Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (58)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()eyvallah teşekkür ederim hayırlı günler
drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çermik ()Ben biraz boşaltım elimi..
Duruma göre yine alırız..
62Dersim için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()buyuk fonlar işlem açmıyor yıl sonu nedeni ile ben 26.7xx direncinin kırılmasını beklemiyorum , kırılırsa yeniden giriş yapılır ama düşük bir ihtimal 4 ocaktan sonra aksiyon bekliyorum
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zeybekefe09 ()İnşallah gelir abi kararlı cıktın sen kesin getircen 7,30
0BeğenmedimŞikayet
62Dersim ()Abi ben de öyle bekliyorum ama inan yazmak istemedim, şimdi birileri çıkıp alım yapmadım sizin yüzünüzden der diye. 7.31 Ema200 sağlam direnci bir yandan, oradan attı yukarı. Ama yine de ocağın ilk haftasını görmek gerek diyorum.
Çermik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()7.30 gene gelecek diye riski göze aldım
Zeybekefe09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()hocam bu bayraklara flamalara ne diyorsun:)gümüş on da da var, bir kaç tane birini kırdı zaten
0BeğenmedimŞikayet
62Dersim ()Hocam sen şimdi bu büyük sırrı niçin çözdün :)
Azer1 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Çermik ()Sağolasın.. ayrıca geçmiş olsun..
Sanırım 7,44 den dönecek..
İzliyoruz..
0BeğenmedimŞikayet
Zeybekefe09 ()Aksiyoncusun galiba abi riskli değil mi bu işlemler böyle Bi zamanda?
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()bu dolar fiyatında full çıkış yaptım,
0BeğenmedimŞikayet
Azer1 ()Senin kaynanan oluyor
0BeğenmedimŞikayet
62Dersim ()Abi günaydın. Eşimin annesi kötülesti, onunla uğraşıyoruz maalesef. Yukarıda da onu anlatıyordum. O yüzden pek bakamadım ama parite ile geçtiğim gbp, euro ile gümüş var elimde şu anda. Sen nasılsın abi?
Çermik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Melankolik ()En iyisi en güzeli senin adına gerçekleşsin insallah dostum. Kendine iyi bak sağlıcakla kazançla kal. Görüşmek üzere.
0BeğenmedimŞikayet
Çermik ()Kardeş nasıl gidiyor)
1BeğenmedimŞikayet
62Dersim ()Getirsin bakalım ama full devam etme dediğim gibi, kârda parça çıkış.
Buralar soğuk, durum stabil maalesef, hayatî risk görünmüyor artık ama artık maalesef felç... Neyse... Bir iki güne dönüş yolu... Hayat devam ediyor.
Teşekkürler, iyi akşamlar bu arada sana ve sayfadaki diğer arkadaşlara.
Melankolik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Melankolik ()Umarım dost insallah . Sen nasılsın bu arada yer değişikliği yaramıştır sana inşallah. 62 uğur getire.
1BeğenmedimŞikayet
62Dersim ()26.62'yi geçse de olur başta, rasyoyu beklemeden.
Melankolik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Melankolik ()62 sans getirsin uğur getirsin . :)
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()eyvallah kardeşim hayırlı akşamlar bereketli kazançlar dilerim
ARY için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()sağolun teşekkürler hayırlı akşamlar bereketli kazançlar dilerim.
0BeğenmedimŞikayet
62Dersim ()Ooo, hem de bol 62'lisinden. Şans getirsin 62. Emeğine sağlık hocam.
0BeğenmedimŞikayet
ARY ()Merhaba... Dışarıdan izliyorum grafiklerinizi... paylaşımlarınız için teşekkürler...
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Saati dakikasi da belli olsa, ahh ahh nasıl şahane olurdu dimi:) işin esprisi tabii
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()kırılım olduğu zaman çalışır! zamanını kimse net bilemez! çalışırsa çok uzak değil diyebilirim. ytd
hayırlı akşamlar
Hyusuf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hyusuf ()Bu formasyon tahmininiz çalışma vakti zamanı belli mi
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()bakalım takipteyiz:)
Pdr2008 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Pdr2008 ()Ya çalışmasa hocam o zaman ki durumu ne olur bu gümüş onsun