Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (38)
1BeğenmedimŞikayet
gattuso ()Anladim hocam sağolun, binance den yapıyorum16.10usdt den aldim
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Dostum şöyle söyleyeyim kısacası NEO TL olarak bugün sanirim 127 TL gibi bir seviyeyi görmüş aslinda şuan biz her ne kadar USD bazlı bakiyorsakta altkoinlere BTC bazlı da bakmamiz gerekiyor ve illa ki BTC/USD bazlı arasında çok farklılıklar var ve şuan TR borsasindasiniz TR'de USD kuru oynak olduğu için fiyatlar birbirini tutmuyor olduğudur.. Şuan genel görünümde NEO'nun grafiginde haftalık MA20 seviyesi olan 16.37$ seviyesinde kapanışlar yapması şart.. Günlük görünümde ise bugün BTC'nin salınımıyla birlikte 15.20$ seviyesini test etmiş kısacası 15.25$ günlükte ki en önemli seviyesi olarak göze çarpıyor ve bunun altında kapanışlar yapmaması gerekir ki, yaparsa şayet öncelik destek 200 günlük MA 14.34$ ve ardindan 4 Kasım'da gördüğü 13.45$ seviyesine kadar aşağı yönlü riskler oluşturabilir.. Haftalik direncin üstünde kapanışlar yapması günlükte ki direnç seviyelerini de hedef alması olacaktır bu seviyeler ise 50 günlük MA 16.60$ ve 100 günlük MA 17.80$ en önemli direnç seviyeleridir bu seviyelerin üstünde başarılı net kapanışlar yapmasi durumunda adım adım en son geçtiğimiz aylarda da test ettiği 25.859$ seviyesine doğru gidecek olduğudur ama yükselen bir BTC DOMİNANS karşısında BTC'nin düşmesi ve sert düzeltme yapması maalesef altlari etkilediği gibi NEO'yu da etkisi altina alacaktır..
gattuso için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Dostum şöyle söyleyeyim kısacası NEO TL olarak bugün sanirim 127 TL gibi bir seviyeyi görmüş aslinda şuan biz her ne kadar USD bazlı bakiyorsakta altkoinlere BTC bazlı da bakmamiz gerekiyor ve illa ki BTC/USD bazlı arasında çok farklılıklar var ve şuan TR borsasindasiniz TR'de USD kuru oynak olduğu için fiyatlar birbirini tutmuyor olduğudur.. Şuan genel görünümde NEO'nun grafiginde haftalık MA20 seviyesi olan 16.37$ seviyesinde kapanışlar yapması şart.. Günlük görünümde ise bugün BTC'nin salınımıyla birlikte 15.20$ seviyesini test etmiş kısacası 15.25$ günlükte ki en önemli seviyesi olarak göze çarpıyor ve bunun altında kapanışlar yapmaması gerekir ki, yaparsa şayet öncelik destek 200 günlük MA 14.34$ ve ardindan 4 Kasım'da gördüğü 13.45$ seviyesine kadar aşağı yönlü riskler oluşturabilir.. Haftalik direncin üstünde kapanışlar yapması günlükte ki direnç seviyelerini de hedef alması olacaktır bu seviyeler ise 50 günlük MA 16.60$ ve 100 günlük MA 17.80$ en önemli direnç seviyeleridir bu seviyelerin üstünde başarılı net kapanışlar yapmasi durumunda adım adım en son geçtiğimiz aylarda da test ettiği 25.859$ seviyesine doğru gidecek olduğudur ama yükselen bir BTC DOMİNANS karşısında BTC'nin düşmesi ve sert düzeltme yapması maalesef altlari etkilediği gibi NEO'yu da etkisi altina alacaktır..
0BeğenmedimŞikayet
ÇILGIN_KRİPTOCU ()Ben neo yu verdim eth aldım
0BeğenmedimŞikayet
gattuso ()Napalim çılgın neoyu verelim mi hocayı kaçırdık ise dönmüş
ÇILGIN_KRİPTOCU için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ÇILGIN_KRİPTOCU ()Bilgiye açım ben aç :)
İkrasya_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İkrasya_ ()Adamı Bi sal artık Mahir :)
0BeğenmedimŞikayet
ÇILGIN_KRİPTOCU ()Evdekilerden bazılarını çıkartıp eth almam gerek ltc ve link hariç neo ile ada satıp yükseltsem mi acaba hocam
1BeğenmedimŞikayet
gattuso ()125 den hocam napayım linki dia yi erkenden sattım çıktı bunu aldım dün
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Mahir işe dönmem gerek
simdilik kardeşimm, majorlerden yana korkma ETH alimini yükseltebiliyorsan yükselt derim..
