Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (41)
1BeğenmedimŞikayet
Faruk_2525 ()Ola ne zaman Polat yedi bitirdi bizde rüzgarını gördük sadece
Serkan87 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Serkan87 ()Söyledim ama bak girmedin
Kayey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Serkan87 ()Olacak abem sabie
Faruk_2525 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kayey ()öyleyse sen bizlerle gördüklerini eksik etme arkadaşım sağolsın
Manga için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Faruk_2525 ()Gardaş salladım beni nasıl olucak bu is
0BeğenmedimŞikayet
Kayey ()::))) bak ya ::)) yakalandım :) tamam ustam çalışacağım yarın ama sende al bana söyleme bak böylece tavan yaptın :)
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()belki yeni trend oluşabilir. bu işler takip ister dostum.
0BeğenmedimŞikayet
Serkan87 ()Hisae arastir sen:))
0BeğenmedimŞikayet
Kayey ()anladım yukarıya diyorsun öyleyse..?
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()474 -80 gelirse tekrar bakarız
1BeğenmedimŞikayet
Kayey ()evet uyarını dikkate aldık sağolasın... yani bir dip daha yapmasını gördün doğru mu anladım? yoksa 440 gördüğü dipten yukarıya bir tepe yapacağından mı bahsettin şuan bağışla karıştı kafam... 474-480 gibi tepe?
1BeğenmedimŞikayet
Gümüşkron ()Hehehe komutanım ya )
0BeğenmedimŞikayet
tolga06 ()Tamam teşekkür ederim. Eyvallah
Gün_olur__ömre_bedel için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
tolga06 ()Evet onlarda haklı. Bende admine okadar yazdım ama bir sonuç alamadım. Yıldızım olmasına rağmen grafik paylaşamıyorum. grafik paylaşımım kapalı.
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
1BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Evet kardeşim 473 uzeri kapanislar gerçekleşirse 506 hedefli bi tobo gorunuyor 4h da daha net ama dolar ve ons bu ise ne der bilemiyorum ytd
tolga06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()ben bu görüntüyü gram 518 lerdeyken görmüştüm 461 i gösteriyordu. o zamanlar 460 ların geleceğini söylemiştim. almayın diye çok yazdım.
fakat 4saatlik grafikte dip yapınca 440 larda yukarı bir gidip geleceğini düşünüyorum. yani 4saatlik 440 dip yukarda bir tepe yapmalı. bence
3BeğenmedimŞikayet
Manga ()sinirli adamdan hiç bişey olmaz derrdi ))
BABA_DERVİŞ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kayey ()sen nasıl yorumlardın arkadaşım? fikirlerin değerli
0BeğenmedimŞikayet
tancu_golcu ()Bu grafikten biu cekerse538
0BeğenmedimŞikayet
Mehmet1928 ()En isi havadan sudan konuşmak kardeş takma rakamlar yukarda yazıyor.
0BeğenmedimŞikayet
BABA_DERVİŞ ()tim deden ne diyordu. )))
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()yok öyle değil dostum inanki sitede çok iyi teknikci arkadaşlar var. fakat adamlar tepkilerden bıkmışlar. bu konulara girmiyorlar
0BeğenmedimŞikayet
Söylesenolmaz ()Peki kusura bakmayın. (oha)'yı tepkisel refleks olarak kullandım size karşı değil. İçiniz rahat edecekse evet oha! 'yım ben.
0BeğenmedimŞikayet
tolga06 ()Formasyonları anlayan bir elin parmağını geçmez sitede. İşi bilenlerin çoğu gitti. Ben paylaşımınızda oluşumu gördüm onu belirtmek istedim. Emeğinze sağlık teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()dostum sitede formasyoncu arkadaşlar daha iyi bilir. bu konuda bir fikrim yok. görmenizi istedim sadece.
0BeğenmedimŞikayet
tolga06 ()TOBO oluşumumu var ustam. Yanlışmı görüyorum
3BeğenmedimŞikayet
Manga ()bu üslup hoş bir üslup değil. burda 1 tane oha varsa onu diyen nkendisi oha dır
Söylesenolmaz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()gelen haber akışına göre değişe biliyor
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()evet vardı fakat zamanı nı bilmiyordum ben
Hsn18 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
feryal82d ()Oralar dediğiniz hangi sayıları tahmin ediliyor?