Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Yok yok. Sizlik bir durum değil.
Çok anlayışlı düşünceli iyi birisiniz.
Önceki kişinin yazdığı için idi.
İyi günler.
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dewaju ()@Aynur1 26 dan sonra satmayan kazanacak hocam, hemfikiriz. Saygılarımla
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Pİlatın geçen sene çok üzmüştü. Her kes satti. Bu sene yükseldi. 26,27$ geldiğinde çok kişi satar seneye gümüşte yükselir. Baka kalır. Amaçlım bunu anlatmak idi.
Neyse her kez kendi yatırımını düşünsün. Ben sabırlıyım. Hoşça kalın. Üzüldüm bir az..
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()1- ve 1,5 yıl diye yazmiş. Gelcek sene için idi.
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Geçe paylaşmiş. 760 beğeni almiş bir usta.
Onu yazarsak nerde olduğu yazarsak mahpus geliyor.
Alinti diye var. Araştırın her yerden bulabilirsiniz. Gırafık paylaşan yer sadace burasi değil.
Asil o sözü yazdiğiniz için yazık.
Malatyalı44_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Malatyalı44_ ()Alıntı yazısını üste büyük harflerle yazabilirdiniz nereden aldığınızı kimin öngörüsü olduğunu da yazabilirdiniz incittiysem özür dilerim ama bunlar olmayınca biraz kopyala yapıştır gibi duruyor
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Bende günlük ve aylık bekan çizdim dün paylaştim. Ama böyle önemli uzun vade gırafiği çizmek benim heddim değil. İyi niyetle göstermek istemiştim. Sabah sabah çok incittiniz.
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Bir şey yazdim Çikmadi. Üzüldüm. Amaçim sizlere göstermek idi.
1BeğenmedimŞikayet
Malatyalı44_ ()Kolaya yapıştır yazık