Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (65)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Dikkat dostum aynen ABD ye kadar izlerim ben bakalım ne olacak durum bugün önemli demiştik zaten
etacarter için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Fisekcilik ")
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Rica ederim kardeşim fidecilik yapamıyorum 30 gündür kusuruma bakma
Yörük16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Acemi değilim diyen kimmiş o yüzden mi üstad kişiler bile terste kaldı :)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Gene bi saglam şerole gelebilir dikkatli olmak gerek ytd. Bakalım
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yörük16 ()Eyvallah etacım teşekkür ederim değerli bilgileriniz için
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bir yerde küçük adamların büyük gölgeleri oluşmaya başladıysa orada güneş batıyor demektir...
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Dolar ons el ele maşallah acemilik ne yaparsın ")
-1BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Yani kelin ilacı misali bazen işler
1BeğenmedimŞikayet
etacarter ()7.18x 7.10x 7.0x 6.95x 6.90x 6.85x 6.80x 6.75x 6.70x 6.65x 6.6x 6.55x 6.5x 6.4x 6.3x 6.2x 6.1x 6.0x 5x dede tepedeki rakamlardan niye almadın altı yok diyen çoktu dost acelem yok 1034 takipcinin hatrına yazıyorum
Kırkharamiler58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Beklenen İngiliz tepkisi de geldi 11 de
1BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Çok yatayda gitti gerekeni yapacaktır diye düşünüyorum
0BeğenmedimŞikayet
YabancıOlmasın ()Bir şelale resmi iyi giderdi $imdi:)))
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()5.60 70 lerde 2 li dip verdim diyor da olabilir dostum tabi önemli olan devam edip etmeyeceği
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Yani 7.18x 7.10x 7.0x 6.95x 6.90x 6.85x 6.80x 6.75x 6.70x 6.65x 6.6x 6.55x 6.5x 6.4x 6.3x 6.2x 6.1x 6.0x 5x den bu yana izliyorum uçuyormuş bazıları öyle diyor ama tl full devam ytd. diyelim
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Ustadlar uçacak diyor ama ben düştüğünü görüyorum 30 gündür inneyi vurdukça acelem yok malum acemilik işte 5x leri konusuruza benziyor ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Yörük16 ()Etacım ne olucek bu gümüşün hali
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Kolay para fare kapanında hüsocum relax
Hüso4560 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hüso4560 ()Allah esirgesin emek emek kazanıyoruz abi riske gerek yok
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()İnnenin tepkisi beklenen durum yoksa ucacak mı sandın dost evin yolunu bulamayız mazallah
0BeğenmedimŞikayet
Hüso4560 ()Ons düşüşe geçti bu arada
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Çünkü elinde kalmıştır yüksekten algıyı severler sonra kayıp olurlar
0BeğenmedimŞikayet
Hüso4560 ()Aynen öyle abi terste kalmaktansa TL'de kalmak daha huzur veriyor düşüşte korkunç bedeller ödüyoruz hayırlısı
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Ayı piyasasında görüyorsun dost tepedeki malını söylemez hep kâr ederler iyi takip et
1BeğenmedimŞikayet
Hüso4560 ()Abi düşüş gerçekleşmeden ciddi anlamda almayı düşünmüyorum TL deyim
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Biliyorsun 7.18x 7.10x 7.0x 6.95x 6.90x 6.85x 6.80x 6.75x 6.70x 6.65x 6.6x 6.55x 6.5x 6.4x 6.3x 6.2x 6.1x 6.0x 5x 30. Gün acelemiz yok
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Onsa etki edecektir dost burdaki uçacakcı üstadlara bi danış genede ben onsta düşüş bekliyorum açıkçası ytd. diyeyim