Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (48)
1BeğenmedimŞikayet
Yarcan ()Bakıyorum abi senin yprumların hepsini takipdeyim :) tesekkur ediyorum açıklayici ve anlaşilir yaziyorsun
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Lalem ()İnşallah hocam inşallah
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()gecmıs yorumlara grafıklere bı goz at ıstersen hepsını yazdım
Yarcan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yarcan ()Tesekkürler :) şimdi anladım ins. Artık tutar birde ben gecmis aylik grafiklere baktım. hocam. genelde aralık ve ocakda yükseliş olmuş bu da belki ise yarar ytd
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()@Yarcan aynı soru sorulmustu cevap alt yorumda
0BeğenmedimŞikayet
gulummm ()Eyvallah üstadım teşekkürler :) dediğiniz hususlara dikkat ederek görmeye çalışayım ben de saygılar :)
3BeğenmedimŞikayet
66vip ()dip rakamları denedı aynı yerlerı desteklerı kırmayı denedı, bana yazdıgınız yorumdakı trend degısımı destkler kıılamadı, ındıkatorler al vermeye basladı vs vs . gosterge cok bana gore ve gorduklerıme gore dıp calısması tamamlandı, burdan ufak tefek hareketler olabılır ama trend degısmıs gorunuyor.
gulummm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gulummm ()İyi akşamlar üstadım, dip çalışmasını yapmış olmasının emareleri nelerdi nasıl kanaat getirdiğinizi öğrenebilir miyim ? Maksadım bilgi edinmek, saygılar :)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()Hayırlı aksamlar cok saolun
Yenigold için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yenigold ()Beğeniler bizden grafikler sizden hayırlı akşamlar:)
4BeğenmedimŞikayet
66vip ()Gram Altın için 66vip (5 saat önce) Cevap Yaz
Konu: 66vip- ons. gr/tl
Pozısyon korunmalı hareket planı degıstırmek zarar verebılır.
Dolar : 7,64 altında 7,42 - 7,64 üzerinde 7,87
434,68 altta, üstte 447,25 - gr/tl de
5,45 altta, ustte 5,60 gümüşte gr/tl de
Abd acılısına kadar bu aralıklarda devam edecek gorunuyor, acılısla alt sevıyelerı test edebılır.
Ay sonu olması nedenıylebu hareketlerın normal karsılanmalı,
Bu gun ay sonu kapanısı yapacak olan dövizler, emtialar yarından ıtıbaren yenı bır yol cızecektır.
Nerden nasıl alınmıs olursa olsun düşüş trendınde olması sebebıyle herkesın terste oldugu donemdeyız.
Yeni alımlar ıcın dusus trendının bıtmesı ve yukarı yonlu hareketın baslaması beklenmelı, elınde emtıa olanlar ıcınde ızle- gör uygulanmalı ve aralık ızlenmelıdır.
SAYGILAR..
Demişiz 17 mumu ve abd acılmadan, su an korktugumuzu yasamadık, dip çalısmasını yapmıs gorunuyor.21 mumunu da bu sekılde kapatırsak ay sonu kapanısını Korktugumuzu yasamadan kapatmıs olacaz İNŞALLAH.
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()Çok yazdım sanırım bu gun:9
abd acılısında gorusmek uzere, kendınıze ıyı bakın
4BeğenmedimŞikayet
66vip ()Aşı gelişmeleri ve abd tahvilleri yükselişi emtiadaki baskıyı giderek artırdı ve altın- ons 1,766 desteğini - gümüş 21,65 test etti. Bu seviyeyi kısa vadede önemli, ya burdan tepki alımlarıyla yukarı atmalı ve ay sonu kapanıslarını bu rakamlar altından kapatmamalı, yada kapanıs bu rakamlar altında gelırse bır sure bu destek noktaları dırenc halıne gelır ve asılması zorlanır.
Ancak oncekı mesajlarımda yazdım aralık ayından ıtıbaren dusus trendının sonlanmasını, yukselıs trendıne gırılmesını beklıyorum, tabı bu 1 aralık demek degıl, aralık ayı ıcınde olması yıllık donguler acıından onemlı ve haber verı , bazı kuresel ve yerel olarak bızlerı yakından ılgılendırecek olaylar zıncırırın olacagı gerceklesecegı ay olması sebebıyle onemlıdır.
