Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (30)
0BeğenmedimŞikayet
sinyorhakan ()eyvallah dostum bende tskederim yorumun icin saol var ol
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()6.52 den dönmesini beklerim, ilk atakta asilmasi sürpriz olur,
Zararcı58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zararcı58 ()Hocam sizce kaçtan dönebilir
drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Sattiklarim 6.31den aldiklarim idi , 30 K daha 5.75ten aldiklarim var , 2/3 TL deyim , hala bir dusus gelebilir beklentim var , ozellikle sabah bocekseverlerden beklentim var
Kel_Benjamin için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kel_Benjamin ()Merhabalar arkadasim , erken saatlerde sattillarinizi aldiniz mi yoksa alim icon bir duzeltme mi bekliyorsunuz?
0BeğenmedimŞikayet
Elcuar ()Bencede alır abd
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Bugun herkes aldi ABD de 1 haftadır devrede değil özlemişlerdir trade etmeyi , once alir sonra bakacağız bakalim ne edecekler
MALi___ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Yooo Samba Mamba
arlon55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
arlon55 ()aldıgı gibi tokadı yedi ons:)
0BeğenmedimŞikayet
MALi___ ()Evet hocam takipteyim. Amerika ne yapar acaba beklemelimiyiz
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Brezilya alis ile basladi
Elcuar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Brezilya alis ile acildi
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()EyvALLAH Üstadım grafikler için teşekkürler sağolasın var olasın
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()inşallah beklediğimiz rakamalar da gelir
LambadasaR için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Brezilya 16;00 da açılır
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()hiç tl yoksa 27.450 de bir parça bozdururabilirsin ama bu direnci kırarsa 28.500 lar hedef olur , risk algınıza baglı
0BeğenmedimŞikayet
MALi___ ()Brezilya kacta aciliyor hocam
0BeğenmedimŞikayet
LambadasaR ()teşekkür ederim hocam aslında beklentim 25. xx ama acemiyiz sonuçta rakamlar da çok bekliyor silkeliyorlar bizi :) o akıma kapılmadan parça parça al yapmak istiyorum aslında 4 emrim var bankada 6,00 dan başlıyor gram olarak aşağıya doğru iniyor emirler kalsın o zaman..
teşekkür ederim yorumunuz için
-1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()enteresan bir gün bugün herkes alıyor , brezilya da alabilir beklemekte yarar var
0BeğenmedimŞikayet
Yusuf_Dagdeviren ()Burdan satış önerirmisiniz?
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()25 üstü pahalı , risk alırım diyorsan 25.7xx altı parçalı ilk alım yapılabilir,26 üstü almam illa emptia alacaksam riskli bölgede altını tercih ederim , altın daha sakin ama daha güvenli
LambadasaR için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Elcuar ()Brezilyayimi bekleyeyim aceba satmak icin
0BeğenmedimŞikayet
Karakartal26 ()Abd ile abi iyi bi alim firsayi olur mu sence
0BeğenmedimŞikayet
Elcuar ()Allah daha çok versin Tunahan bey. bozdurayimmi bir miktar . belki aşağı salmazmi aceba
0BeğenmedimŞikayet
LambadasaR ()alım fırsatı nerelerden bekliyorsunuz ons olarak mı gram olarak mı mesela ?
bende bekliyorum 26,4xx 26. xx gibi sizin düşünceniz nedir hocam yanlış mı bekliyorum acaba?
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()30k gümüş hala var , alım için fırsat bekliyorum 2/3 tl deyim
sinyorhakan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sinyorhakan ()inş oralara gelecek gelecek te önemli olan oralara geldıgınde bizde gumus olacak mı o önemli olan arkadasım oyuzden bu al sat larda cok dikkatli olmak lazım hele bu aylarda ocak 20 den sonra daha da dıkkatli olmak lazım saygılar
0BeğenmedimŞikayet
sinyorhakan ()eyvalah dostum saolasın senınde kazıncın bol olsun aldıklarını gece sattın anırsam yanış okumadıysam
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Gece satmıştın aldığım tekrar?
2BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()en tepeye otuttur benden sana orta şekerli kahve