Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (45)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Dolar tahminim.
0BeğenmedimŞikayet
derinpınar ()Yarın ki MB kararını da aslında görmek istiyorum sabit kalırsa çıkış başlar gerçi artirsa da başlar ama bakalım. Hayırlısı olsun
CEMre52 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CEMre52 ()Dolarınızı gümüş ons a çevirmek Çok isabetli bir karar bence..
derinpınar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
derinpınar ()İnşallah hepimizin ki bereketli olsun.
Öznur_16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Öznur_16 ()bereketli olsun inşallah ben karar veremedim hala gram yada gümüşe geçebilirim
0BeğenmedimŞikayet
derinpınar ()Doları gümüşe satacam zarar olacak ama biraz ama gümüş ons da çıkış başlayacak son demleri. Sonra duruma göre gümüşü dolara satacam. Yani sadece onsa göre hareket etmeyi düşünüyorum. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Öznur_16 ()satıp mı geçeceksiniz gümüşe
0BeğenmedimŞikayet
derinpınar ()Gümüş çok güzel kazancı var sadece sabır ve parça işlem gerekiyor. Bide destek direnç sonrası geliyor tabi siz bilirsiniz
2BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Ben ülke insanımın kaybetmesini istemiyorum. Böyle zamanlarda bazen risk alıyorum.3 yıldızın hakkın vermek adına diyebiliriz.
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
Asilhanasi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Sagolun. Hep beraber inlüşallah
@İbrahim_4546
Polat3458 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Öznur_16 ()teşekkür ederim abim sağolasın
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()kısa orta vadede altın
0BeğenmedimŞikayet
Asilhanasi ()Kesinlikle öyle o yüzden kimse kimsenin aklıyla İş yapmasın en güzel yatırım kendi doğru bildiğin zamanda olandır
MaSaLıMm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Öznur_16 ()gümüşmü altınmı desem abim :)
0BeğenmedimŞikayet
MaSaLıMm ()Kesinlikle haklısın şuan uzaktan izliyorlar az yükseliş başlasın yada mb es geçsin ben demistimciler çıkar ortaya
0BeğenmedimŞikayet
Asilhanasi ()Ben seni suçlamıyorum sadece kesin konuşma dedim bu
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Kimi takip edecegine kİme inanacagınıza Siz karar veriyrosunuz.. Bu konuda beni suçlayamazsınız.
0BeğenmedimŞikayet
KSK1966_37 ()Evet baskan o yuzden yarı tl yarı gram bekliyorum 457 ortalama ile düşerse tl ile ortalama düşürürüm her ihtimale karsı düşmzsede nasip artk
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Dolarda eski heyecan. olmayinca metallere gecis yapti
0BeğenmedimŞikayet
Polat3458 ()Bereket versin inşallah
0BeğenmedimŞikayet
Öznur_16 ()Bilmiyordum gümüşçü sanıyordum ben halil abiyi teşekkür ederim
Gün_olur__ömre_bedel için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Öznur_16 ()gümüşe tövbeliyim ben yaa kafam karıştı iyice
0BeğenmedimŞikayet
Asilhanasi ()500lü rakamlardan tersten bıraktıran yıldızlılarıda gördük nerdeler?
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Efendim benim her yorumum risk. Sne de ç yıldızı tak. Bak ondan sonra neler oluyor?
0BeğenmedimŞikayet
Holays ()Yarin faiz artarsa da mi hocam
0BeğenmedimŞikayet
Asilhanasi ()Çok iddialı konuşuyorsun dediklerin gelmezse ağır vebal ödersin net yatırım tavsiyesi verme
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Risk almadan kaznç olmaz. Ben çokdan fulledim.
İbrahim_4546 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
derinpınar ()Bende aynı aldım dün 28.08 den geçeyim dedjm gecemedim artık 3 5 bakmayip gümüşe gececez ordan zarar çıkaracaz bugün geçmeyi düşünüyorum
1BeğenmedimŞikayet
Gümüşkron ()Seninkiler duruyor Halil ustam