Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (25)
0BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Tabi biz bu 6.60 ı 1 hafta önceden yazmıştık değil mi profil yalan söylemez:) alt yorum
1BeğenmedimŞikayet
aslan2 ()Geliyor 6.60
1BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Rica ederim :)
Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Şu anda ortalaman da zaten tatilden sonra bir izle derim
Gümüs_baligim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Elcuar ()Gümüş al affetme
Gümüs_baligim için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Gümüs_baligim ()Hocam farzetki 10k 6.30 ortalamali gümüşün,100 gr 464 liradan altin gramin var. elinde de 50 bin civari TL var. siz olsaniz napardiniz.5.70 ihtimalini beklemek mi lazim. yeni yil ile firlarsa elde de kalsin istemem
ALONE_EAGLE için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İMAJ_MUTFAK_ ()Arlon dost 6.15 üzerinde 660 sonra tekrar 5.70 öylemi yani
Böylemi anliyalim 6.60 yaptıktan sonra 5.70 mi yapacak
arlon55 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Hayirli geceler hocam ALLAH rahatlik versin grafik içinde ellerinize sağlık:)
1BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Hepimiz den inşallah haydi hayırlı geceler olsun inşallah hepinize hoşçakalın
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Amin ALLAH razi olsun hocam :)
0BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Teşekkürler dostum hepimiz e inşallah
0BeğenmedimŞikayet
arlon55 ()İnş herkes için hayirli bol kazançlı bir sene olur hayırlı geceler
0BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Sorma 20 den fenalık geldi 21 hayırlı olsun inşallah ondan erken moda girdim :)
0BeğenmedimŞikayet
arlon55 ()Öyle deme sen 2021 sin:)
1BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Ne güzel niciniz var RABBİM teâlâ hazretleri ziyareti nasip etsin inşallah
0BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Evet ama kalıcılık sağlaması halinde olacak şartlara bağlı 6.15 altı ve üstü olarak yani günlük haftalık kapanışlar dikkate alınarak izlenir çünkü grafik haftalık tır
1BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()6.15 in altı olursa 5.70
6.15 in üstü olursa 6.60 olabilir mi diyor grafiniz hocam
1BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Ben değil grafik öyle diyor juliciğim:)
juli_isbackintown için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Sağol kardeşim ben ne kadar USD çekilsede onstan güzel hareketler bekliyorum ama yanılabilirim tabi ben kimimki
2BeğenmedimŞikayet
juli_isbackintown ()ooo U'cuğum harikasın, ne tatlı bir özet :))
0BeğenmedimŞikayet
arlon55 ()40 yıllık emitaciyim ben böyle grafik cozumlemesi görmedim eline saglik:))
1BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Ne yapalım gördüğümü yazarım basit zor bilmem:)
2BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Rica ederim dostum bol şanslar
Alp_58 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
arlon55 ()Çok basit bir anlatım ilk defa denk geldim:)
1BeğenmedimŞikayet
Alp_58 ()Emeğine sağlık kardeşim..