Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 01:21:52
EUR 35.9598 01:21:52
USD 34.5492 01:21:52
ALTIN ONS $2717.4500 01:21:52

Konu: Burda bir ikili tep var ama tamamı devilmi emin de

Vedolizim ()
Ons

Yorumlar (35)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Vedolizim ()

Estafullah gadasini aldigim

Traderxxl için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Traderxxl ()

Hah işte ondan gözünü sevdiğim:))

Vedolizim için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Traderxxl ()

Doğum Diyarbakır.. kardeşim

0BeğenmedimŞikayet

Vedolizim ()

Tabiki gerçek türk yatırım aracı hanımın kolundaki bilezik hiç bir zaman altın düştü çıktı gibi derdi yok ihtiyaç halinde ilk yardım cantasi

1BeğenmedimŞikayet

Traderxxl ()

Ben sağlık...43.. Mardin kardesim. sen

0BeğenmedimŞikayet

Traderxxl ()

Fiziki olan gerçekten iyidir aldıktan sonra eğer yükselişte değilse en az 3veya satmamak kaydıyla sorun yaratmadı ytd

0BeğenmedimŞikayet

Vedolizim ()

Müdür sen ne işle uğraşıyorsun yaş kaç nerde ikamet ediyorsun

0BeğenmedimŞikayet

Traderxxl ()

Tşk ederim kardeşim.. ben soğuk sarı metalden şaşmam Allah'ın izniyle hiç kaybetmedim... ancak sanal ortamda kaybettirir fiziki altın.. oda ihtiyaç duymadığın para ile alırsan ytd

0BeğenmedimŞikayet

Vedolizim ()

Eğer döviz alırsan İsviçre frangı al makası çok düşük parite onu eurodan daha çok koruyor

1BeğenmedimŞikayet

Traderxxl ()

Şimdi benim gibi parasını faize bulaştırma yan çok var .. oyuzden bu biraz zor... aradaki fark ben doları hiç sevmedim güvenmiyorum... yarın bir sabah uyandığında birde bakmışsın Dolar elindeki bir kağıt parçası olarak kabul edilebilir ytd

0BeğenmedimŞikayet

Vedolizim ()

Tabiki bunlar benim yorumum kesinlikle ytd

0BeğenmedimŞikayet

Traderxxl ()

İnşallah kardesim en azından fiyatlar düşer şu anda herşey iki katı pahalı ytd

0BeğenmedimŞikayet

Vedolizim ()

8000 rüya olacak kardeşim 720 den 2018 de5.300 düşen doların aynısı olacak benim dolarda 6800 gorecemiz günler gelecek herkez ABD yeni yönetimle Türkiye görülmemiş uymda çalışacaklar mody kredi notunu yükselme kararı aldılar CdS veriler son on yılın en düşük seviyesinde MB istese şu doları 6.800 yapar fakat bunu yavaş yavaş yapmak istiyor eğer birde vergi indirimleri desteklerle eflasyonu tek hane indirdiği vakit gel gor

0BeğenmedimŞikayet

Traderxxl ()

Evet kardeşim zaten fiyatladi... faiz oranları buna göre devam edecek gibi görünüyor ytd

0BeğenmedimŞikayet

Vedolizim ()

Arkadaşlar ABD bin ab tek derdi Türkiye sanıyorsunuz size günlerce ab Türkiye yaptırım yapamaz dedim inanmadiniz

KURAL01 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Vedolizim ()

Ne dolarmi

0BeğenmedimŞikayet

Traderxxl ()

Endex dipte biraz hareket etse ons iner ancak dolarda direnç kalmaz ytd

0BeğenmedimŞikayet

Vedolizim ()

Gümüş alırken aylık ortalamanın altına düştüğünde al kardeşim gümüş çok sabır ister kesinli full girilmez parça alacan düştükçe parça alacan eğer dolar çok çıktığında bozacan çünkü çıkan dolar çabuk düşüyor ve gümüşü acayip etkiliyor

0BeğenmedimŞikayet

omubu ()

Keşke. ama:(

0BeğenmedimŞikayet

KURAL01 ()

Bir yaptirima bakar dolarin roket olması bakma 1 haber gelse tutamazlar adamlar bizi ekonomile vuruyor anca milletin ekmegiyle oynuyorlar yatacak yerleri yok

0BeğenmedimŞikayet

Traderxxl ()

Benim fikrim yıl sonu 8000 :) ytd

0BeğenmedimŞikayet

Terapist3531 ()

Yeni yılda görüşelim :)

0BeğenmedimŞikayet

Vedolizim ()

1770 aşağı düşmez 1800 sağlam destek ama dolar çak sakat benim günlerce bahsettiğim 19 Kasım teki yükselişinin son dalgası bence oldu bu nedenle dolarda derin düşüşler bekliyorum 2018 yılındaki gibi uzun süren döviz düşük seviyede gidecek

0BeğenmedimŞikayet

Traderxxl ()

Sana benzer bişi diyim geçen ucuz aldığım gümüşü iki defa zarara sattım gümüşten pes ettim:))

0BeğenmedimŞikayet

Traderxxl ()

Hayırlı olsun kardeşim senin için sevindim kaçtır takip ediyorum seni.. iyi oldu sanırım

0BeğenmedimŞikayet

Vedolizim ()

Dolar 80200 geldiğinde elimdeki bütün gümüş İsviçre frangı çıktım yoksa ayvayı yemistim 2000 karla kapattım bir gün önce gümüş yüzünden bin lira içerdeyim şunu anladım gümüşe girer sen bin kere düşünecen gram azar azar düşüyor gümüş bir saniyede on kuruş dusuyor

0BeğenmedimŞikayet

Traderxxl ()

Ne yaptın kardesim

0BeğenmedimŞikayet

Traderxxl ()

1S ye göre iki varyasyon var 1765 veya 1814 dönüşü... senin deyimle 1812 ytd

1BeğenmedimŞikayet

Vedolizim ()

Kardeşim bugün öyle bir hamle yaptım kendime bile inanamdim

0BeğenmedimŞikayet

Vedolizim ()

Tabi çalışacak diye bir durum yok fakat ikili tepeden önceki ikili dipler çalıştı ve1848 tamaladi

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum