Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
2BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()15 aralıkta jeton ve gümüş hareket grafigini paylaşmıştım jeton işlem hacmi %96.5 den sonra düşüşe geçeçektir ve bu onsları tetikliyecektir mart 2020 den sonra ki hareketleri gümüş ve jetonun eylülden sonra ayrışmıştır altın ons grafigindede aynı grafik mevcuttur beklenti cash jetonlardan başlıyarak temerrütten kaçan nakiti bjeton na kaydırmaktır ne demişti çinliler fare yakalıyan kedinin rengi önemli degildir ama şu gercekki onsların rezerv para birimkerinden pozitiv ayrışma vakti yakındır ytd
0BeğenmedimŞikayet
PAVRİ ()evet mantikli kankaa
Bünyaminy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Pavri bu grafige bak
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Kripto para sarının gümüş grafikteki etkisi mart kripto para düşüşündeki gümüş volalite başlangıç etki grafigi
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()İhtimal manasında söyledim Allah herkese kazanç versin
Göktürkbey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Göktürkbey ()Denizin yanmasıda kötü olur...
0BeğenmedimŞikayet
Zeynocuk ()Dogru 2017'de de benzer bir durum yasanmıstı ancak fark şu ki pandemi ve belli başlı ülkelerin coinlere daha sıcak bakmaya başlaması, hatta biden'ın coinlerle alakalı açıklamaları 2020 yi farklı kılabilir.
Genel olarak dünyada sanal paraya yönlenme pandemi ile yeni bir boyut kazandı.
Pandemi ticaretlerinin bile hatrı sayılir kısmı coinlerle yapıldı .
Insanlar cep telefonunda sakladıkları sanal kartlara cüzdanlara alıstı ki bu coinle alışverisin tabana yayılma calışmalarınin ilk adimiydi bence.
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Marta nasıl geldiyse öyle gelir bu gün yüzde 10 verdi biliyorum bendede var muhtelif jetonlar paranın oldugu yer spekülasyona açıktır petrol sıfır dolara kadar düştümü düştü deniz yanarmı yanar yinede fikrinize saygı duyuyorum
Burakavci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Burakavci ()Şuan kriptodan buraya para gelmez burdan kriptoya gider. Ben bunu yazarken Bitcoin tarihi zirvesini yapıyor bir göz atın :) %50 gümüş %50 bitcoindeyim
1BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Bak burda yazan şu 2020 martta kiripto paralardan çıkan sermaye mart 2020 de gümüş ve altına girince tetikleme hareketi başlatmış. Ve sonraki tercüme şu ikinci bir kripto paradan 2021 e dogru gelen semaye 2021 başında aynı tahriki yapabilir bu grafik beklenti grafigidir şimdi kripto paralardaki çıkış trendi emtiaya bazen girer ve çıkar bunu insanlar pndemiydi aşıydy teşvikti die algılıyor mrtki kiripto grafigi ile emtia grafigini karşılaştır mantıgını anlrsın pra hangisinden çıkmış hangi yatırıma girmiş ytd
eminilhan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
eminilhan ()Hocam bu grafiğin 2. noktasını mı bekliyorsunuz mesela şuan.
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Tşkr Bir karışıklık oldu herhalde sizde Allaha emanet olunuz
Vlkyasan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Vlkyasan ()Alt yorumlarda çıkan yazıdan bahsediyorsan evet botcinleden bahsetmişim ama grafikle beraber paylaşımda yazı yok
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Grafikle ilgili attıgım yazı gözüküyormu
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Yazdıgım gözüküyormu ben göremiyorum mesajlarımı
0BeğenmedimŞikayet
Vlkyasan ()Allaha emanet olun kaZancınız bereket dolu olsun insallah bizlerde dahil olalım
0BeğenmedimŞikayet
Yarındanönce ()Evet zaten grafikteki yazıdan birşey anlamadım:)
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Grafikte anlatılan mart 2020 de gümüşün diger yatırım aracı olan coinlerle alon yüzdesel baglantı grafigi yatırımcı marttan sonra agustos ayına kadar tercihini %60 oranında altın ve gümüşe yönlendirirken eylül ekim kasım ve aralık aylarında bu oran %20 bantlarına kadar düşmüş yani teori şudurki para coinlerden çıkarsa altın ve gümüşe gelir grafikte anlamadıgınız yazı olursa tercüme edebilirim ytd
Yarındanönce için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yarındanönce ()Anlamadım özetlerseniz sevinirim
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Coinlerle etkileşim