Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (32)
0BeğenmedimŞikayet
Seyyah90 ()Aynen öyle nerden satıcaz şimdi
Gio için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Gio ()Merhaba. Ensar ile görüşüyor musunuz? Çok selam söyleyin lütfen. Ne öngörüyor acaba? Ah keşke olsaydı...
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Niagara ()Aynur Hocam, Ensarr hocayı nerede bulabiliriz. Rica etsem bilgi verebilir misiniz
0BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Çok teşekkür ederim, @Aynur1 arkadaşım. Allah selam getiren dostlardan razı olsun. En uygun zamanda geçmiş gümüş dostlarımız ile buluşacağım inşallah. Teşekkurler, bereketli kazançlar. Saygılar hocam. :)
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Ensar selam söyledi hocam.
uzmn için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Füss ()Anladım uzmn hocam takipteyim inşallah güzel haberlerinizi almaya devam ederiz. :) çok sağolun emeğiniz için teşekkür ederim sizede hayırlı akşamlar, bereketli kazançlar inşallah. Görüşmek üzere :)
3BeğenmedimŞikayet
uzmn ()@Füss arkadaşım gün içi alt yorumumda da belirtmiştim. Dikkatinizden kaçmış olabilir diye alt yorumumu tekrar paylaşıyorum. Artık haftalık kapanış rakamları takibimde olacak diye belirtmiştim. Ons altın için 1952.20 ve üzeri, ons gümüşte de 25.9825 ve üzeri kapanış benim için yükselişin devamı için teyit olmuş olur. Size ve tüm arkadaşlarımıza iyi akşamlar, bereketli kazançlar. Saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Yok o mesajdan sonra oldu, ben gördüm ve üzüldüm zaten yazi hemen iptal oldu, yok konusu geçtiği için açtım, Selçuk hocam kisa zamanda dönsün insaallah.
gümüşcü33 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Hımm tamam
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gümüşcü33 ()Aman hocam o konuyu açmayın ne için gittiğini kimse bilmiyor
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Açık açık yazmadi ki, buna ragmen mapus yedi:(
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Aynur Hocamcevin yolunu zor buluyoruz siz ekmek kırığı bırakın olmadı ara ara kodlayın biz birleştirir buluruz
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Bi ara kodlayın bize herkes oraya gidiyor herhalde Ensar Hoca da orda sanırım
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Tmm hocam:) selamlar
0BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Siz yazmayın ben Biliyorum, tabi ki de. Teşekkürler. :)
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Dun Selçuk hocam size yazdı bir adres ama bi yüzden maalesef mapus aldi, siz bilirsiniz orayi:) bende diyemeyeceğim şimdi
0BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Tamam tabi ki de bulurum. :)
0BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Rica ederim, @Yaseminnisa arkadaşım, ben teşekkür ederim. Bereketli kazançlar.
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()İsteyen bulur :))
1BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Her iki hocamla bundan üç yıl önce de bu sitede idik, benim için her iki arkadaşımızın da değeri ve kıymeti çok fazla. Nerede arkadaşlarımız.?
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Emeginize saglik, tsk ederiz
1BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Rica ederim @Gulkcr arkadaşım, siz ve site için faydalı paylaşım yapan tüm arkadaşlarımızın da ellerine sağlık. Teşekkürler.
Gulkcr için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Hocam. Selçuk ve pulsar hoca bekliyor sizi.
1BeğenmedimŞikayet
Gulkcr ()Emeğinize sağlık hocam teşekkürler.
4BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Merhabalar Gümüş Dostları: On'lar da Son zamanlar da haber odaklı hareketler ağırlıklı olmakta. Dün Gümüş Ons saatlik ve dört saatlikte toparlanma olduğunu belirtmiştim ve günlükte de inşallah toparlar da yeni aya keyifle gireriz diye ifade etmiştim, şimdilik günlükte de de güzel toparlanma oldu, bir süre izlemek lazım, bu yükseliş tepki yükselişi olarak mı kalacak. ? , kalıcı yükseliş olarak mı devam edecek. ? Bu nedenle haftalık rakamlara bakmak lazım.
Haftalığa gelince 23.1350 Pivot rakamı olmak üzere şu an için üzerinde hareketlerimize devam etmekteyiz. Direnç ve destek olarak takip edeceğim rakamlar;
Dirençler: 23.9295-25.1880-25.9825
Destekler: 23.1350-21.8765-21.0820
Tüm arkadaşlarımıza bereketli kazançlar, Saygılar.
1BeğenmedimŞikayet
ESF26 ()Uzmn hocam bilgilendirmeleriniz için teşekkürler. Emeğinize sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
Mehmetaltas1976 ()Kardesim gümüşte bi yorum yapabilirmisin.
selcukcelik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zezeze ()Selçuk bey iyi akşamlar müsait olduğunuzda yorum alabilir miyiz?
selcukcelik için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ayfah ()Ne güzel durumu özetlemişsiniz. Teşekkür ederim.
1BeğenmedimŞikayet
Zezeze ()Teşekkürler