Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (32)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Aynen öyle hocam ki zaten baskı var bir yerde patlama olması gerekecek, beklenen yükseliş hemen gelmiyorsa durup durup bir fırlama gelecektir illa ki takipte olalım bakalım gümüşünüzü vermeyin ama bir helvaya hayır demem karı aldığınızda :))
Biriyim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Biriyim ()Teşekkür ederim sağolun :) evet ya zaten bakın ne güzel yükseldi. Biz hemen birden 30 dolar olsun istiyoruz :) biraz ağırdan alması da iyidir neden çünkü hemen fırlama ihtimali daha yüksektir. Teşvik paketleri bi onaylansın :) hele bi de dxy 90ın altına düşerse metaller alır başını gider diye düşünüyorum. Ben gümüşümü vermem kimseye erkenden de bozmam akıllandım :)
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bugün sizin yorumlarınızı paylaşımlarınızı beğenmekten yoruldum :)) Evet ortada rasyonel olmayan bazı durumlar var ama bizim hatamız bence her şeyin etkisini hemen göstersin diye beklememiz, ki bu piyasalarda bazen bazı şeylerin etkisi ya önceden fşyatlanıyor ya sonradan tesir gösteriyor. Tabi bu arada içinde bulunduğumuz yıl içerisinde de yabana ayrılmayacak bir yükseliş aldık zaten ha devamı da gelir belki ama ben zaten bilirsiniz yaklaşık 3 katına kadar artış olduğu için bu durumları normal görüyorum... Tabi bu benim görüşüm ama bilmemem. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Biriyim ()Teşekkür ederim :)
D_Adiguzel için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
D_Adiguzel ()Hanimefendi güzel yorum like
0BeğenmedimŞikayet
Biriyim ()Rica ederim :)
MALi___ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MALi___ ()Tesekkurler
5BeğenmedimŞikayet
Biriyim ()Artış oldu aslında. Gümüş bir günde çok güzel arttı katmerli katmerli :) benim düşüncem artışın devam edeceği yönünde hep söylüyorum. Fakat bu düşüncemden dolayı da kimseyi asla etkilemek istemem.
Şu aşı haberleri vs olmasaydı gümüş buralarda sürünür müydü?
Baksanıza abd verileri o kadar kötü gelmesine rağmen o bile etkilemedi demekki var bunda da bie bit yeniği. Manipülasyonlara göz yummamak ve gümüşümüzü ucuza vermemek lazım. Sadece sabır önemli. Sürekli ekran karşısında bakarsak sadece stres oluruz. Gerek yok.
MALi___ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MALi___ ()Gunus hakkindaki dusunceleriniz suan icin neler artis olmadi. Sizce gidisat ne olur
0BeğenmedimŞikayet
Biriyim ()Ben kendisini engellemiştim :)
Trademan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Esenadam2 ()Ne diyon kardeş bak ben diğerlerine benzemem sınırları aşma.
Deniz0655 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Deniz0655 ()Görüşelim senide alayım da belki sende onlardansındır
Esenadam2 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Esenadam2 ()Hm iyi bakalım :))
0BeğenmedimŞikayet
Trademan ()Bu eta denilen şahsiyet beni engellemis sanki ne yaptım çok önemli biri sanki :- ))
0BeğenmedimŞikayet
Deniz0655 ()Tabiki biliyordu
0BeğenmedimŞikayet
Esenadam2 ()Hadi ya :)) 5.8lerden 6.15 olacağını sonra ordan 5.5 olacağını biliyordu yani @Biriyim :))
1BeğenmedimŞikayet
Esenadam2 ()Abla doğruya doğru konuşmak gerek yalana gerek yok sevmem öyle şeyi faiz kararı olduğunda 5.84den aldım 6.15 filan oldu sonra 5.5ler geldi
0BeğenmedimŞikayet
Deniz0655 ()Ya arkadaşım işi biliyor senin orda stmıyacağınıda
1BeğenmedimŞikayet
Biriyim ()Sağol yorumun için. Bu kişi bana takmış hala inadına konuşuyor! Kendisi eta hocasını dinlesin kalsın tlde :)
0BeğenmedimŞikayet
Esenadam2 ()Bence yanlışsın sana diyorum ben 5.84den aldım 6.15lere geldi sonra 5.5 oldu
0BeğenmedimŞikayet
Deniz0655 ()Çünkü daha yüksekten kitleyecektin oda o psikolojiyi iyi biliyor yine pahalı almış oşdun
0BeğenmedimŞikayet
Esenadam2 ()5.84den aldım sonra 6.15lere çıktı sonra 5.5lere geldi grafiğe iyi bak kasım 19 ve sonrası
0BeğenmedimŞikayet
Deniz0655 ()Daha nasıl zararı olabilir
0BeğenmedimŞikayet
Deniz0655 ()Sana yardımı 5.85 ten aldın 5.50 den alacakken
1BeğenmedimŞikayet
Esenadam2 ()@Deniz0655 kardeş @Biriyim bana zorla aldırmadı bana zararı dokunmadı aksine bana yardımcı olmaya çalıştı ALLAH razı olsun ondan 5.84 aldım sonra 6.15lere çıktı satsaydım kardaydım satmadım beklmeyi tercih ettim bak şöyle diyom seninde bana faydan olsa asla inkar etmem zararın olsa yine gizlemem ALLAH var kardeş @Biriyim ablamın iyiliği bana döküntü şuan bile kardayım eskiye göre.
0BeğenmedimŞikayet
Deniz0655 ()Dolar kuru ile alım satım yapıyor burdakiler onstada en fazla 25. ×× geleceğine göre ve tepeler çoğu zaman tutmadığına göre bana göre büyük risk @Esenadam47 diyede 5.85ten siz aldırdınız bu formasyonları bile bile yapmayın vijdansızlık
0BeğenmedimŞikayet
Biriyim ()Yarasa formasyonu USDTR'de görünüyor ama DXY'de böyle bir şey görülmüyor. Ayrıca verilere bağlantılısı çıkış iniş. Veriler kötü geldiği için dolar endeski düşer ve onslar çıkar dolardan metallere geçiş olur. Eğer veriler iyi olsaydı dolar endeksi yükselirdi. Ben Türk Lirası ve dolar kurundan bahsetmiyorum!
0BeğenmedimŞikayet
Deniz0655 ()Dolar düşerken çıkan ons çıkacağı hedefi ya yerinde saydırır yada ufak bir miktar arttırır bir düşüş daha gelecek sonrasında artacak yapmayın yarasa formasyonu işliyor rsı lerede bakın ltf
0BeğenmedimŞikayet
Biriyim ()İyi tabi. Dolar endeksi düşerse onslar çıkar
Bachikooo için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Biriyim ()Yani dolar endeksi düşerse onslar çıkar.
Buyukusta için cevaplandı (yorumu göster)