Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (76)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()Alt grafik öngörüsü ne kadar çok abartmışım. 10 TL yi göstermişim. Beni takip etmeyen veya takip edip ne kadar tutarlı olduğumu görüp sinir olanlar iftira ve yalanlarına devam etsin.
0BeğenmedimŞikayet
Baslak5505 ()Hocam verdiğiniz bilgiler için çok tsk ederim
Onursal5377 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nurullah60 ()O yönde mi bekleyiş grafik te onu anlamadım
Silvercompetant için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Silvercompetant ()5.80-5.94 arası o da gelirse alım fırsatı olacaktır.
Nurullah60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nurullah60 ()Onur hocam beklenti ne yönde olur aşagı mı salacak yanş 5:50 ‘lere
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Ben pardon:)
Baslak5505 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Yeni grafik attım ve sizin yorumu da anında gördüm. O yüzden hatlar karıştı kusura bakma. O 7,63 beklentisi maalesef o dönemde beklenilen temel haberlere dayalı bir beklenti idi ve maalesef meşhur Kasım ilk haftası malum sebeplerden dolayı ve ABD'nin teşvik paketi olumsuzluğu yüzünden oluşamadı.
0BeğenmedimŞikayet
Baslak5505 ()Pardon hocam en sağ tarafta 7.63 yazıyormuş
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Oluşmuş mumlar 1 haftada meydana geliyor bu grafikte yani haftalık dolar grafiği. 7,53 ben göremedim. Nerde
0BeğenmedimŞikayet
Baslak5505 ()Hocam grafik ten anlamıyorumda yani gördüğüm 7.53 gösteriyor en tepe doğrumudur eğerki öyle ise bu hangi tarihler için çizilmiş bir grafik öğrenebilirmiyim
0BeğenmedimŞikayet
CEYLO ()Iyi olur hocam yarın da stres günü zaten birde döngü dolunay cıktı başımıza ille düşecek diyorlar inşallah sonumuz güzel olsun baharda çiçek açsın gümüş sayfasi
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Çalışayım üstten şöyle:)
CEYLO için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CEYLO ()Hocam usd tl ile nekadar benziyor olsun buda güzel zaten %70 gümüşteyim elde biraz euro bir parçada usd ve gram altin var ama sizin usd tl için çiziminiz varsa görmek isterim
0BeğenmedimŞikayet
CAHIT_OLCAY ()Güzel olmamimis kuzu ciğeri daha güzel olurdu
Benim_ciğerim_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Benim_ciğerim_ ()Komşum nasılsınız
Yeni hesabim
Eskisinden istifa ettim
Nikten sıkıntı oldu
Adminine yazmıştım
değiştirmek için cevap gelmeyince
Yeni hesap açtım
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()@CEYLO arkadaşım, üzülerek mi desem sevinerek mi desem , bu dolar değil, gümüş TL grafik beklentisi.
2BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Bu grafikte de 6,70 e ve geri çekilişinde de 6,28 e vurgu yapmışım, evet dün biraz fazla çekildi ama ben böyle bir analiz yapmışsam bunu herkes yapmıştır.
2BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()25,50 26,30 arası boşluk doldurma işlemi gerçekleşiyor. Sonrası ne olur diye sorulur mutlaka, çıkışlarımız daha sağlam temeller üzerine atılmış olur, korku azalır güven artar alımlar artar.
0BeğenmedimŞikayet
cmdmrl ()Ustam merhaba 7.22 için kar realizasyonu öngörüyor musunuz?
0BeğenmedimŞikayet
CEYLO ()Inşallah.. uzuldugumuze değsin
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Ons sabahki çıkışı olumsuz idi. Olumluya dönmek üzere şimdi.
CEYLO için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CEYLO ()Hocam evet gördüm 26.30 yazmıştınız 24.94 biraz fazla oldu 27.40 dan sonra şaşırdığım için sordum teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Siz rakamları yanlış yazıyorsunuz. 7,15 demedim 6,15 dedim. Şu anda fiyat 6,43
MOZAH için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()6,15 i görmediği halde mi. Ben mi grafikte şu anda yanlış görüyorum. 12 bir saatlik grafik içerisinde 6,12 olarak gözüküyor bende.
0BeğenmedimŞikayet
MOZAH ()sonun da beni de gördünüz teşekkürler inşallah 6,15 leri görürüz o zaman :) ögreniyoruz zor oluyor ama olsun:)
0BeğenmedimŞikayet
34BraveHeart ()6.15 gördü iyi Bi satış yedi akabinde o büyük satışı yapanlar sanırım tekrar aldı
2BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Bakınız değerli arkadaşım rakamlar aynı olacak diye bir kural yok. O rakamlar destek dirençlere göre tahmin ediliyor biraz üstüne çıkar döner yada aşağısına iner döner. Dönüp dolaşacağı yer o seviyeler olur.
0BeğenmedimŞikayet
MOZAH ()grafikte 6,28 vardı6,20 gördü ;6,15i görmediği halde görmüş dediğinize göre görecek diyebilir miyiz . Bu işlerde yeniyiz çözmek zor. yardımcı olursanız sevinirim. Galiba kimse beni görmüyor yazdıklarıma cevap verilmiyor :(
0BeğenmedimŞikayet
Liberte4444 ()Peki anliyorum abicim. tsk ederim. takipdeyim
2BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()6,15 gördü galiba:) ben ne yazık ki yatırım konusunda hiç yorum yazamam yasak. Sadece öngörü analiz yaparım, önemli gördüklerimi hatırlatırım alt yorum derim, şuna bak buna bak derim. Siz analizini yapıp karar verirsiniz.
Liberte4444 için cevaplandı (yorumu göster)