Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (119)
0BeğenmedimŞikayet
Ayşegül_81 ()6.15 giriyorum alış gelirse, satış emirli olmasın yükselirken karar vereyim
Gün_olur__ömre_bedel için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Yazdim ya 6.15 olabilir satisi kendin belirle istersen
Ayşegül_81 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ayşegül_81 ()Alışı kaç gireyim daha , dün 6.23 iken aldım, sonrası kaç olsun
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Önce alis icin gir satisa sonra bi bakariz
0BeğenmedimŞikayet
Ayşegül_81 ()Satış için kaç gireyim ömre bedel?
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Yarin icin suprize hazirlikli olmali
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Emir gir alim ve satim icin ablam
0BeğenmedimŞikayet
Ayşegül_81 ()Neye oralı olmadım ben; ) aldım işte yarısıyla, kalanı da düşerse ilave edeceğim ya
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Demek ki ortalama tüm indikatörler aynı seviyede yardımcı olabiliyor yalnız başına hiçbiri yeterli değil Eğer belirgin bir durum yoksa Anladım hocam sağ olun ara sıra yazın bilelim durumunuzu
tarbaz5101 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
S_TALHA ()Merhaba hocam bende niğdeliyim görüşünüz nedir yıl sonu
1BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Aslında tek başına yeterli değil, çünkü al ve sat sinyalleri belirene kadar fiyatlar epey düşmüş yada yükselmiş oluyor, ancak bollinger bantları ve kapanış mumları ile birlikte kullanılırsa faydalı olabilir, tabi iyi takip şart, bende son zamanlarda bunu yapamıyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Evet soyledim emir gir diye ama hic oralı olmuyor sonrada kaçırdım olacak
Runner için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Runner ()Bunu Ayşegüle de söyledim yarın gözun piyasada olsun diye. Olası bir pas geçme durumu güzel satış fırsatı verir kardeşim. Ytd @Öznur_16 @Ayşegül_81
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Olabilir mantıklı
1BeğenmedimŞikayet
Ayşegül_81 ()Bereketli olsun ömrüm:)böyle nicke mi olur ablam ya)
0BeğenmedimŞikayet
Runner ()Yani yıl sonu enflasyon rakamlarını tutturmak için yapabilirler. Ama onu yapacak olsalar zaten piyasa faizi satın almışken faiz artırımı grlir bence yaklaşık 200bp. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Ben gece alamiyorim ve benim. bankada gümüş yok yarin altin alablirim fazla param da yok gerci hepsi gramda zaten her fiyattan var
1BeğenmedimŞikayet
Ayşegül_81 ()Anladım ömre bedel kazanırız inşallah. sen aldın mi
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Iste emir girmeli her iki opsiyona göre yoksa yakalayamazsın şöyle bir ihtimal de aklımdan geçmiyor değil faiz pas geçip o anda kamu bankalarına dolar satıra bilirler
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Dalgalarda sörf yapıyorum ablam Emek falan yok ortada İnşallah terste kalmayız Eğer yaptıktan sonra aşağı salarsa dediğim gibi ortalamanı düşürmek için eline fazladan ne kadar nakit para geçerse hepsini gümüşe yatır
0BeğenmedimŞikayet
Runner ()Pas geçerse $ uçuşa geçer sanki:)) ytd
1BeğenmedimŞikayet
Ayşegül_81 ()Canim benim senin emeğin çok gercekten, nasıl gidiyor elli ot dalgalar:)
0BeğenmedimŞikayet
Ayşegül_81 ()Sen yat dedin ya ömre bedel:)6.23 ten aldım işte az birşey)
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Velevki pas geçti hemen al
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Tesekkurler ablam sabah aynen iade edildi bu sabah saat 5 civarında gumus 6.16 lara kadar düşmüş aslında uygun fiyat ikinci alimini gelirse 6.10.6.16 arasi yapabilirsin vrasa uygulama da talimat gir yarin icin
0BeğenmedimŞikayet
Ayşegül_81 ()3 like ömre bedel)
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Vortex m8asil nigdeli hocam bu indikatörü tehcih etmenin ozel bi tarafı var mı
0BeğenmedimŞikayet
Fury ()bana göre grafikler hikaye, politik gelişmeleri hesaba katıyormu acaba. bir önceki güne göre hesaplıyorlar.
0BeğenmedimŞikayet
Ayaz26 ()Tekrar sagolun :)