Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
1BeğenmedimŞikayet
TUTANKHAMUN_ ()İşlerine geldiği gibi davranıyorlar ve görmezden geliyorlar. İstediği kadar suçlasınlar ben ve benim gibi bir çok kişide size güveniyoruz ve yanlış bilgi veriyorsunuz diyenler araştırıp görsünler.
Bol kazançlar dilerim
Saygılar
project için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
project ()Paylaşılan her yoruma yanlış bilgi veriyorsun diye suçlama yapılmakta. Naif41'in yazdığı rezerv eritilme konusu doğru. Aksi iddiada bulunan kişiler rezerv eritilmediğini ortaya koymak yerine neden her şeye yalan deme yolunu seçiyorlar bilmiyorum.
TUTANKHAMUN_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
TUTANKHAMUN_ ()Bilgi için teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
project ()Yukarıdaki yorumda rezervin son 1 yıldaki gidişatı var. @Naif_41 yanlış bilgi vermiyorsun.
0BeğenmedimŞikayet
project ()Kurdaki etkisi için şunu söylemek gerekirse, dolu bardağın yarısını boşalttıktan sonra boşalttığın miktarı tekrar bardaktakinin üzerine koyarsan o bardak yine dolar. Hem rezervi artırıp hem kuru düşürebilirse bravo. Geçen yıl da rezerv artacak deniyordu ama azaldı. O yüzden kurda artış kaçınılmaz.
@Asernazsoy yanlışlıkla değildi, görmek istemiyorum bazı yorumları. 14milyonu olan kişi oldukça başarılıdır ve benden oğrenecek bir şeyi yoktur zaten.
@Mennan_usta dünkü görüşlerin için çok teşekkürler, sen de aynı şekilde.
Tuttu_Fırlattı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Asernazsoy ()Usta, harypotter arkadaşı yanlışlıkla engellemişsin engeli kaldır..
0BeğenmedimŞikayet
HeRRY_PoTtEr ()@project böyle altta profiller çıkıyor bunu seç
Asernazsoy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Asernazsoy ()Nasıl etiketliyicem.
HeRRY_PoTtEr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
HeRRY_PoTtEr ()Şimdi etiketler misin?
0BeğenmedimŞikayet
Asernazsoy ()Tamam, görürsem yazayım.
HeRRY_PoTtEr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kadim_çınar ()dolar düşüyor
sonuç
Felakettellalı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Tuttu_Fırlattı ()Merkez dolari dip yaptirip dip yaptığı yerden toplayarak rezervleri dolduracakmış hocam. Sikinti yokmus yani olay bu kadar basitmis yani:))
0BeğenmedimŞikayet
Felakettellalı ()Sonuç olarak
0BeğenmedimŞikayet
HeRRY_PoTtEr ()Project beni yanlışlıkla engellemişbgaliba iletir misin? Engeli kaldırabilir mi?
1BeğenmedimŞikayet
Asernazsoy ()Yani kasa boş tamtakır diyorsunuz..