Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (34)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()@Onur_lu altta ki kısa yorumum yeterli sanırım bakmanı tavsiye ederim..
0BeğenmedimŞikayet
Birgünmilyoner ()Merhaba Bu sarkacak olan dominans demi
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
beliz0207 ()Sagolun hocam, iyi gunler dilerim..
0BeğenmedimŞikayet
gattuso ()Hocam merabalar bir parça burdan link alalım mı ,100 150 link kadar
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Beliz hanım LİNK Ağustos'ta fiyat keşfi için 20.11$ seviyesini görmüştü ve yılın başından itibaren ve bu yılın en önemli yukarı ivmesini yapan koindir desek yalan olmaz.. 20.11$'i gördükten sonra en düşük seviyesi Eylül'de 7.2869$ seviyesini gördüğü ve bu seviyenin üstünde Ekim'de 8.3817$ ardından 9.7665$ Kasım'da 9.75$-11.2939$ ve 11 ARALIK'ta da 11.43$ düşük dip seviyelerini görmüş olduğu bu LİNK için aslında çok olumlu ve pozitif kısacası düşük diplerin satın alınıyor olması ve ilerleyişini orta/uzun vade de güvenli bir şekilde sürdürmesi demektir ve şöyle söyleyeyim kısacası LİNK'in altyapısını yani ağını kullanan birsürü koinler var ve anlaşmış olduğu birsürü kurumsal firmalar var bunların başında intel- google ve 200'den fazla ortaklıkları mevcut o yüzden altsezon mevsiminde özellikle yukarı yönlü ivmesinin etkisi projeler altyapısı ortaklıkları ve altsezonda özellikle birsürü anlaşma açıklayacak olmaları da altkoin ve majorlerin etkisini yukarı yönde etkilemesi olacaktır bunların başında LİNK'te mevcuttur..
beliz0207 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
beliz0207 ()Cok tesekkur ederim zaman ayirdigimiz icin.. sizden ne alalim diye tavsiye isteyen arkadaslara bahsettiginiz majorler arasinda link olmadigini fark ettim de o yuzden sorma istedim aslinda.. Olumsuz bir sey ogrenmis olabilirsin belki diye.. tekrar tesekkur ediyorum, hayirli gunler diliyorum..
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Tşk ederim Beliz hanım LİNK'in zamana ihtiyacı var desemde şuan BTC odaklı ve BTC. D'nin düşmesiyle özellikle haftalık seviyelerin altında yeniden üst bölgeleri hedef alacaktır.. BTC'nin artışı USD bazlı LiNK'i yukarıya çekmesi olacaktır.. LİNK aldım 13.42$ gibi alsatlik sadece tutmuyorum tutmam için haftalık kapanışlara odaklanmam gerekiyor altlar için biraz daha zaman var gibi BTC izin verdiği takdirde LİNK önemli yükselişlere imza atacaktır özellikle altsezonda, yukarıda LİNK ile ilgili az çok seviyeleri belirttim artık gerisi sana kalmış zararına satmanı istemem al- sat yapacaksan ve telafi edeceksen o da sana kalmış size de şimdilik bol kazançlar hayırlı günler..
beliz0207 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
beliz0207 ()Merhaba hocam, sizin gibi bir onderimiz olmasa inanin buyuk ksyiplar yasamistik.. Arkadaslarin da dedigi gibi Rabbim sizden raxi oldun ve hayirli, bol kazaclar versin ins.. Bugun ne aldiginizi sorabilir miyim? Birde linkten artik pek umut yok gibi, cikalim mi hocam ne dersiniz? Sanki bogada diger majorler daha guzel ivme yapacak gibi.. Degerli goruslerinizi bekliyorum, saygilar sunarim..
1BeğenmedimŞikayet
ilhamili ()Elbette Tekrardan Teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Tşkler dostum bu duan yeterli, bizler kazanalım yabancılara paralarımız gitmesin dikkatli ve tedbiri de elden bırakmayalım.. Tek başına temel analiz yetmeyebilir teknik analizde sağlıklı bir şekilde gitmemiz ve zarar etmememiz için en önemli unsurdur.. Rabbim sana da öncelikle bereketli kazançlar nasip etsin değerli Dadaşim..
