Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (36)
2BeğenmedimŞikayet
kardankadın ():) bekliyoruz 260 tl yi o halde
ulu_dağ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ulu_dağ ()bu dedikleriniz yillardir bu stede gördüğüm hayallerden biri :) yil sonu hededim 260ti ztn az kalmisti görmeye saglik olsun
kardankadın için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
kardankadın ()anladım. demek son pikte satış fırsatı verdi ama kaçırdık. tekrar düşüp işaret ettiğiniz kırılımı yapma ihtimali var mı peki satıp alttan alsak sonra hedefine koşsa :)
0BeğenmedimŞikayet
Mülayim46 ()Hayırlısı oldun hocam
Şaheser için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Şaheser ()Gümüşü satmaya niyetin yoksa biz satalım o zaman. Sattığın zaman da söylersin biz alırız. Saygılar.. Şaka şaka. İnsanın yükselişle ilgili sabrı bitti ise, o yükselir. Gidenin arkasından bakma gelenede sırtını çevirme. Bir ata sözü var; "Hay'dan gelen, Hu'ya gider. " Biz yalnızca aracılık yapıyoruz. Irmak üzerindeki kabarcıklar misali. İnşeAllah kar edersin.
Mülayim46 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ulu_dağ ()ben de oyle diyecektim:) demekki bu iste sansin yok abi
1BeğenmedimŞikayet
ulu_dağ ()şimdilik onde gozukuyor buyuk resimden baktigimizda platin cok geride efenim. asi haberleri platine yariyor ondan ayrica brend petroldeki yukselis de etkiler korelasyonlari 0.82
0BeğenmedimŞikayet
kardankadın ()teşekkür ederim yanıtınız için. platin diğer emtialara kıyasla gördüğü zirveye tekrar geldi ancak altın ve gümüş öyle olmadı. bunun sebeb- i hikmeti nedir sizce?
1BeğenmedimŞikayet
Mülayim46 ()Sorma hocam gümüşü zamanında 346 lardan sattım fırladı. platin aldım Mala bağladı platini sattım gümüş aldım şimdide gümüş mala bağladı kısmet hocam site sadece beni takip etse zengin olur hayırlısı
0BeğenmedimŞikayet
ulu_dağ ()sen platini satınca cikiyor mulayim abi :)
0BeğenmedimŞikayet
Mülayim46 ()Zaman geçmek bilmiyor hocam :))
0BeğenmedimŞikayet
ulu_dağ ()suremiz devam ediyor efenim 11 gunumuz var
1BeğenmedimŞikayet
kardankadın ()güncel durum değerlendirmeniz nedir acaba?
0BeğenmedimŞikayet
ulu_dağ ()bir günde %3 cikis iyi kaldi %4 :)
0BeğenmedimŞikayet
Fusica ()Spark token verecek
Okan77 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Tsk ustad . takipteyiz degerleri.
0BeğenmedimŞikayet
ulu_dağ ()ztn gumus 6.24 ustu kalamadigi icin skinti yaratiyor bu seviye ustunde aylik kapanis lazim bize
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Okan77 ()Peki neden yukselmis ogrendin mi
Fusica için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ulu_dağ ()var tabi gumusun altina gore de 7.72 olmasi lazim ama onlarin korelasyonu aylar surer
Yabancı61 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()6.30 ...6 .26 beklentili . bakalım oraya kadar cıkarmı cıkarsa kırarmı ? Gorecez
0BeğenmedimŞikayet
Yabancı61 ()Tebrikler emeginize saglim sayin @ulu_dağ peki boyle bir grafik gram altinda olabilir mi bilmedigimden soruyorum..
0BeğenmedimŞikayet
ulu_dağ ()tesekkur ederim efenim @M_yıldız hayirlisi olur ins
Şaheser için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fusica ()Evet araştırıyorum almayi düşünüyorum
Okan77 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Şaheser ()Elinize sağlık hocam. Hayırlı geceler..
1BeğenmedimŞikayet
Okan77 ()Oturup arastirdin mi peki xrp neden böyle yükselmiş :)
Fusica için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()İyi tespitler . elinize sağlık.
1BeğenmedimŞikayet
ulu_dağ ()as sagol kardesim
Guneyy35 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Guneyy35 ()Eline emeğine sağlık kardeşim,
Selamlar
0BeğenmedimŞikayet
ulu_dağ ()rica ederim kardeşim
Yörük16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ulu_dağ ()rica ederim güzeldir her iki olasilikta onemlidir
OptimumPro için cevaplandı (yorumu göster)