Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (21)
0BeğenmedimŞikayet
sedat9476 ()Aynen abi anladim sıkıntı yok okudum bende
SERSEFİL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SERSEFİL ()Elbette bu çok hayal üstü bişey. 12 aralığa kadar devam edecek yükseliş şahsi düşüncem.
kemalktc için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SERSEFİL ()Tmm yanlız bu token 5-6 ay sonra kullanıma açılacak. Cüzdana gelicek ama kullanım sonra.
sedat9476 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
sedat9476 ()Binanceye falan gelirse iyi olcak sanki görüşmeler sürüyormuş. 7 adet cüzdan var destekleyen bakalım o gun senden haber bekliyorum abi takipteyim seni
0BeğenmedimŞikayet
kemalktc ()Üstad o grafik biraz daha sağa doğru görünsün gidecek çok yeri var xrp nin x 2 3 4 5 ler belkş daha fazla bekliyorum 2021 de tabiki ytd
0BeğenmedimŞikayet
ÇILGIN_KRİPTOCU ()Hocam btc için görüşleriniz nedir?
1BeğenmedimŞikayet
SERSEFİL ()Açarız cüzdan sorun olmaz. Borsaları bile destekleyecek diye okudum ben. Olmadı metamask açar oraya göndeririz.
sedat9476 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
sedat9476 ()Abi bu airdrop icin thurstwallet cüzdanı destliyor mu baktım ama bu cüzdanın ismi yok sanki
0BeğenmedimŞikayet
SERSEFİL ()Alım yerini kendiniz belirleyin çünkü bir grafiği yok bu yükselişin. Geri çekilmeler olabilir.. fibo seviyesi 0.37 den geçiyor. Fakat gelir gelmez bilemiyorum.
sTa için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
SERSEFİL ()Full rippledayım. Buralardan alım önermiyorum. Xrp kısa vade buralardan kesinlikle alım önermiyorum.
Link ve ltc nin sırası gelcek tekrar şu diğerleri bi bitirsin eos xtz neo atom vs
MUHASEBECİ68 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sTa ()Airdrop için buralardan alım mantıklı mı?
0BeğenmedimŞikayet
MUHASEBECİ68 ()Link mecvutmu usta elinde hala
0BeğenmedimŞikayet
SERSEFİL ()Al- sat yapıyorsan bugün yeteri kadar yükseldi. Fakat 12 aralıkfa AirDrop var bu tarihe kadar elinde tutmak istersen güzel şeyler olabilir.
Ruhadamm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ruhadamm ()Hocam xrp icin gorusun nedir elimden cikarmali miyim karar benim
0BeğenmedimŞikayet
Mustafatk ()%25 girdim bende ve unuttum 12 aralığa kadar :)
0BeğenmedimŞikayet
SERSEFİL ()İnş :) AirDropla beraber olursa tam vurgun olur :)
Mustafatk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SERSEFİL ()12 aralıkta elindeki ripple sayısı kadar spark token dağıtımı yapacak.
Token dağıtımı 6 ay sonra. O tarihe kadar bekleyip AirDrop a katılacağım
Süvari78 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Süvari78 ()Abi 12 aralığa kadar ne yapmamız gerekiyor
0BeğenmedimŞikayet
Mustafatk ()Güzel hayaller :)
0BeğenmedimŞikayet
ÇILGIN_KRİPTOCU ()Hocam bende konu dışı birşey sorucam . Bu 2017 boğasını görmüş biri olarak bize neler söylemek istersiniz şu durumda en mantıklı olarak.