Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (110)
0BeğenmedimŞikayet
Lalem ()Mao like verdim
mao için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
asu01 ()3 hakkım var sabah 3 nu de kullanmıştım:( siz paylaşın hocam tartışmaya girenleri de girmeyi çalışanları da engelleyin gitsin
0BeğenmedimŞikayet
Abrasivci ()Like verildi mao
0BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Mao kardeşim, Kio yu engellemişsin. Bir hata varsa engeli kaldırmanı yoksa neden engellendiğini bilmek istiyor. Sevgiler saygılar.
Kio için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
66vip ()kıkm oldugunu bılıyorumda neyse, bende engellı, hasetlık ve cekememzlık dız boyu, yıldzlar gecıdı gıbı olunca sıte:)
0BeğenmedimŞikayet
kkartal ()Hocam belki her zaman anında etkileşim gönderemiyorum. Lakin müteşekkir olduğumu biliniz lütfen
0BeğenmedimŞikayet
Kio ()Dostum o arkadaşa dermisin beni niye engellemiş
hakan7038 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Sen, yorumlarına ve bigilerini paylaşmaya devam et kardeşim. Seni çekemeyen varsa versin. Ben temizlerim. Sevgiler saygılar.
16BeğenmedimŞikayet
mao ()sağolsun..
az once banada dısk lıke verıldı .. sebepsız ve nedensız..
güzel yazdığım herşeye vermesı dıkkat çekici..
bu da bana hayranlık ıçerısınde olduğunu..
ve bu durumda o kişide..
düşmanımsı bir yapıya dönüştüğünü gösterir ..
Cüneyt_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()amin kardesım aminnn
0BeğenmedimŞikayet
Cüneyt_ ()Rabbim islah etsin kardesim ne diyem valla sen ve @mao kardesimin emeginini gormezlikten gelemem kardesim hasetlik kotu bir kalp hastaligidir. rabbim tekrer islah etsin diyelim o vakit
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
66vip ()aynen cuneyt yolunda gorunuyor, bu arada bana yazana eksı veren bı yıldızlı var sanada vermıs, bana veremıyo engellı bende, cekemememezlıgın boylesı de ne bıleyım...
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
0BeğenmedimŞikayet
Cüneyt_ ()Hersey yolunda sanirim sayin abimmm
0BeğenmedimŞikayet
Çarmıklı ()Emeğine sağlık hocam
0BeğenmedimŞikayet
İbrahim_4546 ()Eyvallah usta sende öylesin
0BeğenmedimŞikayet
Gold87 ()Emeğiniz içi teşekkürler Allah razı olsun
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()eyvallah kardesım benım, saolasın
AfEge için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()saolasın ıbrahım, bastacısın
@kalkanmetin saolasın kardesım
İbrahim_4546 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
AfEge ()Eline sağlık. Herzamanki gibi emek var.
0BeğenmedimŞikayet
Polat3458 ()Canın sağolsun:)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()eyvallah polatım ben erken bıtırmısım bu gun:)
Polat3458 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
İbrahim_4546 ()İnşallah usta saygılar
0BeğenmedimŞikayet
Polat3458 ()Maşallah beğeni verildi
14BeğenmedimŞikayet
66vip ()Grafıgımız saaat gıbı calıstı masallah, begenileride haketti :) sımdılık durumuz ıyı,
Kapanıs dırenc ustunde olursa daha da umut verıcı olacaktır,
Kapanıs sonrası tekrar bır guncelleme gerekebılır.
SAYGILAR...
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()Moral bozmaya gerek yok,
Alttan alanların kar satısları mutlaka olacaktı, daha oncekı yorumlarda yazdım 5,98 kar satısları olacaktır dıye
18:00 da powel konusması beklenıyor onun ıcın bır kar satısı hazırlıgı sadece.
Direnclerı zorlamaya devam edecek ılerleyen saatlerde,
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()Reklama ıhtıyac yok, rakamlar kendı yapıyor,
tesekkurler
Samett_y için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
Samett_y ()Tebrikler üstad bu sitede üstad dediğim 2 kişiden birisin.. Reklamınıda güzel yapıyorsun ama hakkını vermek gerek :)
3BeğenmedimŞikayet
66vip ()ADIM ADIM IZLIYORUZ;
Gümüş için 66vip (5 saat önce) Cevap Yaz
Verılen rakamların kolay asılamayacagını soylemıstım, onemlı dırencler, altlardan alanların kar satısları, yenı alımların cekımser olması, direnclerı onemlı hale getırıyor.
Altın grtl de 451 hedefli calısıyoruz, ustunde kapanıslarla 460 ı hedefler, asıl yukselıs basladı dıyebılmek ıcın 471 ustu kalıcılık ıster.
gümüşte ise 5,85 hedeflıyız,5,98 ustu kapanıslar asıl yukselıs basladı denecek 6,11 rakamı ustunde kalacılık saglamasıdır.
usd 7,87 dırenc-7,50 ve 7,42 desteklerdir
direnc noktalarında kar satışları olacagından bu kar noktalarının volalıtesı bır ust dırence gecılmesını gosterecek, dırencler asılmadıgı takdırde destek noktalarına gerı donusu saglar.
Destek ve dırencler eskı grafıklerde mevcut.
SAYGILAR...
https://altin.in/66vip
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()ADIM ADIM İZLİYORUZ
Gram Altın için 66vip (2 saat önce) Cevap yaz
Konu: 66Vip - 30.11.2020 grafıklı yorumu
Altın grtl de 451 hedefli calısıyoruz, ustunde kapanıslarla 460 ı hedefler, asıl yukselıs basladı dıyebılmek ıcın 471 ustu kalıcılık ıster.
gümüşte ise 5,85 hedeflıyız,5,98 ustu kapanıslar asıl yukselıs basladı denecek 6,11 rakamı ustunde kalacılık saglamasıdır.
direnc noktalarında kar satışları olacagından bu kar noktalarının volalıtesı bır ust dırence gecılmesını gosterecek, dırencler asılmadıgı takdırde destek noktalarına gerı donusu saglar.
SAYGILAR..
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()Gram Altın için 66vip (7 saat önce) Cevap yaz
Konu: 66Vip - 30.11.2020 grafıklı yorumu
SAYGILAR..
İZLİYORUZ ADIM ADIM