Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (7)
1BeğenmedimŞikayet
ProSam ()selamlar bay ruble...
- - -
Bugün ruble konusunuz inceleme fırsatım oldu.
ve şunu diyebilrimki..
bu hafta için ilk başta 486 rakamını görme olasılığımız yüksek..
ve bu 0, 0486 aşağı sert kırılma yaşanırsa sanıyorum uzun bir bekleme dönemine girebilriz.. -
tersi durumda ise zaten beklediğimiz yükselişin ilk % 25 kısmı tamamalanmış olacak bu hafta..
-
ancak bu hafta öncelikle 1 aydır beklediğim paritede 1, 14 üzeri kalıcılık ile 1, 17 lere yükselişi
ve onsta beklediğim 1197 üzeri kalıcılık ile 12, 62 lere açılacak seyir..
- -
ve ham petrol.. haftalık destek bandı üzerinde kapanış yapmış..
ham petrolün haftalık destek noktasından alacağı destek hem euro/usd pariteside pozitif 1, 14 lere açılcak kapı..
- ve bizde rubleye vereceği destek ne kadar olacak ?
- - burda önemli nokta bu hafta fed var .. fed öncesi piyasanın bir kısım beklentisi faiz artırmayacağı yönünde olsada ..
artırmasa bile sözlü yönlendirme ile yine piyasa okonusunda ikiliem yaratarak ..
dolar kısmı bir düşüş ile fed sonrası yeniden toparlanmaya girerecektir.
- - bu arada ruble öncelikle 507 üzeri günlük kapanış yapması lazım ki..
bu seviye önemlidir..
--
0BeğenmedimŞikayet
Ecotronik ()Mehmet usta seviyorum seni (:
0BeğenmedimŞikayet
KÜAYBE ()Teşekkürler kardeş.
0BeğenmedimŞikayet
Philosophem ()Katilmiyorum... Grafik islemez...
0BeğenmedimŞikayet
elif_1 ()Rublecilerede beni eklermisin
0BeğenmedimŞikayet
şehrinazizleri ()aynen bee abim 45 gelsin yeter bize ALLAH binbereket versin der çikariz illalah ettim ben ve @Azra abla, mi
0BeğenmedimŞikayet
şehrinazizleri ()naptin sen yine kurban olduğum tam bittik desene açik açik..