Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
Yalçın6060 ()Bende anlayamadım hesapta 320k var öyle bir kur yok
V64r94 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
V64r94 ()Siz bunu paylaşarak insanların motivasyonunu bozuyorsunuz. Hangi il hangi şube. ? Madem faydalı olmak istiyorsunuz o zaman açık yazın. Ben sordum 500 bin hesap varsa tamam. Sizinde öyleyse sorun yok onun dışında küçük hesaplarsa yalandır kardeşim
Dilekli45__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SON_GÜMÜŞ_BÜKÜCÜ ()4,07 gibi bende şu an sizinde öyle mi
Teyvek için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
V64r94 ()Kardeş yo öyle bir kur yalan yanlış işler. Ben sordum 500 bin hesap gerekli
Teyvek için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Teyvek ()Bu özel kuru ne kadarlik bir heaba yaptılar. Benim özel kur makas 4 krştan fazla
0BeğenmedimŞikayet
M_D_ ()çok özür , hangi ilde olduğunuzu yazabilirmisiniz
0BeğenmedimŞikayet
M_D_ ()iyi başarı benim ondan fazla ama altındaki makas 2 tl. üzeri, sizin 1.30 tebrikler
0BeğenmedimŞikayet
Yalçın6060 ()Evet 750 000 i geçmek gerekir galiba
0BeğenmedimŞikayet
Dilekli45__ ()O kadar yok :))
M_D_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dilekli45__ ()Onu bilemem para miktarına göre olabilir
Yalçın6060 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dilekli45__ ()Banka temsilcisi ile konuş gerekirse müdüre çık
Rexona için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dilekli45__ ()Ekranda yazıyor
M_D_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_D_ ()tmm açınca gördüm sayfanın tamamını, bunun için bankadaki birikiminiz 250 bin üzerimi
0BeğenmedimŞikayet
M_D_ ()Arkadaşım altında ne kadar özel kurlarınız
0BeğenmedimŞikayet
Rexona ()Bizim 160 bin altın ve gümüş parası var ama banka özel kur tanimlamiuor
0BeğenmedimŞikayet
6ncı_his ()Mükemmel bence. Ne kadar tutara verdiler bunu?
0BeğenmedimŞikayet
Yalçın6060 ()sizdeki makas benden 0.11 daha düşük