Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (45)
1BeğenmedimŞikayet
aslan2 ()Hepsinin tek açıklaması var kardeş
Spek nasıl isterse öyle oluyor
BORA_27 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Rasyo ve aşı etkisi dost
BORA_27 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
etacarter ()18. Gün günaydınlar
etacarter için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Aynen babadolski 7.18x 7.10x 7.0x 6.95x 6.90x 6.85x 6.80x 6.75x 6.70x 6.65x 6.6x 6.55x 6.5x 6.4x 6.3x 6.2x 6.1x 6.0x 5x den bu yana ucacak diyip terso olan olana uzunvadeee zahar dost morgan bu işi biliyor ytd. diyelim
babadolski için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
babadolski ()Hoşbuldum piyasa çok karışık
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Neyse dostlar sabah ola hayrola asya onsa dokuna tersteki arkadaslara sabr ola tl dekilere ise nasip ola 17. Gün bitti 18. Günde görüşürüz full tl devam ytd. Grafik yorumlarınızı bekliyorum iyi geceler
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Çarşıdan aldım 100k eve geldim 88k gördüm 17 günde grafikte
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Aynen daha salması lazım spenk görüyorum kocaman bir tane
CONQUEROR__1453 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CONQUEROR__1453 ()Aylık bazda düşüş trendi var yıllık bazda düşünürsen hala gümüşün değeri iyi durumda
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Birde 7x 8x 9x cilere sormak lazım ondan ? Koydum çözemedim
osman_d_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()O babadolski hoşgeldin dost ben çözemedim bidaha bakim
babadolski için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
babadolski ()biz birşey görmüyoruz sen
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Ben çözmeye çalışıyorum grafigi enteresan analizler gördüm
Yörük16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yörük16 ()Peki aylık grafikte bizi görecek mi :)