Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (32)
0BeğenmedimŞikayet
Traderrrrr ()iyi geceler
ZeBuN için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ZeBuN ()İyi geceler diyorum ve kaçıyorum:))
Traderrrrr için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Traderrrrr ()işine yarayacak emin ol. Ama birkaç haftada hatta bazen birkaç ayda belli etmez kendini. Test edildi onaylandı
juli_isbackintown için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
juli_isbackintown ()e iyi bari her ne kadar işime yaramasa da isim vermiş olmaktan memnuniyet duyarım :)
1BeğenmedimŞikayet
Traderrrrr ()Eyvallah dostum olayı cozmussun. Düşeni almak ile düşüş sonrası düşüşü kiranı almak arasındaki fark. ışte bütün mesele bu.
yasin657 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
yasin657 ()düşene yardımcı olacan başkan olmaz.. düşeni kırmış falan yazıyor bizimkiler hisse babında alıyoruz biz de yardımcı olmalı.. )
demek istediğini anladım bu arada düşen bıçak.. ))
1BeğenmedimŞikayet
Traderrrrr ()iyi bari isim de senden oldu. Hangi indikatoru kullanıyorsun diyenlere "albeni" derim artik:)
juli_isbackintown için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Traderrrrr ()Hahahah:) ben tam tersini uygularim dostum yatirim dunyasinda. Dusene bir tekme de sen vuracaksin. Yukselende olacaksın:)
2BeğenmedimŞikayet
juli_isbackintown ()'al beni' sistemini kurmuşsunuz tabii :)) bol kazançlarınız olsun, iyi akşamlar..
0BeğenmedimŞikayet
yasin657 ()düşenin elinden tutmak lazım evet..
2BeğenmedimŞikayet
Traderrrrr ()Al beni diyeni alacaz
1BeğenmedimŞikayet
yasin657 ()aynen öyle, ne alcaz başkan.. bistte var biraz, her an hava bozabilir orda da bakalım düzeltme babında ama.. emtia döviz bakıyorum hayırlısı..
1BeğenmedimŞikayet
sadettiin88 ()Dolar 24 une kadar depar atarsa guzel artış verebilirler ben yinede 100-150 baz hâlâ kurşumunuz var hamlesi bekliyorum buda 7.4-7.5 e indirebilir ama 24e kadar 8.5i gecerse 350-400 baz ile BATTI BALIK YAN GİDER de yapabilirler
1BeğenmedimŞikayet
Runner ()Aynen üstad :)
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Sağlık olsun:))) karsilastirma da bir tur analizdir bence başkanım
0BeğenmedimŞikayet
Traderrrrr ()Burda analiz yok:)
Gün_olur__ömre_bedel için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Traderrrrr ()iner mi sence
sadettiin88 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Traderrrrr ()Önemli olan horozun dediği demi:)
Runner için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Traderrrrr ()Sonradan açılan şemsiye
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Şemsiye mi ilk defa duyuyorum bu formasyonu başkanım! hani şu açılmayan Şemsiye mi
1BeğenmedimŞikayet
Runner ()Üstadım faiz sebep mi sonuç mu sorusu, yumurta mı tavuktan tavuk mu yumurtadan olayına benziyor bence:)
0BeğenmedimŞikayet
Traderrrrr ()Slm faiz sebep miydi sonuç muydu derken kucağımızda yüksek faiz yüksek kuru bulduk.
0BeğenmedimŞikayet
Traderrrrr ()Şemsiye formasyonu var
0BeğenmedimŞikayet
Traderrrrr ()Sağol kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
sadettiin88 ()Japonya gibi teknoloji ülkesi olsak faizler negatif yapılırdı herkes parasını yatırırdı bi yerlere
Yeşilllll22 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yeşilllll22 ()Onu yaparmı onu bilmek gerekir zaten ekonomi durma noktasına geldi . Büyük sıkıntı ..
sadettiin88 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
sadettiin88 ()Ama henuz faiz gücsüz 20 lere cıkmış olsa 7 lere inerdi dolar ama piyasa gümlerdi
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Ayrica yaptiginiz bukarşılaştırma temel ve teknik yani tümleşik analiz oluyor :))
1BeğenmedimŞikayet
Söylesenolmaz ()Trader hocam güzel grafik olmuş ama bizim gibi ekonomisi pamuk ipliğine bağlı gelişmekte olab ülkelerde faiz arttırımı kuru sadece kısa dönemli tutar. Aşikar olan bir durun var ki üretim durma noktasında. Hadi diyelim doları yıl sonu 8 altı tutup asgari ücreti aşağıda tuttun ya sonrası? Ne kadar faiz artırabileceksin ki? Bu durumda Ocaktan sonra 8.50 üstüne atar kendini gibi.
0BeğenmedimŞikayet
yasin657 ()başkan selam, son 3-4 yıl bakış açısı değişikti ama, reel efektif kur vs. muhabbeti, şuan daha şeffaf gibi, tabii reformlardan ses yok, sözle olmaz..
faiz sebep mi sonuç mu daha bunu tartışıyoruz, ben bile öğrendim yaw.. ))