebiliyor söylemleri. Stefano'yu daha tutarlı ve istikrarlı buluyorum. Takip edebilirsiniz onuda.
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Ya tutarsa :)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()çılgın çocuk:)
1BeğenmedimŞikayet
heros ()hadi canımım
evi arabayı saydıracak millete
:))