Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (57)
5BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Robot diye bişey duymuşmuydunuz ? vardır duyanlarınız. Günlük kapanış için ihtiyacımız 27,25 ve tam bu noktadan robot satış yapıyor . tek sebebi panik satış yaptırmak . Dikkatle izleyin
selcukcelik için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hakan54smsk5454 ()Bende senin gibi düşünüyorum
0BeğenmedimŞikayet
baybanaz ()fed açıklandı ne düşünüyorsunuz üstad varşık alımı diyorlar
0BeğenmedimŞikayet
baybanaz ()teşekkürler 27,25 i bulucak inş
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()estağfurullah hocalık kim biz kim sizin yanınızda
0BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Teşekkür ederim @Periyot Hocam. Sizlerinde emeğine sağlık. Hayırlı akşamlar.
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()hocam elinize sağlık hayırlı akşamlar bereketli kazançlar dilerim
0BeğenmedimŞikayet
Garmagan ()Hemşerimi buldum :)))
Temamudanya için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Temamudanya ()Çok isabetli yorumlar ve grafik için teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Selçuk Hocam uzun aralar veriyorsunuz artık sanırım işleriniz yoğun yorumlardan grafik ve analizlerden mahrum kalıyoruz Hocam size de hayırlı bereketli helal kazançlar iyi akşamlar
2BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()@EDEP_ve_VEFA - @baybanaz Alt yorumu inceleyiniz. kararınızı ona göre verirsiniz.
0BeğenmedimŞikayet
EDEP_ve_VEFA ()hayırlı akşamlar hocam 23,50 grafikde çıkıyor, siz olası görüyor musunuz ? yarı gümüş yarı nakit de bir kardeşiniz olarak soruyorum. teşekürler
0BeğenmedimŞikayet
baybanaz ()Üstadım takviye alım yapmam gereken yerler için bilgi verebilirmisşiz takip edeyim
1BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Size kim önermişse doğru önermiş. Yanlız direnç ( tepe ) noktasından girmişsiniz. Düzeltmeleri takip edip takviye yapmalısınız. ve zarar olarak görmeyin , Size gümüşü tavsiye eden uzun vadede gelecek olan 30 USD ve üzeri rakamlardan dolayı tavsiye etmiştir. hakkı var. rahat olun. iyi akşamlar.
baybanaz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
baybanaz ()27.78 ons da düşüşle 1700 dolar beni içeri aldı üstadım ben gümüşden anlamazdım tavsiye oldu girdim canım cok sıkıldı ne yapmalıyım suan da yardımcı olabilirmisini
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Inşaallah son kısımda bahsettiğiniz olmaz üstadım, çok teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Savaş006 ()Şükür eskilerden birini gördüm. selam kardeşim
14BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Tekniği önemsemeyen yaya kalır. Alt yorum Grafik için bi açıklama yapayım.
Günü en az 26,80 üzeri kapatmamız gerekiyor. Haftayı ise 27,25 civarı kapamamız gerekiyor. Trend ancak bu şekilde bozulmaz. Aksi taktirde 26,80 altı günlük kapanış aynı zamanda 27, xx altında haftalık kapanış anlamına gelir ki grafikteki turuncu kanalın altına ineriz ve bir sür trend tersine döner . Bol kazançlar iyi akşamlar.
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Elinize emeğinize sağlık hocam.
26.80'e değip bir sıçrama olabilir belki diye ümit ediyorum en kötü, lakin belirttiğiniz şeyler üzerinde dikkat edeceğim. 26 dolar da önemli bir destek olabilir diye düşünüyorum 26.80 altı kapatırsak aşağı yukarı bu grafikte de gördüğümüz kadarıyla ama riskli işlemlerden kaçınmak lazım trend zedelemesi hiç de iyi olmaz doların durum da ortadayken. Her şeye hazırlıklı olmak gerekir sonuçta. ytd diyelim
1BeğenmedimŞikayet
Heciramazantanagardiicloud ()Hocam ful TL deyim ne önerirsiniz saygılar
1BeğenmedimŞikayet
Çarmıklı ()emeğine sağlık hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Sagolun hocam, teşekkür ederiz
1BeğenmedimŞikayet
ESF26 ()Değerli paylaşımınız için teşekkür ederiz selcuk hocam. Hayırlı geceler.
1BeğenmedimŞikayet
Gulkcr ()Selam hocam emeğinize sağlık teşekkürler.
1BeğenmedimŞikayet
Adaist0134 ()Hoşgeldin hemşerim elibe emeğine sağlık
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Oo Hocam merhaba hoş geldiniz epey ara verdiniz sağlığınız sıhhatiniz yerindedir inşALLAH
0BeğenmedimŞikayet
The_RePaN ()Hoş geldiniz hocam baya görünmüyordunuz iyisiniz3