Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (33)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Güzel doslarım
Dün bunu görmeyen olursa yine bir okun bence. Bundan daha açık anlatım var mi.
Emeğiniz sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
Kaço ()Hocam sanki ikinci seçeneği yapmak istiyorlar gibi geliyor düşecek intibadı veriyorlar cıkmak istedikçe kafasına vuruyorlar gibi birden uçuracaklar herhalde bana öyle geldi. siz ne düşünüyorsunuz hocam uzun vadeli tecrübelerinize dayanarak.?
0BeğenmedimŞikayet
Kaço ()Ustam kaleminize sağlık ne güzel va açıklayıcı yol gösterici güzel bir yazı olmuş bütün yazılarınız aydınlatıcı günlük alsatcılar için dahi fiyat aralıkları veriyorsunuz size saygım sonsuz teşekür ediyorum
0BeğenmedimŞikayet
AtakanATAKOGLU ()Peki bu mum grafiğini nerde bulabiliriz acaba
strategicaltrade için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Atakan_07 ()Tabi canım mantkli aynen üstad 6.30 bekle derim
sxman24 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
zafer_durak ()Ustad uzun vade cıyım nurdan alınırım vade 2 yıl
2BeğenmedimŞikayet
strategicaltrade ()hangi zaman diliminde işlem yaptığınız önemli. günlük mü? 4 saatlik mi? saatlik mi? yoksa orta uzun vadeci misiniz? buna göre değişir. hangi grafikte ve hangi zaman dilimine bakıyosanız o zaman diliminde belirtilen seviye üzerinde veya altında ikinci bir mum açtığında bunu anlayabilirsiniz.
AtakanATAKOGLU için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
bluepearl82 ()Hocam emeginize yureginize saglik işlem yapmadiginiz halde bizler için ugrasip emek veriyorsunuz tüm takipcileriniz adina tesekkur ederim. Her an paşlasiminiz varmi diye takipteyim. Aman hocam kimsenin kaprisli tavirlarina kizipta uzaklaşmayin faydaniz ve emeginiz cok buyuk
0BeğenmedimŞikayet
siteqp620 ()teşekkürler, Allah razı olsun.
0BeğenmedimŞikayet
sxman24 ()Yok 6.13 gördüm 6.08 di ortlama 6.33 denerse dedik yanıldık bir süre daha bekletecek gram az olunca karda az 2 kğ da 100 TL mecbur minimum 30-40 kuruş üste atmalıki sattığıma deysin
Atakan_07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ayderce ()@stratagicaltrade hocam çok güzel Bir açıklama gerçekten sağolun, ama şu kademe mantığı var ya onu anlamak için, uygulamak için nereden baslmam lazım, saçma gelebilir sorum, ama gerçekten öğrenmek istiyorum
0BeğenmedimŞikayet
Atakan_07 ()İyiyim şükür hocam satış yaptın mi
0BeğenmedimŞikayet
sxman24 ()İyidir sen nasılsın
Atakan_07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
AtakanATAKOGLU ()5.96 kırılırsa nasıl anlıyoruz. mesela 5.92 ye geliyor kırıldı diyorsun yine çıkıyor 6 lara. saatlik alttta kalırsa kırmış olur derseniz de zaten o bir saatte 30 kuruş da inebilir.5.92 olupda geri donebilir. kisacaai bir yer kırılıp kirilmadigini nasıl anlarız.
0BeğenmedimŞikayet
Atakan_07 ()Hocam naslsn
0BeğenmedimŞikayet
sxman24 ()Bence sabret bugün dönmese gelirdi
Efem09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gözlemci_77 ()Mrb iyi akşamlar ben sizin yorumlarınızı çok beğeniyorum . Acaba biraz önce bahsettiğiniz destek direnç ana direnç dediğiniz fibo direnç değerlerini nereden öğrenebilirim ben günlük alsat yapmak istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultanmehmet ()Teşekkür ederim hocam cevabınız için sağolun varolun
0BeğenmedimŞikayet
olwayslose ()Çok teşekkür ederiz üstad, ne kadar çok emek veriyorsunuz sağplun... Ah birde bu emekleri değerlendirebilsem, mahçubum bumemektarlara karşı:( Like hkm bitmis veremedim
0BeğenmedimŞikayet
Füss ()Sanki 6.04 6.05 e gelemiyor gibi ama :(( tamam biraz daha izleyeyim o zaman çok teşekkür ederim. Sağolun Allah razı olsun sizden.
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()6.30 terste kaldım hocam, cesaret edip zararkes yapsaydım. şimdi artıya geçmiştim. Tecrübenizi bizimle paylaştığınız için minnettarım, emeğinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
ES_26_ES ()Memleket neresi
Çamlıcalı için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
strategicaltrade ()6,04-6,05 hattı üzerinde kalabilirse bir daha deneyecektir.
Füss için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Füss ()Hocam bir daha dener mi 6.10 direnç hattını
0BeğenmedimŞikayet
mustafafoca35 ()Allah razı olsun hocam sizlerden, güzel aydınlatmalar yapıyorsunuz, selamlar saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
ALİ_SAMİ ()umarım uyarılarınızı uygulamak ta nasip olur... ama görüyorum ki öyle bir şey yapıyorlar en tecrübeli arkadaşlar bile terste kalabiliyorlar...
1BeğenmedimŞikayet
strategicaltrade ()rica ederim
ALİ_SAMİ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
üçkardeşler ()kardesim emegine saglık egitici bilgi paylasımı olmuş. Seni severek takip ediyoruz. Basarılar
13BeğenmedimŞikayet
strategicaltrade ()ben kendim işlem yapacak olsam grafikteki ana trend üzerinde bulunan 6,1093 fibo direnç hattına yaklaştıkça elden çıkarırdım çünkü o bölge bariz üste atıp kalamadığı bölge. ne zaman kalıcı geçer o hattı o zaman işleme girerdim ve altta 5,96 düşen trend hattı altına gelebiliyomu onu gözlemlerdim arkaya yaslanıp. günlük alsatçı isem de 5,96-6,1093 hattını alsat için kullanırdım. tabi stop noktam 5,96 olmak üzere..
Fatihsultanmehmet için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
NCT16 ()Hocam emeğinize bilginize sağlık tek tek yaptığımız hataları yazmışsınız bir iki erken çıkıp arkadan bakma işleminden sonra hem tl hem gümüş olarak devam etme kararı aldım terste bile olsa o parçalara dokunmuyorum. birkaç yanlış tecrübeyle sabrı öğrendim