Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (41)
0BeğenmedimŞikayet
Hyusuf ()Selçuk bey ons gümüş son tshmininiz nedir
selcukcelik için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yalçınay_57 ()Teşekkürler üstadım.. 22.50 ons dadolar da bu seviyede olursa 5.50 ler gelebilir diyebiliriz...
0BeğenmedimŞikayet
Mannakca ()Hocam 25.80 üstünde kapatmadı düşünceleriniz nedir
0BeğenmedimŞikayet
Mannakca ()Teşekkürler hocam alım yaparken etiketlermisiniz
0BeğenmedimŞikayet
EDEP_ve_VEFA ()hayırlı cumalar , bu artışın sebebinin teşvikle alakalı olduğunu yazmıştınız , bu teşvikin çıkmama durumu söz konusumu ve çıkmazsa neler olur ? bol bereketli kazançlar
0BeğenmedimŞikayet
doğan43 ()dşüşmü bekliyorsunuz hocam saygılar
4BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Bugünün kapanışını bekliyorum. Hangi desteğe kadar gideceğini kısmen anlarız. Ona göre giriş yapacağım.
@sxman24
Mannakca için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Atakan_07 ()Olabilir dost sana. kalms tabi
sxman24 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sxman24 ()Beklemek lazım o zaman
Atakan_07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Atakan_07 ()Anladm dost gece asya bi satış yapıp haftayi kapatır mi dersin
0BeğenmedimŞikayet
sxman24 ()Evet TL deyim
Atakan_07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Atakan_07 ()Dost gümüş mu alcaksn
0BeğenmedimŞikayet
sxman24 ()Burdan parçalı alıma başlanır mı yoksa beklemeli mi
0BeğenmedimŞikayet
Mannakca ()Hocam 25.80 kırdı diebilirmiyiz yoksa haftalık kapanışı mı bekleyeceğiz
0BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Gösterdim grafikte
A29 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
A29 ()Teşvik yarım onaylanırsa peki hocam o zaman ne olur
1BeğenmedimŞikayet
aslan2 ()Eline sağlık
1BeğenmedimŞikayet
gulummm ()Hocam aynı negatif uyumsuzluğu ben cci de 4h de bir kaç gündür görüyordum ama çıkmaya devam edince indikatör güvensiz bir indikatör herhalde diye düşünmeye başlamıştım bugün rsi dekini de farkettim ama hala zorluyor bilemedim... Sizi takip ediyorum üstad bizleri habersiz koymazsanız seviniriz :) saygılar
0BeğenmedimŞikayet
ferit007 ()ben teşekkür ederim kardeşim emeklerim feda olsun size..
Saka_Er için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RG58 ()Merhaba Selçuk hocam, Teşvik ne zaman
0BeğenmedimŞikayet
Burtvinli88 ()Hocam iyi gunler. 6.33 ortalama ile kardayim su an. siz derin bir dusus mu bekliyorsunuz yoksa belirli periyotta bir cikis mi. Sizce bir dusus olursa bu derin mi olur yoksa on yirmi kurusluk bir dusus seklinde mi. Gecen yukseliste sayenizde dusmeden bozabilmistim. Fikirlerinizi goruslerini merak ediyorum. Saygilarimla.
0BeğenmedimŞikayet
GÜMÜŞhaneli29 ()O da senin gibi düşünüyor o zaman 25.80 den sekerse bi umut besliyorsunuz o zaman?
0BeğenmedimŞikayet
celo_57 ()selcukcelik hocam ensar kardeşimiz 25.5x ons gümüş ons geri cekilme 20.5x diyordu hala geçerli mi bu düşüncesi sorabilirmisiniz? selamlar kendisine
3BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Tokatlanmasak iyi diyor :) Oda herşeyi teşfiğe bağlamış durumda.
GÜMÜŞhaneli29 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kaço ()Selçuk hocam teşekürler bilgilendirme için. Ennsar ustaya selamlarımı iletirmisiz nasıllar kendisi
0BeğenmedimŞikayet
Füss ()Hocam 25.80 mi demek istediniz?
1BeğenmedimŞikayet
GÜMÜŞhaneli29 ()Aaa Selçuk hocam Ensar abiyle görüştünüz mü , şu günlerde aramıyor değiliz kendisini , bizimle paylaşabileceğiniz düşünceleri var mı süreç hakkında yukarı yönlü bi kırılım beklentisi var mı?
0BeğenmedimŞikayet
Yarcan ()Hocam bende aynisini fakr ettim:( ins. Ters tokat yemeyiz yine ytd bende yaniliyor muyum diye dusunuyordum ama sizin gibi ustalarda onu goruyorsa demekki bi seyler vardir
1BeğenmedimŞikayet
Lawyer61 ()Olsa iyi olurdu. Çok pardon 28 olunca ben onu 29 a tamamlamışım:))