Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (3081)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Anlık 6.17 mi gördü:(( ben mi şaş bakıyorum artık:(
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Demekki dikkatli bakmak gerekli :(
GokhaN_ist için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@GokhaN_ist buyur oku istersen. ytd
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Ben demedim sadece yazdım :(
Levent06_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Levent06_ ()Deme hocam deme bittik valla zarar ana parayı geçecek üstüne borçlu bırakacak bizi:)))
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Levent06_ Boyle birşeyle karsılasabiliriz . ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@By_tarafsız_adam sana bu yorumu boşuna yazmadım yani. o grafigi bildiğim için yazdım . ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Al bak nasıl geldi? suresini beklemiş . ytd
RG58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Bakalım işte suanki sartlar öyle gibi . ytd
By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Dolara bağlı birde önümüzdeki aylar kim bilir veriler onslere yarar şekilde gelmeye başlar. O zaman şartlar değişir. Şimdilik düşüş bekliyorum ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@By_tarafsız_adam ben buna göre kendimi hazırlamayı dusunuyorum. gelirse geldigi kadar parca girerim. ytd alıp hemende tepkisiyle satıs bile yapabilirim. grafige baglı yani . ytd
0BeğenmedimŞikayet
Önce_Vatan1841 ()Diş sıkmaya gitti bizim iş.. ister istemez stres yapıyorum... ters ters bakalım nereye kadar inşallah benim ihale gelmeden güldürürse ne güzel olur.. tersi olursa tozlu raflarda yerini almaya devam edicem..
2BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Bakacaz işte bizde o durumu anlamadık :(
Önce_Vatan1841 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Önce_Vatan1841 ()Sizin 4.80 ile başlayan hesaplamada listenin en başından sonuna ve sonundan başına gidebilecek bir hesaplama bu.. ve başından beride dikkatimi çekiyor..2 hafta önce bazı sitelerde 4.80 e iğne atmasıda normal değildi sanırım.. anlaşılıyor ki dedikleriniz zamanla geliyor..
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()eyvallah iyi geceler hayırlı kazançlar sana ve tüm foruma...
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Yorumların için TSK ederim . iyi geceler . iyi kazanclar.
By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()şöyle hesaplayalım 23800 den hadi döndü diyelim, dolarda tahminen 8,70 oldu ve ordan geri saldı diyelim tahmini 6,65tl ediyor. Tabi dolar kuruna göre değişir, onsnin dahada düşmeyeceğininde hiçbir garantisi yok, veriler olumsuz çünkü uzun bir zaman fed faiz kararıda yok ama bu korku onsleri yukarıda attıramıyor. ytd
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Bu olumsuz havada gelmez dediğin 6,56 ve altına bile düşer :) fedin 2 dudağının arası ile doların düşüşe geçmesine bakar bu iş, tl bazlı bir anda aşağılarda buluruz kendimizi, bazıları şimdi diyordur TL ye geçti ya düşüş olacak diyor diye :) ben 7,19da en son dedim ki düşüşe geçiyor arkadaşlar muhtemelen gene günlük düşüşe geçecek, tahmini yeri hesaplayıp dedim ki foruma acele etmeyin 7,007tl ye kadar düşebilir. akşama kadar beklemeyenler 7tl üzerinden alım yaptılar mesela, ilk etapta 7,04 gördü, devamında dolarda salınca 6,90lara düşmüştü. yani tersteyken bile bunu yazıyorum. TLde olmamla alakası yok. ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@By_tarafsız_adam buna dusuncen nedir . gerçekleşir mi ? Senin analizde var mı bu değerler?
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Bu değerler gerçekleşir mi ? buna dusuncen nedir ? ytd
1BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()daha önce görmüştüm, ilkinde 7,17 de millet satarken ben 7,02den aldığımı mb kararını bekledim sabit bırakınca dahada arttı ve 7,28de satmıştım. şimdi ise altına düştü kırılım dediğin yere doğru gidiyor ama dolar bazlı düşecek mi onu zaman gösterir. Şu an dolar tepe yapmaya gidiyor, bir miktar daha artabilir ytd hedeflediğim seviyeye gelirse dolarıda çıkacam elimden. Full TL ye geçmeyi düşünüyorum, sadece fırsat gördüğüm zamanlar giricem. ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@By_tarafsız_adam bu yorumlara dusunceniz nedir?
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@By_tarafsız_adam buna ne dersin ? Dusuncen?
0BeğenmedimŞikayet
Mik777 ()Yukarı atamadı gitti sabitlediler
Hay_Hacamat_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hay_Hacamat_ ()Haydi dönsün artik 6.74 den dönsün. Yukari yukarı çıksın. Bu gümüşe kalp dayanmaz. Çatır çatır düşüyor. Cikmak için hiç acele etmiyor. Kaziya kaziya çıkıyor. 24.50 uzeri atsa da 23 lere gitmesek barii.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Hay_Hacamat_ amator calısmamız :) ytd
0BeğenmedimŞikayet
siyahbeyazım ()Ümidim var elbette çıkmadık candan ümit kesilmezmiş, gümüş tl saatliklerde ve günlükte düzeltmesini yaptı ancak günlükte düzeltmesini tekrarlayarak haftalık düzeltmesini sürdürüyor, haftalıkta düzeltme sonlandığında eğer aylıkta düzeltmeye devam etmezse elbette yükselme atağı da yapacaktır, ytd. Not: Dünyada ve etki eden ülkelerde olağanüstü gelişmeler olmazsa.
Efem09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Hiç yükseliş ümidi yok mu hocam, baya terste kaldım busefer. 7.50 tan zararkes yapmadım.
siyahbeyazım için cevaplandı (yorumu göster)