Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
1BeğenmedimŞikayet
Antalyammm ()allah razı olsun kardeşim yardımların için
ahmett0707 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
ahmett0707 ()İşimizin başındayız fırsat buldukça da arkadaşlara yazıyoruz dostum:)
Antalyammm için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Antalyammm ()selam aleyküm kardeşim her zamanki gibi aktifsin maşallah
0BeğenmedimŞikayet
ahmett0707 ()Sermaye azaltımı yaptı o yuzden
Ozkan42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ozkan42 ()Ahmet hocam crfa bu fiyatta neden cikti
1BeğenmedimŞikayet
ahmett0707 ()Para. ihtiyacinnyoksa sabret biraz hocam piyasada lotu azaltildi crfsa nin bı bakmışsın 300tl. olmus :)
Tlmanda buna benzer İşler olabilir 29.7yada 28 TL zararkes seviyesi buranın kirilimina göre zararkes yaparsınız yada yeniden pozisyona girersiniz
Mustafaaykan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaaykan ()Sayın Ahmet bey size durumumu izah ettim unv. ogr. lerim var benim 7. aya kadar okul taksitinden başka sıkıntım yok çok şükür. ikisindede zararım fazla yok bekleme suremde çok sizin mesajınızı pek anlamadım hakkınızı helal edin saygılarımla
0BeğenmedimŞikayet
ahmett0707 ()2 41 desteğe oturmuş baskı çok kağıtta 2 27 1 97 görülebilir lakin uzun vadede üzmez diye dusunuyorum
wasgemove için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ahmett0707 ()Hocam ihtiyacınız yoksa crfsa sermaya azaltımı bana qnb nin ucusunu hatırlatıyor her ne kadar hareketleri çok. ilginc olsa da kağıdın
Tlmanda bı sızıntı var kulağımda fena şeyler olabilir diye eğer çok zarar yoksa biraz sabir
0BeğenmedimŞikayet
Ahmet7820 ()Değerli abim bugün itibariyle avtur ile vedalaştım. Eger 3 40 altına gelirse tekrar yola devam derim. Gelmezse sayende ekmek yedim. İşin gücün rast gele
0BeğenmedimŞikayet
Ozkan42 ()Carfsa neden böyle oldu acaba
0BeğenmedimŞikayet
Serkan87 ()Bugün sayfaya yazdim @SUSAMLI_SİMİTÇİ avtur diye baktım herkes almis
BistMan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaaykan ()Sayın Ahmet bey selamlar tliman ve carfursa da ne yapmalıyım önemli tşkler saygılarımla
0BeğenmedimŞikayet
Siptar16 ()Abi 2 aydan beri hemen- hemen 2 hafta da bir sordum sana bu hisseyi dedigin gibi haklisin yorumlarında
0BeğenmedimŞikayet
BistMan ()Ben 2 hafta önce 2 dakikalığına avtur cu oldum... Beni katma :)
Serkan87 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
ahmett0707 ()Serkan ilk uyeliginde seni niye engellediğimi illaki tescilleteceksin kendine ben ne zaman paylaştım ne zaman alındı satıldı hakkında zikrin olmayan birşeye hemen fikir neden katarsin hiç mi degismeyeceksin sen ?
Kısaca özetleyeyim engelli kadrosunda olduğundan gormemissindir 2 58 alındı 3 45 altına düştüğünde stop edildi 2 64 den 2 92 ye 3 kez trade
2 92 3 13 arası bir trade daha 3 13 üstü trende olurum demiştim ve oldum yeterli mi
Serkan87 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
wasgemove ()Pekgy gorusun nedir usta baya düşmüş bı hisse
0BeğenmedimŞikayet
Serkan87 ()Bugünde herkes. avtur cü oldu