Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (175)
0BeğenmedimŞikayet
ulu_dağ ()gormedim dersteydim:)
Mülayim46 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ulu_dağ ()bakalim asi haberleri tutuyor platini ztn :)
ntmen_x için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ulu_dağ ()abi daha nereye cisin ben anca ocak sonu buralara gelir diyordum
Goktugbatin için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Goktugbatin ()Hocam bir daha çıkış ne zaman
Orhunn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Orhunn ()Düğme baronların elinde sonuçta...
0BeğenmedimŞikayet
Goktugbatin ()Gümüş te hedef kaç hocam bu tevsik te işe yaramadı yeni umutlarda yok yakında :)
ulu_dağ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Evet hocam şimdi biraz toparlamış
1 h grafiğe göre 1028 ve 1032 uzeri kalırsa kurtarır yoksa yine alt seviyeler gelebilir 4 grafik te 980 i aşaği kırmadıkça yön pozitif
Benim gördüğüm kadarıyla
Assagi kırarsa belli zaten 903 lere süzülebilir
Günlük grafik yönü rsı olarak düşüş eğimli
YTD.
0BeğenmedimŞikayet
Goktugbatin ()Baronlara 5kurusluk kar bile ne kadar verir düşünsene bu işi trilyonla yapanlar var
0BeğenmedimŞikayet
Goktugbatin ()Hocam destek direnç bugün hikaye olduğunu gösterdi oynuyorlar baronlar parmağında
0BeğenmedimŞikayet
Orhunn ()Çin gibi Hindistan'da da emtia talebi hâsıl olacak diyorlar.
0BeğenmedimŞikayet
Orhunn ()Yükseliş mutasyon, kısıtlamalar...
Düşüş sar direnci, haftalıkta al vermesi
İmiş..
0BeğenmedimŞikayet
Goktugbatin ()Hocam. sabahji yükseliş tevsiktenmi bugunki düşüş neden çok sert kırıldı birden 6,5den anında 6,3yandi
0BeğenmedimŞikayet
Mülayim46 ()Biz nasıl yapmak onu 670 olunca 750 olur sanıyoruz, 615olunca 545 olur sanıyoruz. Çok şükür en azından karımızı aldık seyir halindeyiz eta TL yi işletiyormuş bizim TL 10 yıl dursa tek kuruş artmaz. :))
0BeğenmedimŞikayet
Goktugbatin ()Sundu 6,70sat 6,25al vakıf verdiği 6,3 mülayim bey insan 6,7cikip satma 6,17gor birdaha elimde TL bırak cam eticanga gibi sabit taşı olup TL parlatcam:)
Mülayim46 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Orhunn ()Keşke traderlık yapsaydım. Gözümü kırpmadan... Ne zaman toplantım olsa oyununu oynuyor gümüş... Serbestken de sütliman oluyor her şey...
0BeğenmedimŞikayet
Mülayim46 ()Göktuğ batın altın takip ediyorum gümüş bana fırsat sunmayacak herhalde
0BeğenmedimŞikayet
Goktugbatin ()Çok doğru ama hocam benim kendi prensibi mi uygulamadim zaten 7ye yakın elde TL olduğu zaman insan bakmıyor bile birde 6,5den almışım geri :(
1BeğenmedimŞikayet
Orhunn ()Düşünsene Göktuğbatın... Emtia var, analist de var Emrah Hoca... Vakit yok.
0BeğenmedimŞikayet
Goktugbatin ()Sen yapmışsın dir gene birseyker
0BeğenmedimŞikayet
Orhunn ():))) Bir gün ben de satabilecek miyim acaba? Hacı basiret bağlama büyüsü mü yaptırdı acaba? :)
0BeğenmedimŞikayet
Goktugbatin ()Hocam bugün işe başladım sabah araçta müzik son ses sonra derste 6,17gorupte derste sar sar makara şarkısı tam delirtti kırmızı balık çölde
0BeğenmedimŞikayet
Goktugbatin ()Kalp ve çok rahat bir beyin ister aslında hata bizde hocam yarı TL çıkışlarda çok lazım ben 5kg cikicak tim parça parça gidiodum dedim 6,6dustu biraktim
0BeğenmedimŞikayet
Orhunn ()Şu gümüşleri satınca emekli olmuşum gibi özgür hissedeceğim kendimi. :) 7.13,7.48,7.72... Vixe göre... Lâkin çok sabır istiyor.
0BeğenmedimŞikayet
Goktugbatin ()Hocam 6,7sattiydim 6,5aldik diye sevinirken 6,17gordum :)))
0BeğenmedimŞikayet
Goktugbatin ()Arada 4gun geçse anlicam bir baktım. platin ¹16dustugu saate tam düştü hep 13,30larda
0BeğenmedimŞikayet
Orhunn ()Hüzün verici bir yumru insanın içinde... :))
0BeğenmedimŞikayet
Goktugbatin ()Hocam aylardır sizin aylardır ne yasadiginiz duyguyu tattık bugün
0BeğenmedimŞikayet
Mülayim46 ()Gümüşte gördümü hocam 615 inmiş öğlen
0BeğenmedimŞikayet
Goktugbatin ()Gümüş ağlatti hocam 6,75ler seneye artık:)
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()Grafıkde gormuş gerçekte 239 assa dusmedı dıye biliyorum