Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0473 08:02:49
EUR 36.1888 08:02:49
USD 34.5315 08:02:49
ALTIN ONS $2686.7600 08:02:49

Grafiği gönderen: _SOSYOLOG_

Gram Altın bir orta vadeci için ilk alım seviyesi 420-400 bandıdır.İkinci alım için ocak ayı gözlemlenmelidir.400-380 mevcut potansiyel gelir ise oradan değerlendirilmeli.Gelmez ise Ocak ayı içerisinde 425 üzeri haftalık kapanış ile ikinci alım yapılabilir.Sevgiler

Yorumlar (55)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Bozkirli_42 ()

Yani düşüş trendi bittimi demek istiyorsunuz yatırım tavsiyesi olmadan.

0BeğenmedimŞikayet

KRAL001 ()

400 aldik sirada 380 kaldı onuda bekleyek bakim

3BeğenmedimŞikayet

_SOSYOLOG_ ()

Gram altında alt grafikte hedefe gelmiştir :)

1BeğenmedimŞikayet

_SOSYOLOG_ ()

Rica ederim değerli @deryacakirr29 iyi geceler..

deryacakirr29 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

deryacakirr29 ()

Çok tşk ederim cevabınız için sosyolog bey çok sağolun değerli bilgileriniz için... gümüş düşeni kırsada altın kıramadığından ve gümüşte 19 20 dolarlar aşağıda durduğunu düşündüğüm için korkuyordum içime su serptiniz :)) ii akşamlar...

_SOSYOLOG_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Cee ()

Merhaba @_SOSYOLOG_ ben sizin bu konu da ki birikiminizi elestirmek icin degil kendim sifir deneyim ve bilgide oldugundan soruyorum. Sure olarak 1765 i test ettigi oyalanma suresi dolmus olabilirmi yilda kapandi ve her kesin artik cikisi kesin hibi konustugu bir ortam var. Kosullar da hep muallakta hep beklentiler ters kose. Oluyor sifir mesafe sisteyim sis fari arayisindayim.

0BeğenmedimŞikayet

Ahmetyentur ()

Yokya pazartesi birde acilir

KURT_PENÇESİ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

KURT_PENÇESİ ()

Öyle diyince bir an korktum

Ahmetyentur için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ahmetyentur ()

Yokya piyasalar kapaliyken kipardama olmaz

KURT_PENÇESİ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

KURT_PENÇESİ ()

1765 bugün mü test etti

2BeğenmedimŞikayet

_SOSYOLOG_ ()

Merhaba değerli @deryacakirr29 evet ons 1765 leri test etti lakin bence teknik olarak bu seviye altında biraz oyalanması gerekiyor. Gümüşün ise bu süreçte bu seviyede oyalanır. Bu bazen böyle olur tıpkı ons ile usd nin birlikte düşmesi gibi, elbette değerli @Cee

0BeğenmedimŞikayet

deryacakirr29 ()

Tamam inş cevabımı alırsam muhakkak bileği veririm ...

Cee için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Cee ()

Evet @_SOSYOLOG_ bu sorunun cevabina beni de eklermisiniz bir suru yazinin icin de kaybetmek istemem

0BeğenmedimŞikayet

deryacakirr29 ()

