Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
füreya_ ()Sanki Flamayı aşağı kırmış da onaya dönmüş gibi..
1BeğenmedimŞikayet
Kio ()Kardeşim pazartesi asya seansında biraz düşüş olabilir rsı ve macd düşüş yönünde çok fazla bir düşüş olacağını sanmam 25.5/25.6 bu seviyelerden geri döner.
Edebikalem için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nurnasip ()Size göre öyle de:)
Kio için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Edebikalem ()Iyi aksamlar üstad gümüşte kara geçiyorum bozmadigim icin kar geri çekiliyor ons yükselince çıkış yapılmalı mi yapılırsa tekrar alim fırsatı bulabilir miyiz arkadan bakakalmakla istemiyorum gümüş icin tesekkur simdiden
0BeğenmedimŞikayet
Kio ()Sağol dostum.
Runner için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Runner ()Teşekkürler emeğine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Kio ()Çok bişey yapmadık üstten bir trend çizgisi sağolun.
Nurnasip için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
heo_yekk ()eyvallah sagol
0BeğenmedimŞikayet
Kio ()Hoşbuldum kardeşim sağol.
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nurnasip ()Emeğine sağlık teşekrler.
0BeğenmedimŞikayet
Kio ()Oradan bir düzeltme gelme olasılığı var.
heo_yekk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
heo_yekk ()kıdemlı bugün faızlerın pas gecılmesı olanagının yüksek oldugunu söyledı
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Hayırlı akşamlar Hocam hoşgeldiniz
1BeğenmedimŞikayet
Kio ()O seviyeden ufak bir düzeltme olabilir grafikte görüldüğü gibi trent'ten dönüş olma ihtimali var orası aynı zamanda 1920 fibonacci seviyesi izleyip göreceğiz.
ScaryRoand için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
heo_yekk ()hayırlı aksamlar orda satıs yermı muhtemelen yoksa devam edermı sacma bı soru dur belkı ama anlamadımıgız ıcın
0BeğenmedimŞikayet
Mavi_44 ()Ustam hosgeldin
0BeğenmedimŞikayet
ScaryRoand ()1921 çıkınca 2000 li rakamlar daha kolaymı. geliyor usta
0BeğenmedimŞikayet
Kio ()Hoşbuldum:)
SERDÜMEN_NETA için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SERDÜMEN_NETA ()hos gelsin ustad