Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (9)
0BeğenmedimŞikayet
SERSEFİL ()Dostum bitcoine buradan gözünü kapatıp giremezsin.
Hergün yeni bir zirve geliyor bugün yine yapmış zirve. Bunun son zirve olup olmadığını bilmiyoruz şuan.
Gireceksen de parçalı olabilir. %10 yaparsın çıktıkça ekleme yaparsın yada düştükçe alttan alırsın.
Btc 2021 yılı beklentiler iki ayrı uç yönlü.
Altcoinlerin patlama yapması olasısı var,
Yada bitcoinin neredeyse tamamını ezmeye devam edip yükselmesi olasılığı var.
3 yılda bir altcoin patlaması yaşadık. 2 defa.
Bunun üçüncüsünün olma ihtimalinin olduğu kadar olmama ihtimali de var.
Kararını kendin ver. Altcoin %5 5 bitcoin %10 olarak başlanabilir.
Syd için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Syd ()Merhabalar elimde 140 bin nakitim var . Yeniyim . Bilmiyorum nasıl hareket etmeliyim . Bitcoine bu seviyede girilir mi yardımcı olur musunuz.
SERSEFİL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SERSEFİL ()Rica ederim.
Bildiğin üzere sayfada açık kolllayan arayan birçok kişi var.
Xlm e 210 hedef vermiştim zamanında 17” den aldım 160 a gitti oradan toparladı 211 e kadar gitti. Güzel para kazandık.
Onu bile sanki birşeyi başaramadık gibi, sen millete 160-170 den xlm aldırdın dediler dün.
Evet aldık aldırdık da. Panik olanları sakinleştirdik, hedef devam dedik. Ben %23 aldım 160 dan alanlar %25-26 kazandı 4 günde. Bununla ben gurur duyarken adamlar buna bile laf edebildiler.
209 dan dönseydi eğer nasıl taşa tutarlardı bilmiyorum.
Geçen hafta 107 ortalama ile ltc aldım 124 e verdik. 119 tekrar girdim 130 verdim. Toplam 7 gün sürdü %25 aldık çok şükür.
Tüm coinler düşerken birtek çıkan cpin vardı aradık bulduk ve aldık.
3oda1salon için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SERSEFİL ()Grafikle beraber attım düşmedi yorum sana galiba.
Pes için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
3oda1salon ()Teşekkürler yardımlarınız için
Sizlerin sayesinde zarardan cikacaz insallah
0BeğenmedimŞikayet
Pes ()Hocam slm neoda bir haraket bekliyormusunuz
0BeğenmedimŞikayet
SERSEFİL ()Bereketli olsun. %8 yapar güzel para.
0BeğenmedimŞikayet
SERSEFİL ()Satış hedefi vermiyorum dostum. Satış yaparsam buradan yazarım anında.
Günaydın.
0BeğenmedimŞikayet
3oda1salon ()Günaydın usta
Ben 22 lerden aldıklarimi 132 den çıktım ltc yinede yüklü var şu kaclari görünce çıkarım dersiniz
Teşekkürler