Merhabalar sosyolog bey öncelikle ii seneler... üye olmadan önce sizi ve bir kaç Arkadaşı hep dışardan takip ediyordum..
aklımdaki bir kaç sorudan dolayı üye olmak istedim ...
altın onsda ben düzeltmenin bittiğini düşünüyorum (dünyada ons geçerli olduğu için düzeltmenin altında bittiğini düşünüyorum açıkçası)
ancak gram tarafında dediğiniz gibi 400 lere gitmesi gerekiyor kafam karıştı o yüzden...
geçtiğimiz hafta altın ne kadar zayıff olsa da gümüş ons çok güçlü durdu tüm hafta günlük kapanışlar 26.20 üzerinde oldu ve haftalık aylık kapamışda 26.20 üzerinde oldu güzel kapanışlar oldu ...
sosyolog bey sizin yazılarınızdan anladığım kadarıyla siz altın düzeltmeye gidecek gümüş düzeltmeye gitmeyecek diyorsunuz doğru mu anladım
peki bu nasıl olacak rasyo düşüşe geçerek altın değer kaybederken gümüş sabit kalacak yada yukarı mı gidecek
(siz daha önceki mesajlarınızda gümüş ons ile ilgili hep ii konuştunuz birde aktın ons 1765 dolarlara değerek düzeltmesini bence tamamladı ama gümüş onsun hala aşağıda gitmesi gereken 19 20 dolarlar duruyor gümüşte bence düzeltme bitmedi ama günlük haftalık hatta aylık kapanış bittiğini gösteriyor kafam yine karıştı)

1BeğenmedimŞikayet

Çarmıklı ()

Hocam emeğine sağlık. Saygılar. Hayırlı akşamlar

0BeğenmedimŞikayet

Hakan253442 ()

Çok teşekkür ederim :)

0BeğenmedimŞikayet

Hakan253442 ()

Teşekkür ederim :)

0BeğenmedimŞikayet

_SOSYOLOG_ ()

Borsadan bir kaç ay uzak durmanızı öneririm değerli @Hakan253442

Hakan253442 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hakan253442 ()

Hocam selamün aleyküm sizi dolar sayfasında da takip ediyorum borsadan tavsiye edeceğiniz kağıt varmı acaba

0BeğenmedimŞikayet

_börteçine_ ()

Allah var etsin. Geldim gördüm Bir kuzu yemiş kadar oldum, Bende elazigdayim ama memleket Malatya. Sen gelirsen senide ben beklerim gardasim.

Zararkess1 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

_SOSYOLOG_ ()

:) Bence beni gördüğünüz için şanslısınız değerli @Kenjiro şu sıralar buralardayım)

Kenjiro için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

_SOSYOLOG_ ()

Estağfirullah değerli dostum deme ki böylesi kısmetmiş teşekkürler

Mehmet1928 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kenjiro ()

Siz bence 300leri bekleyin. Şöyle halen 400diyenleri görüyorumya...

1BeğenmedimŞikayet

_SOSYOLOG_ ()

Şöyle izah edeyim 400-420 bandını önümüzdeki bir iki hafta içerisinde bekliyorum.2 parçalı alım stratejisi uygulanmalı işk parca bu band aralığından. Daha sonra ise ocak ayı beklenir 380-400 bandı gelirse ikinci parça oradan gelmez 425 üstüne haftalık kapanış ile alınır ve Mayısa kadar beklenir

alanyauysal07 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

PAPİCİNO ()

@_SOSYOLOG_ Çok sağ olun, ben de iyiyim. Gümüş için 6 gün önce paylaştığınız bir grafiği görebildim. Yeni paylaşımınız gözümden kaçmış olmalı.

0BeğenmedimŞikayet

Mehmet1928 ()

Sizi dinlememekle hata etik ustadim 8 20 lede cikin demistiniz iyi ki dusus sonrasi firsat verdi de ciktik . hosgeldiniz bu arada.

0BeğenmedimŞikayet

Mehmet1928 ()

Sizi dinleyip 8.20 lede çıkmalıydık üstadım iyi ki düşüş günün ertesinde fırsat verdi de çıktık hoş geldiniz bu arada..

PAPİCİNO için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Cee ()

Inanmiyorum derken psikolojik olarak o kadar yildim demek istedim size degil yani. Sartlatin ne getirecegi belirsiz anlaminda

0BeğenmedimŞikayet

golden_boys ()

390 gitme ihtimali tabi ki var

alanyauysal07 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Zararkess1 ()

Baş tacisin abim s. urfa galericiler sitesindeyim gel de bi kebap çig köfte misafirim ol )

_börteçine_ için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum