Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (3081)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Tsk ederim . saolsun gumus beni kırmıyor :)
Zeyce61 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Tsk ederim . listedeki rakamlar geliyor. tercihlerimiz biraz sıkıntı :)
Ekonomikss için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Yorum yaptıgımız resme bak neredeyiz . birinci kırılıma kadar inebiliriz . listenin sonuna da gidebiliriz . ytd .
Burdan secimi sen yapacaksın . benim beklenti yon asagı halen . ytd
Hope12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
meburmeti ()7.17 dönüş neresi?
1BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Hocam ara ara o resmi paylaşın bu kadar olmaz tebrik ediyorum
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ekonomikss ()Sizin rakamlarda bir bir geliyor üstad. Farkindayiz
0BeğenmedimŞikayet
Hope12 ()Cok sagol abi şimdi ne bekliyorsun ben aslında biraz alsammi dedim yalan yok
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Hope12 gorebilecegi rakamlar demiştim bak bugun 7.17 geldi . umarım kazanclı olmustur.
1BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()Dostum 6.92 yukarı kırdı :)
Sağlık olsun
Kazanana bereketli olsun
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Tskler kardesim . iyi kazanclar
Gulsoy için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Gulsoy ()Ben yazılan cizilenden hic anlamıyorum. lakin vermis oldugunız rakamları not alıyorum.. takibi oyleyapıyorum:)elinize emeginize yureginize saglık:)zararsız... kazanclı.. devam; )tl ye gectim bekliyorumhagili ucuz olarak al verirse alırız artık . siz @Lab_Tek_44 kardsim tşk
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Eyvallah kardesim kazanclı oluyorsa ne mutlu.
Gulsoy için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Gulsoy ()Vala bravo:)plakalar duraklara ugradı:)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Lab_Tek_44 terse gidiyor bu ons . :) yine aynı yere dayandı.
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Tabela sasırmaz :)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Gordukce cizdikce senaryolara hazirlikliyiz :)
A_Didem için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Bence devam edin bu senaryolara @M_yıldız ile birlikte.. :):) Takibinizdeyim.. :)
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Eyvallah kardesim. Senin her uyardiginda inan 2 3 kere dusunuyorum. Tum indikatorleri ozellikle takip ediyorum ve sorun olacak mi diye de bakiyorum :) allah razi olsun iyi ki varsin diyorum.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Rica ederim kardesim . gordugunuz ne varsa iletmeye calısıyoruz . Kasa kazanacağına oyuncular kazansın
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()O da tam spek ben ciziyorum o yaziyor. O sonra unutmuyor :) bak diyor geldi burasi beni uyariyor. @M_yıldız Allahtan uyaran bir kardesim var. O zaman daha cok dikkat ediyorum. Gercekten dusus sezsem o sira direk satacagim yer olur :)
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Ben sana daha guzelini yazmistim ama suan sanki o da bi tik asagiya indi :)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Tsk ederim . :)
1BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Hocam, sanirim siz de @LosAnarquista60 gibi spek olmaya adaysiniz.. :):):) Bence bu senaryolar fazlasiyla iş gorecek, olmayacak şey degil, hatta olma olasiligi cok yuksek senaryolar.. :):):) YTD
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@LosAnarquista60 senin için senarist bile oldum bak . :) Ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@LosAnarquista60 bak ne guzelde yazmısım. :)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Ons düsüyor da dolar dengeleme yapıyor . ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Donus yeri yazan yer kırılmadıgı surece halen güncel. ytd
sürmeli_66 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sürmeli_66 ()Selamun aleyküm dostum bu çalışmanın güncel hali var mı ama bu şekilde kâğıda yazılmış halde diğerleri kafamı karıştırıyor eğer varsa paylaşırsan çok memnunum olurum işin gücün rastgitsin Saygılarımla
1BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()Hayırlısı aynen
Saygılar
Yawuz_trad için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yawuz_trad ()7 olsa gene iyi , 7, xx leri beklemedeyiz kardeşim ; ) hayırlısı.
Lab_Tek_44 için cevaplandı (yorumu göster)