NOT; Bu gunku saglık bılım kurulu toplantısını takıp etmeye calısıcam.
SAYGILAR...
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()Ay sonu olması sebebıyle bu gunku kapanıs onemlı izlenmelı ondan sonra tekrar yenı ay ıcın analızler yapılmalıdır.
Aralık ayında cok onemlı temel ve haber akıslı olaylar beklenıyor, o sebeple aralık ayından ıtıbaren cok sert olmasada yukselıs trendıne gırılecegı ongoruluyor.
9BeğenmedimŞikayet
66vip ()Dolar : 7,64 altında 7,42 - 7,64 üzerinde 7,87
434,68 altta, üstte 447,25 - gr/tl de
5,45 altta, ustte 5,60 gümüşte gr/tl de
Abd acılısına kadar bu aralıklarda devam edecek gorunuyor, acılısla alt sevıyelerı test edebılır.
Ay sonu olması nedenıylebu hareketlerın normal karsılanmalı,
Bu gun ay sonu kapanısı yapacak olan dövizler, emtialar yarından ıtıbaren yenı bır yol cızecektır.
Nerden nasıl alınmıs olursa olsun düşüş trendınde olması sebebıyle herkesın terste oldugu donemdeyız.
Yeni alımlar ıcın dusus trendının bıtmesı ve yukarı yonlu hareketın baslaması beklenmelı, elınde emtıa olanlar ıcınde ızle- gör uygulanmalı ve aralık ızlenmelıdır.
SAYGILAR..
0BeğenmedimŞikayet
Uguur75 ()Onsun 1730-1750 ye kadar gerileyecegini dusunuyorum, oda aralik ortasi/sonu. Aralik ortasi/sonundan itibaren ABD de Biden`in baskanligi ve yardim paketi haberleriyle birlikte altinin yukari yonlu fiyatlamasi baslayip tekrardan yukselis trendine girecektir. Bence bundan sonra altin gelecek yardim paketleriyle ve issizlik rakamlariyla paralel dusunulmeli, bundan sonraki asi haberlerinin cok etkileyecegi kanisinda degilim. Yardim paketleri aciklanmaya devam ettigi surece bence yon yukari, en azindan mart nisana kadar. YTD
1BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Emeğine sağlık değerli hemserim ALLAH yar ve yardımcın olsun
1BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Korku panik havası yaratılıp altıda 1750 liler gümüşte 20 lere gelmesi bekleniyor yada türk siyasetinden bir şeylermi bekleniyor acaba eğer branson olayı. gibi. is2 çok tehlikeli sular da yüzüyoruz insanlar varlıklarının yarisi kadar kazanır yada yarısını kaybeder ALLAH doğru yerde doğru karar vermeyi nasip etsin herkese
YTD
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Aynen, bereketini gör inşaallah
gurbet68 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Yaaa korkutma beni, hep böyle dönemlerde 17 lere kadar inecek diyenler çıkıyor zaten:)) sen ne yaptın, tl varmi, gümüş aldın mi?
gurbet68 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tunçum ()İnşallah herkes zararı kurtarır
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Hayırlısı, insaallah dilediğin yerden güzel rakamlar yakalarsın...
Tunçum için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tunçum ()Vallahi abla onu bilmiyorum ama ben full tldeyim ama gumuste 5.50 bekliyorum gelirse büyük bir kısmı ile giriş yaparım gelmez ise sadece izlemeyi tercih ediyorum
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Hayırlısı olsun, alımlarımı tamamladım, az bi TL beklentim var azcik ama, gelirse bu rakamdan az birsey alirim. Burası dip mi olur sence, ne diyorsun?
0BeğenmedimŞikayet
Tunçum ()İyim çok sağol bu çarşambaya kadar gram altın 434 dolar 7.70 gümüş 5.50 bekliyorum bu benim arastirmam sonucu varılan yoldur yatırım tavsiyesi değildir
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Iyiyim Tunç, hoşgeldin, sen nasılsın?
0BeğenmedimŞikayet
Tunçum ()Abla nasılsın
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Evet, cıktı:)