Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0417 14:55:59
EUR 36.0365 14:55:59
USD 34.5685 14:55:59
ALTIN ONS $2700.2350 14:55:59

Konu: Gümüş ons ikili dibi tamamlamış olabilir! ytd

Bu grafiği daha önce paylaşmıştım.sadece ihtimal tabiki...bu grafiğe göre işlem açmayınız herkesin kârı da zararı da kendine...ytd

Yorumlar (53)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Aynen öyle usta

ticaret_adamı için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

İnşallah dostum

BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Teşekkürler hayırlı akşamlar bereketli kazançlar

MATEMS için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Hayırlı akşamlar bereketli kazançlar dilerim

sevgiormani için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Daha bende karar veremedim ki nasılsa 1-2 haftaya belli olur! @shaokahn arkadaşın paylaştığı bilgilere göre gümüş eftleri sağlam diyor! hatta altın eftlerinden daha sağlam! Tabi geri çekilme ihtimali de hâlâ söz konusu... ytd

USTAMM için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ticaret_adamı ()

Doğrudur dostum terstekiler kurtulsun artık

Mawerick77 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

ticaret_adamı ()

Hayırlısı olsun tersteki arkadaşlar kurtulsun ama herkeZe uyarım olsun zirveden mal almayın

Periyot için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Teşekkür ederim, hayırlı akşamlar bereketli kazançlar dilerim

dewaju için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

İşte dostum aynen önce yukarıya bir atak sonra son bir düşüş normalde! fakat birinci dip 21.6xx yaptı 24 Eylül'de ikinci dip 30 Kasım'da 21,875 mi oldu acaba diyorum! arada yüzde 1 fark var! Yalnız eğer dip yaptıysa ocakta 32-34 seviyelerini rahat gürürüz diye düşünüyorum. ytd

BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mawerick77 ()

Bu grafige göre roketten önce 20 leri görecek .. Sonra millet kalpten gidecek. :)

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Bu bir süreç tabiki, çalışırsa en az 1-2 ay sürer! ytd

0BeğenmedimŞikayet

ticaret_adamı ()

Roket yapçak yani

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Bu grafiği çizdiğimde daha 30 Kasım düşüşü olmamıştı, sanırım düşüş 22,875lerden döndü! ytd

0BeğenmedimŞikayet

USTAMM ()

Roketli grafikler yakında gelecek:)

DARİUS34 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

DARİUS34 ()

@USTAMM grafiğin roket i eksik ?

0BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Alıyoruz satıyoruz, yine aliyoruz yine satıyoruz :)

0BeğenmedimŞikayet

dewaju ()

@Periyot disklike düzeltildi Hocam

1BeğenmedimŞikayet

USTAMM ()

Yani aliyor muyuz satıyor muyuz )

0BeğenmedimŞikayet

sevgiormani ()

Teşekkür ederiz bilgi verdiğin için

0BeğenmedimŞikayet

MATEMS ()

tartılı ağırlıklı aritmetik ortalama grafiği çizimleri daha faydalı olabilir

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum