Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (40)
2BeğenmedimŞikayet
volpann ()Değerli kardeşim grafikler görseldir açıklamalarıda genelde yazarım
isaret için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
cihangiralperen ()Tşkrrr lerr
isaret için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
abdullahb_18 ()Usta senin grafikteki A B C olayı geceklesecek sanırım 1760 a dogru gidiyor
0BeğenmedimŞikayet
isaret ()lütfen işitme engelliler için önemli konular varsa konuşma yerine yazılı mesaj yazarsanız seviniriz.
volpann için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Türkçü_Türk ()üstadım elinize sağlık,
pozisyonumuzu koruyalım o zaman
0BeğenmedimŞikayet
Gold87 ()Sizede hayırlı bereketli kazançlar
1BeğenmedimŞikayet
volpann ()Çok doğru... yarın gümüş için video paylaşacağım @melay @Önder2133 @Marsilyacat @EmelS_ @erenbeg @Gold87 @translator ben teşekkürederim hayırlı bereketli kazançlar...
melay için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
translator ()teşekkürler emeğine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Gold87 ()Degerli bilgileriniz için çok teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
erenbeg ()Selamlar. Emeğinize ilminize bereket. Elinize ağzınıza sağlık. Teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
EmelS_ ()Elinize emeğinize sağlık..
1BeğenmedimŞikayet
İbrahim_4546 ()Kardeşim bu video ile hiçbşrşey anlatmana gerek yok herşey ortada tekrar emeğine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Marsilyacat ()Emeğiniz için teşekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
Önder2133 ()Emeğiniz için teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
SECOOO ()Eyvallah hocam
0BeğenmedimŞikayet
melay ()selam, emeginize sağlık akıl idrak bizden rızık Allahtan nasipte ne varsa o gelir. Herkes kendine yakışanı yapar, olumsuz yorumları dikkate almayın derim iyi günler
8BeğenmedimŞikayet
volpann ()yorumcu benim kardeşim... paylaşımlarım hiçbir yerden alıntı değildir.. zira bir çok ekonomist takip ederim. edenlerde bilirler benim grafik ve çizimlerim formasyonlarımı başka bir yerde goremezsiniz... takibimin nedeni onlarla aynı grafikleri paylaşmamaya çalışmaktır. birçoğu zaten bir çok şirkete hizmet ediyor. videodalarından anlaşılabilir.
ayrıca @İbrahim_4546 @HKN2020 @ZeBuN @KURT_PENÇESİ @SECOOO @inn @Ömer11 Vediğer tüm arkadaşlarımı ben teşekküreder hayırlı bol kazançlar dilerim...
KURT_PENÇESİ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ömer11 ()Çalışma için teşekkür ederim kardeşim.
0BeğenmedimŞikayet
INNAVATOR_DRW ()Teşekkürler hocam, yorumlarınızdan ve grafiklerinizden baya fayda sağlıyorum. Hakkınızı helal edin.
0BeğenmedimŞikayet
SECOOO ()Tesekkur ederz hocam
0BeğenmedimŞikayet
KURT_PENÇESİ ()İsmi ne yorumcunun
0BeğenmedimŞikayet
ZeBuN ()Emeğinize sağlık, müsaadenizle sizi takibime alıyorum..
0BeğenmedimŞikayet
HKN2020 ()@volpann eline sağlık.
13BeğenmedimŞikayet
volpann ()uzun vadede bu tür formasyonları tekrar edecek... nedenine gelince küresel anlamda likitide sağlanmaya teşvik paketleriyle para basılmaya devam etmesidir...2018 değil 2019 demek istediğinizi var sayarak o seviyeyi aşacak videoda geriye doğru formasyonları gösterdim 1 geri 2 ileri orta uzun vadede yoluna devam edecektir.
ayrıca @OnrOnr06 @SECOOO @Traderrr @Baran @kerimcan226 @Gold87 @_delio @Meleda ve diğer Tüm arkadaşlara ben teşekkürederim bol kazançlar dilerim...
Kirikkaleli_71 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İbrahim_4546 ()Emeğine sağlık kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Meleda ()Günlük üç like gönderildi hocam
0BeğenmedimŞikayet
kerimcan226 ()Değerli bilgiler için teşekkürler hocam takibe devam ediyoruz...
0BeğenmedimŞikayet
_delioglan_ ()Emeğine sağlık dostum tsk.
0BeğenmedimŞikayet
Gold87 ()Emeğiniz içi teşekkürler Allah razı olsun
0BeğenmedimŞikayet
baran35 ()Emeğinize sağlık hocam güzel bir grafik olmus