Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (3081)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@SÜPHAN kardesim cevap buydu.
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Guc almak için 7.22 altına inebilir . ytd
SÜPHAN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SÜPHAN ()Hayırlı akşamlar. Listeniz gayet iyiydi. Tebik ederim. En son 7.34 ü de gördü. Yeni liste de olursa çok seviniriz. Bir sorum olacaktı.
7.23 den iki küçük parça aldım. Bugün veya haftaya 7.22 desteğinin altına iner mi acaba. Bir öngörünüz varmı Ytd olmadan.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@LosAnarquista60 bunlara bakabilirsin. ytd
0BeğenmedimŞikayet
yabangülü_17 ()Hocam 7 lerdeyiz
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Hayal oldu 6 li rakamlar
0BeğenmedimŞikayet
Emelll ()6,50-70 aralığının gelebilme ihtimali var mı gerçekten ?
Hadi inşallah
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Suan cok zor kardeşim o deger. saglam haberler gelmezse.
6.40 ta 6.56 da 6.70 destekler . bunlara bile zorlanacak gibi gorunuyor. ytd 6.99 .7.17 bunları saymıyorum bile. ytd
Aşkım_gumus için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Tskler kardeşim. İyi kazanclar.
Ömer11 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Kardeşim gelsin 6.01 artık
0BeğenmedimŞikayet
Ömer11 ()Bu fotoğrafı kaydetmiştim önceden, hep tuttu , sizi tebrik ediyorum sayın Myıldız kardeşim.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Listenin sonuna geldik ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Mirabilis ()Hiç belli olmaz Yarın dolar düşebilir geçen ayda sabit kalmıştı dolardansam üstü ve ertesi gün düşüşe geçmişti yani tabiki tahmin sadece beni bağlar ytd
Hay_Hacamat_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hay_Hacamat_ ()Şimdi ne olacak? 7.30 dan geri dönmüyor. Dönecek mi? Yoksa ipini kopardi bu gümüş alip başını gidecek mi?
0BeğenmedimŞikayet
gümüşsever99 ()Ustam merhaba iyi günler. Biraz erken davranıp 7.18 den satış yaptım. Şimdi nerelerden alabilirim öngörünüz nedir. Parçalı alıma nereyi uygun görüyorsunuz. Şimdiden teşekkürler hayırlı iftarlar..
USTAMM için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Sağol Üstad
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Şifre mi var hocam yine
Artık düşsün yeter bu kadar :)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Yapacak birsey yok . liste biterse yeni yol ayrımlarına bakarız artık ytd
Yalçın6060 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yalçın6060 ()Kırılım yukarı oldu be kardeş
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Temkinli konusmakta fayda var o yuzden dikkat edelim . ytd
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Gumus 7.30 ons 27.30 dolar 8.30
06 Mayıs 2021 saat 17.13
Zeyce61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Ben suanlık inanmıyorum Mayıs'ta ucar kacar kısmına ytd. zaman tahminim yok
Zeki06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zeki06 ()Haklısınız hocam umarım beklentilerimiz mümkün olur hep birlikte seviniriz.
Bu arada zaman olarak tahmininiz varmı o rakamlar mayıs ilk haftadan sonra onslar dönülmez akşamın ufkunda olabilir deniyor da ytd
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Bazen zararda olmamakta kazanmaktır. fırsatlar bitmez az kazanırız ama oz olur işte . ytd
0BeğenmedimŞikayet
Zeki06 ()Kazanamamak geriyor biraz
Panik işlem yapma riskini artıyor
Yoksa sorun değil
0BeğenmedimŞikayet
RG58 ()İnşallah bekliyelim
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Sıkıntı degil kendi acımdan Bir habere bakar o uzak diye dusunuyorum . ytd
0BeğenmedimŞikayet
olwayslose ()16 gündür bekliyorum fakat gümüş sattığım yerin altına gelmedi:(6.78 den,6.68 den sattım:(
0BeğenmedimŞikayet
Night_day ()Teşekkür ederim hocam
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Bende 7.34 bekliyorum hocam önce o gelsin
RG58 için cevaplandı (yorumu göster)