Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (38)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Bu grafik nerde acaba
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Ustad bunun son durumu nedir devam ediyor mu ? . hangi kısımdayız
1BeğenmedimŞikayet
$Amisos55$ ()Keske diger sayimida atsaniz merak ettim. (bu arada elinize saglik)
1BeğenmedimŞikayet
OkanNako ()Üstad varmı bir öngörü
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()@Scarface¥ mavi (x) tamamlandı mı emin degilim.
0BeğenmedimŞikayet
halhil ()Teşekkür ederim hocam, altın onsda da yukselen kama var hocam dün profilimde paylaştım, kamanın sınırlarından muazzam tepki alıyorlar sanki şuan, o kırılırsa c biter hocam bnce kırılmazsada gittiği yere kadar gider ytd x)) saolun tekrar..
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Bu alt grafikteyim demiştim hatırladınız mı . yanlız kafa karıstırıcı durum 6 24 görmesi ve 6.28 kısmına igne atması.6.30 kısmına deyip geri dönmesi gerekmez mi ? bunu dusunuyorum
7BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Sayımda çok kararsız kaldım.Emin degilim.Ama olursa bu şekilde olabilir.Gumuş daha karmaşık geldigi için altın üzerinde paylaşmayı uygun buldum.
halhil için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sonmez2334 ()Riskini bil diyor üstteki direnci kıracak mı ona bak diyor. Alım yapmakta acele etme elinde malın varsa parçalı çıkabilirsin diyor grafik. Adam nerden bilsin uçacak mı düşecek mi sadece riskinizi gösteriyor.
Sener81 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()İsterseniz geçmiş çizimlerime bakabilirisiniz. Bir tane formasyon çizimi göremezsiniz.
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Siz benim ne demek istedigimi anlamadınız sanırım. FOrmasyonlarda yön belli degildir. Kuralda yoktur. O yuzden ben formasyonlarla ilgilenmiyorum demek istiyorum.
0BeğenmedimŞikayet
halhil ()Hocam y tamamlanmamış var sayarsak 3 dalga halinde düşebilir demiştiniz, o uzantıyı ayrıntılı kaba taslak 3 parça gösterir şekilde vaktiniz varsa bir çizip atabilirmisiniz rica etsem, saolun şimdiden
0BeğenmedimŞikayet
Sener81 ()Kuralı olmadığını biliyorum da aşağı yada yukarı kırar demek yerine yön belirtmeseniz yoldan geçen biri de bunu söyleyebilir zaten şimdi bu aşağı da gitse yukarı da gitse yarın çıkıp ben demiştim diyeceksiniz bu da hiç hoş değil tepki almanıza neden olur..
0BeğenmedimŞikayet
ragnar1414 ():d :d :d :d :d :d
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Formasyonlardan bahsediyoruz. Herhangi bir kuralı yok.
0BeğenmedimŞikayet
Sener81 ()İki tarafa kırılma ihtimalini nasıl anladınız çok zor değil mi bunu tahmin etmek?
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Yeşil bölge test edildi ve yukarı tekrar döndü. Üst bant test edildi ve satışlar geldi. Formasyonlarla pek ilgilenmiyorum. Çunku iki tarafada kırılma ihtimali var.
0BeğenmedimŞikayet
halhil ()Teşekkürler hocam cevabınız için
2BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Bazı durumlar bizi aşıyor. Böyle durumlarda çok iyi analistler bile kenara çekilip izlemeyi tercih ederler. Ons altın dün gidemedi. Belkide gümüş direnci kırsaydı gidebilirdi. Biz şimdi gümüşün direnç hattını kırıp kıramayacagını takip edelim. En saglamı bence bu şekilde.
0BeğenmedimŞikayet
halhil ()Merhaba hocam sizce hangisini yapıyor? Yükselen kama fm i çok sağlam şekilde ilerliyor hedefide yeşil bölgeniz olur sanırım, sizce y tamamlandı o nokta 2 numaramı olur yoksa y i tamamlamaya mı gider saygılar? Ytd.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Ustad . cevabı paylasım olarak yaptım . bir teori belki.
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Neden böyle düşündünüz?
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Sanki ben bu grafigin alt kısmındayım . ytd.
dönüş için 3 adet dip olması gerekir diye dusunuyorum . ytd.
0BeğenmedimŞikayet
uzman06 ()Mb nin faizi artırması sınırlı olarak yansır değil mi kardeşim?
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Platin zincirlini daha önce kırdı.
arlon55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
arlon55 ()Platin ne yapar bu hafta sence
0BeğenmedimŞikayet
arlon55 ()Sende dert yok ozaman:)
-1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Hayır ben fiziki altındayım.
arlon55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
arlon55 ()Sende gumus varmı hocam
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Hadi hayırlısı bakalım Hocam tüm yatırımcılar adına