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Aynı şekilde LİNK. D'nin de var LTC. D'nin v. s.. v. s..
1BeğenmedimŞikayet
ÇILGIN_KRİPTOCU ()Benim sepetim şu şekilde hocam 2700$ zararım var bu zararı kurtaracak bir sepet dir umarı. Sizin görüşünüz benim için değerli.
Elimde olanlar sepet olarak şunlar hocam
Ltc
Neo
Link
Xrp
Ada
Ve 1adet eth onuda 5000$ hedefim var gelince satacam
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Elif hanım bence zararı az da olsa minimalize ettiğiniz zaman piyasayı biraz izlemenizi ve gozlemlemenizi, araştırmanızı tavsiye ederim.. LİNKDOWND'dan bahsetmiyorum alttan alabilmek ve keyfini altsezon gedligi zaman sürmek kısa vade de ise izsüren stoplar uygulayabilmek..
Elifelifgizemli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ÇILGIN_KRİPTOCU ()Baktım hocam bakmam mı ne zamanları varmış eth' nın
0BeğenmedimŞikayet
Blue07 ()Zarar coktu 1000 kadar dusurdum degerli kardesim elde yuzde 20 kdr nakitle anlik yapiyorum
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Kaçta terstesiniz ki dostum? ..
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Aynen sepet gayet güzel ve terste değilsen çok daha güzel dostum % 25 ile al- sat tecrübeni fazlasıyla bile konusturursun..
Blue07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Elifelifgizemli ()Dominance düşerse burdaki linkdown mu kastediyorsunuz hocam sepet için?
1BeğenmedimŞikayet
gattuso ()Hocam bu yazıyı görmesem çıkacaktım Neo dan
0BeğenmedimŞikayet
Blue07 ()En guzel sepet eth link neo yuzde 25 hepsi kalan yuzde 25 te anlik icin ayirmak dogrumu degerli kardesim
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()2021 başlangıcıyla birlikte NEO.. Şuan ise LİNK tercih sebebin olabilir.. BTC. D'nin düşmesi en çok ETH ve LİNK'e yarayacaktır..
0BeğenmedimŞikayet
ÇILGIN_KRİPTOCU ()Hocam sizce neo mu link mi?
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Piyasa değerine bakmadim geçen günlerde Total marketcap grafiği paylaşmıştım kar satışlarının olması çok normaldir.. Boğa piyasasında ve şuan belirsiz bir ortamdan BTC besleniyor ve zirve yapması ve duraklamasi altlara az da olsa BTC. D'nin düşmesiyle birlikte rahatlatacaktır.. Şuan altkoin market Total sabah BTC 18.463$ çıktığı zaman 166.5 milyar dolarmiş, satış yedikten sonra 159.5 milyar dolara kadar düşmüş ve şuan 162 milyar dolar civarı seyrini sürdürüyor..
BabaBakBankacıOldum için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Tradingview'dan ETH. D yaz Mahir gorebilirsin 2017'yi de.. :)
1BeğenmedimŞikayet
BabaBakBankacıOldum ()Hocam senin yorumlarini cok degerli buluyorum. Bu arada dunden bu yana piyasa degeri 337 mia usd ye cikti. 7 mia usd lik artis soz konusu. Sevgiler
1BeğenmedimŞikayet
Blue07 ()Emegine saglik degerli kardesim
0BeğenmedimŞikayet
ÇILGIN_KRİPTOCU ()Sağolun var olun hocam :)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Çok tşk ederim değerli dostlar, @ÇILGIN_KRİPTOCU bol kazançlar..
mrerror için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ÇILGIN_KRİPTOCU ()Emeğinize sağlık hocam
1BeğenmedimŞikayet
mrerror ()Hocam teşekkürler emeğinize sağlık