BROKER25 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Burak_Bingül ()Hocam sizden ricam xrp önemli direnç noktalarını paylaşabilirmisiniz @CoDeX©
0BeğenmedimŞikayet
Blue07 ()Grafigin duruyor degerli kardesim ekran goruntusu alip sakliyorum :)ins cikar artik
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Dünden beri iyi gidiyor ONT günlükteki seviyeleri sana belirttiğim gibi kırmış ve şuan üstünde 0.6355$'in üstünde haftalık kapanışlar yukarı yönlü daha da devam etmesi olacaktır.. 0.6060$'dan bir red yiyebilir geçerse sonra ki hedef 0.6355$'dir..
Blue07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Burak_Bingül ()Amin Hocam sağolun cümleten inşALLAH @CoDeX© benden size bütün liker kullanıyorum
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Tşkler sevgili ve değerli kardeşim, Rabbim sizden de razı olması dileğiyle..
Burak_Bingül için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Burak_Bingül ()@codex@ usta allah razı olsun allah sıkıntılarını. gidersin eline sağlık
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Bu piyasa kişiyi vezirde eder rezilde eder, bu piyasanın içinde ve anlık gelişen ve herşeyin değişebilme olasılığının çok yüksek olduğunu bilmek yeterli ve bu yüzden kesin tez ve sonuçlar vermek yerine en sağlıklı olan ve önemli gereken seviyeleri belirtmek benim açımdan daha iyidir grafik okuyan ve az çok grafik bilen zaten yazdığım uzun uzun yazıları ve detayları anlaması kolay olduğunu bilir..
ilhamili için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BROKER25 ()Abi ben de tafsiyelerine uyarak bayağı farklı sitelerden araştırma yapıyorum sağolsun site de sen başta olmak üzere herkes yardımcı oluyor Allahim sana bol kazançlar versin sonuna kadar hak ediyorsun
0BeğenmedimŞikayet
Blue07 ()Hos buldum degerli kardesim iyiyim sukur dun ont biraz kipirdiycak gibi gordum kisa al sat icin ona girdim izliyorum biseyler olcak sanki
1BeğenmedimŞikayet
Burak_Bingül ()@codex usta ALLAH razı Olsun bizi aydınlattığın için abicim
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Tşkler değerli kardeşim bol kazançlar..
Ayilmaz_28 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Aleyküm selam hoşgeldin tşkler kardeşim, ufak ufak al sata devam sen nasılsın bakalım? ..
Blue07 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Kısa vade takip ediyorsan şayet, 4 saatlik görünümde % 65.95'in altına sarkarsa hareketler ve altlar daha da hizlanabilir dünden altkoinler al- sat fırsatları veriyor BTC'nin altdesteklere dokunması altkoinlere giriş yapman olsun kademeli ben öyle yapıyorum en son bu sabah 22.720$ diye belirtmiştim grafikte de oradan alim girdim..
1BeğenmedimŞikayet
ilhamili ()Siz hem incelip hem yazıp bayabir emk harcıyorsunuz biliyorsunuzki ne hocalar geldi kaçırdılar ama size kimse bilgilerinzden dolayı ağzını açamıyor tebrikler rica ederiz ytd İsteyen Sadece mantık yürütebilir siz tekniğinizi bildirin yeterli
1BeğenmedimŞikayet
Ayilmaz_28 ()Abi eline sağlık
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Tşkler kardeşim eksik olmayin, Allah razı olsun..
ilhamili için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BROKER25 ()Emeğine yüreğine sağlık abim çok teşekkür ediyorum a eo
1BeğenmedimŞikayet
Blue07 ()Degerli kardesim kolay gelsin nasilsin
1BeğenmedimŞikayet
ilhamili ()Sayfanın En Çok Emek Harcayan Üyesine Teşekkür Ediyoruz @CoDeX©
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Tşkler dostum bol kazançlar hayırlı günler..