Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (7)
0BeğenmedimŞikayet
Nevkar1976 ()Çok haklısınız
Moksiloks için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Veziroğlubors ()Ben 1 günde bekliyorum demedim grafik ile konuşuyoz dip seviyeyi gördü yükseliş trendinin hangi tarihlerde düşünüyosunuz diyorum
Veziroğlubors için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Moksiloks ()Sen bu işi yapma git bir bakkal falan aç..
Yatırım tavsiyesidir
Veziroğlubors için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Veziroğlubors ()Hocam tamam ben yanılmışım bunu peki neye göre ve hangi tarihler arasında bekliyosunuz
0BeğenmedimŞikayet
JARDEN_ ()Tesekkur ederiz Sayın @Moksiloks...
-1BeğenmedimŞikayet
kimyagerme ()bir süredir sizi takip ediyorum(sanırım 7,5 düşüşünden sonraydı. ) o tarihte geriye dönük bir çok yazınızı okudum. analizinizi inceledim. hep aynı şeyleri söylüyorsunuz. yani rüzgara göre yön belirlemiyorsunuz. benim için önemli bir kaynaksınız. teşekkür ediyorum. bu grafik çalışmasıda uzun zamandır dediklerinizi teyit ediyor. ben fed ve MB nın faiz kararından sonra 7,8 den yukarı hareket başlayacak diye bekliyorum ve düşünüyorum. emeğinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Laylaylom ()sağolun hocam