Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
1BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Evet tebrik ederim 1,5ay önceden iyi tahmin bakalım zaten bu hafta kiramazsa kanal içinde gideceği yer orasi
sorumsuz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sorumsuz ()03 Aralıkta atılan grafik. Sizin mesajınız da varmış burada :)
Vedolizim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Elinize sağlık hocam benim ki sadece yorum kimse ne olacak bilemez saygılar bizden
0BeğenmedimŞikayet
sorumsuz ()Sizin dediğinizi anladım ama açıklayamadım @Vedolizim bu grafiği iki hafta önce çizmiştim. Yeni çizilen grafik B ile C arasının detaylandırılmış hali. Eliott iç içe geçmiş dalgalardan oluşur. Sizin bahsettiğiniz büyük elliot çalışması tahmini olarak var bende ama faiz kararı açıklandıktan sonra paylaşabilirim.
0BeğenmedimŞikayet
sorumsuz ()Ya tutarsa!
1BeğenmedimŞikayet
sorumsuz ()Saygı duyarım,
İşlemlerimi bu grafiğe göre açıyorum.
Yanılırsam zararım büyük olur.
sbars için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sbars ()7,60 tan 8,60 görüyorum bende ytd
0BeğenmedimŞikayet
sorumsuz ()@Seyrik sorduğun sorunun cevabı.
1BeğenmedimŞikayet
Guclu ()Varool çiçeem varol. Sulu boyan bitmesin hiç inşallah. Sanki sol üsteki çizgi benimkine benziii çiçeem
0BeğenmedimŞikayet
sorumsuz ()@Guclu olmuşmu çiçeem?
suluboya ile yaptım.
Esinlenmek (arak değil) serbest :)
1BeğenmedimŞikayet
MertSakaoğlu ()bu demek ki 8 geliyor