Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
0BeğenmedimŞikayet
Traderxxl ()Bilmukabele hocam Allah razı olsun
ekonomi_kamu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
trader_bursa ()Selamün aleyküm hayırlı akşamlar altın ons 1900 üzerini usd 8,60 ne zaman gelir
0BeğenmedimŞikayet
ekonomi_kamu ()Kardeşim seviliyorsun
Rabbim sana da hayırlı kazançlar nasip etsin
Traderxxl için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Traderxxl ()Hocam hoşgeldiniz bilgi için teşekkürler . takipteyim. Allah yâr ve yardımcımız olsun inşallah
1BeğenmedimŞikayet
ekonomi_kamu ()Aleykum selam kardeşim bence parçalı alım yapılabilir 7.85 ve 1850 altında gram ucuz geliyor bana benim param oldukça alıyorum 405 den de gram var 520 den de aslına bakarsan 540 artık hedef değil. ytd
ekrem_19 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ekrem_19 ()Selamun Aleykum Hocam nasılsınız altın alımı için MB kararını bekliyorum sizce mantıklı mı yoksa buralar alım yerimi şimdiden teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Terapist3531 ()Çok teşekkür ederim hocam ... Bilmukabele ! Saygılar bizden
2BeğenmedimŞikayet
Akhenaton1 ()Aziz abi hele şükür sesin çıktı neredesin sen ? :))
Aziz7117 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ekonomi_kamu ()ben teşekkür ederim kardeşim
sizi gördüğüme sevindim hedef beklemeye devam
Terapist3531 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Eline saglik kardes yikardali 2700 3000 hedefli alttaki 1980 hedefli aklin yolu bir bende de var
0BeğenmedimŞikayet
Terapist3531 ()@ekonomi_kamu hocam emeğinize sağlık grafik ve analizleriniz çok teşekkür ederiz ... Saygılar bol kazançlar diliyorum
0BeğenmedimŞikayet
Aziz7117 ()SORU 1 NEDEN KULP KÜÇÜK? sen öyle uygun gördün dıye mi? 1624 lere kadar neden sarkmaz?
SORU 2 neden obo yapmaya çalıştın aşağıya sarkması zigzaglar ile aşağıya şinemsi neden olamaz?
Arkadaşım turlu turlu alternatif grafıkler paylaşmak istemişsin ne guzel ... ama kendi istediğin yönde! madem paylaşıcan aşağıya sarkan zifzglardan oluşan bir garfıkte ekleyebılırdın? veya üst grafıkteki çanağı daha derinden de çizebilirdin ve derdınki bu ıhtımallerde söz konusu.. yanii sen sadece beklentin doğrultusunda çizmişsin...