Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (59)
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()gitsin gitsin hocam nasib değilmiş
geçen hanıma hem not hemde görmesi için mesaj attım rakamları yazdım aşağıdakileri
6.17 al
6.44 sat
6.26 al
6.50 sat
6.32 al
Satma sakın
bunları yazdıktan sonra işlem yapmadım bakalım burdan ıns yükselişe geçer
ytd
horozcu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Pek merhametilisiniz o vakit Hocam
ALLAH Selâmet versin İnşaALLAH
Layaline için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()walla aynen oyle hocam
annem tavuk pişirince kızartmazdı da pay ederdi bize ve biz öyle keyifli öyle lezzetli yerdik ki
maalesef o günler bir daha çok zor :((
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()İşin erbabından leziz tarifler afiyet şifa olsun İnşaALLAH Hocam
@Layaline
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()Bu arada gitti bizim 20 kuruş:)
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Ah ahh Hocam dürüstce söyleyelim bizde kalan lezzette minumum 20 yıl ocakta saatlerce kaynatırdı ebem annemde öyle yapardı öyle görmüş biz pişerken beklemekten doyardık.
Her şey gibi sır eskimez insanlarda idi onlarla gitti şimdi biz nasıl bulabiliriz o tadı tarifi o yenecek nasibi (horozu tavuğu balığı..)
1BeğenmedimŞikayet
Layaline ()eyw hocam
ben kestim diyemidir nedir kestikten sonra başım döndü :)) yerkende pek canım çekmedi
bidahkine dikkat ederim
teşekkürler bilgiler için
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()İyi olur inşaallah dalgalardan parca olarak faydalanmali
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()Dududuklude taze olarak haslanarak suyu ile corba yapmali horozda tercihen tereyaği ile firinda kizartilir tercihe göre baharat eklersiniz afiyet olsun :)
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()eyw abla zamanı gelsin deniycem ıns
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ():))) kesinlikle düdüklüde en az 1- 1.5 saat civari pişirmeniz lazim, sonra üzerine baharat tereyag ve sosla fırınlarsanız enfes olur:))
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()haa eyw hocam mesele bu ozaman
ıns buna dıkkat edicem pekı düdüklüde vs haşlamak mı lazım veya bazıları buzdolabında 1 gun bekletılmelı dıyor ne dersiniz
1BeğenmedimŞikayet
horozcu ()Yaşlı olmayacak hocam 1 yasi civarında olmalı yasli olursa pismez
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()he izledim hocam :))
ttLp için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ttLp ()Bahtiyar diye bir horoz çıkmış fenomen olmuş bir izleyin :)
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()inş dostum biaen evvel
SABIRSIZzZ34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()eyw o zaman bi beceremdik yapmalı tarifi varsa valla almak isterim ama gerçekten lastik gibi idi tavuk ta horoz da alımışız doğal olmayanlara
halbuki küçüklüğüm doğal olanlardan yemekle geçti gerçekten tadı dehşetti
0BeğenmedimŞikayet
SABIRSIZzZ34 ()İnşallah hocam. Bizimde temennimiz bir an evvel beklenen yükselişin gelmesi ve terste olanların kurtulması. Dolar olduğu yerde kalsa hatta daha aşağı gitse de olur Ülkem için iyi olan bu. Ama ONS'lar artık 28-29'ları görmeli
2BeğenmedimŞikayet
Layaline ()hocam benım bı sayım vardı
6,19 - 6,44
6,44 - 6,26 ( tam ordayız)
6,26 dan 7 üzerine gitmeli birdaha 6,50 -6,30 vs yapmamalı
temennim bu bakalım neler olacak
sabırla beklıyorum
ytd
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Aynen Hocam her yanımız tuzaklar ve mayınlarla çevrili
0BeğenmedimŞikayet
SABIRSIZzZ34 ()Genele bakarsak ONS durumu iyi gözüküyor. Ancak dolar dibi konusunda kararsızım. 7.42 olmuş durumda daha aşağısı gelir mi bilinmez. Geldikçe Gümüş Gram/TL iç açıcı değil
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()Hic kaz eti nasip olmadı gecen hafta olusan haftalık mum biraz can sikmakta tuzak olduğu kanaatinde oldugumdan satis yapmadim lakin kafa kurcalamiyor değil
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()ALLAH Nasip ederse seneye Hocam her şeyin mevsimi var şimdi kaz zamanı
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()Otsede olur hocam:- ) tereyağlı güzel olur
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()Yemelik horozlar bitti
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Dur Hocam ne yaptın :)
Şimdi @horozcu Hocam kızacak evde el emeğiyle doğal besinlerle beslenmiş horozun tadına doyanı görmedim daha
Pişirmesi hüner gerektirip zahmetli olsada tadının tarifi olmaz
Hem Lokman Hekim ötmeden genç taze horoz insana şifadır gençleştirir diyor kitapta
:)
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()bi ara yedim valla lastik gibi idi :)) beceremedim sanırım pişirmeyi :))
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()Dolarında bu seviyeleri (7,40 / 7,45 ) şimdilik dip olabilir uzun zamandır maalesef 9 civarına atak yapacağını söylüyor bekliyorum bahanesi ne olur bilemiyorum ve kızanlar olabilir umarım gümüş doalrla yükselmez :(
ytd
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Hadi inşALLAH hayırlısı bakalım Hocam bekliyoruz
Siz horozlara dikkat edin aman şimdi etleri pek lezizdir :)
@Layaline
0BeğenmedimŞikayet
SABIRSIZzZ34 ()İnşallah tekerrür eder ancak dolar seviyesini de karşılaştırmak lazım