Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (3081)
0BeğenmedimŞikayet
Gulsoy ()Nkt yemi geldi)
Acemi_gümüş_tüccarı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Acemi_gümüş_tüccarı ()neden 250 lerden almadınız ortamayı düşürmedin
Gulsoy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gulsoy ()Elimde 330 dan aldıklarım duruyor:(
0BeğenmedimŞikayet
Acemi_gümüş_tüccarı ()ben platini 260 almıştım bütün emtialar yükselebilir platin 335 gördü düştü takdir sizin
-1BeğenmedimŞikayet
Gulsoy ()6.64 kırıldımı ? sayın @M_yıldız
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gulsoy ()Platin bende düsünüyorum .. burdan gideri varmı .. yoksa bi miktar geri gelirmi? fikriniz?
0BeğenmedimŞikayet
Acemi_gümüş_tüccarı ()altın platin gümüş dolar var birazda tl var
0BeğenmedimŞikayet
Gulsoy ()Sepette ne var diye sorsam! ayıp etmiş olurmuyum syn @Acemi_gümüş_tüccarı
0BeğenmedimŞikayet
Acemi_gümüş_tüccarı ()ben sepet yapyım çıkarsada hazırım düşersede hazırım
Gbahar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Made in myz
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Al_Işık ()Teşekkürler kardeşim. Sağolasın.
Çakıltaş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kuyumcu006 ()Hocam sizinle birlikte alıp satıyoruz full bakiyeyiz bekliyoruz
TANER_Murat için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Çakıltaş ()Sizin de Murat Beyinde emeklerinize sağlık.
Al_Işık için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Al_Işık ()Kardeşim dünde sizinle 6.61 de mutabıktık. Pivot bu dedik. İbre yukarı döndü gibi. Eğer 23.12(6.71) yi görürsek, üzerinde 4h kapanış alırsa,23.40(6.80), bununda üzerinde 2 gün arka arkaya kapanış alırsa,23.70(6.90) e toka eder dedik. Ayriyeten 6.61 altındaki durumlarıda yazdık. Açık ve net olarak. Yatırım tavsiyesi vermiyoruz eni nihayetinde. Bireyler bakarlar, kendi çıkarımlarını yapıp, özgür iradesi ile kararlarını verirler. Dert etme kardeşim. Başarılar dilerim. Takipteyiz.
1BeğenmedimŞikayet
Eyüpensar42 ()Herkes kendi riskini alır siz gördüğünüzü aldığınızı sattığınızı yazıyorsunuz kimseye zorla al sat yaptırmıyorsunuz lütfen çizginizi bozmadan devam edin saygılar
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Hocam bunlarla vakit kaybettiğinize yazık. Zaten tersteler, alacak paraları yok. Amaçları düşebilir diyenleri rencide edip susturmak. Dün de yazmıştım, herkes alırsa kendileri tersten çıkacak zannediyorlar. Zaten düzgün hesap yapabilseler terste kalmazlardı :)
2BeğenmedimŞikayet
Hummad ()Üstadım biz sizi biliyoruz. Siz kendinizi üzmeyin. Düşecek dediğinizde düştüğüne kaç defa şahit olmuşumdur. Çıkacak olunca da hakeza. Dün bile bu kargaşada düşecek dediniz 22.715 den 22.366 ya indi çıktı. Değerlendirene parite gram arttırma fırsatı idi. İyiki varsınız. Sizi üzen bizi üzer. Emeğinizi görmeyen, görmek istemeyen gerçekten nankörlük etmiş olur. Allah razı olsun.
0BeğenmedimŞikayet
Melankolik ()Ben size tamamiyle kötüsünüz yanlış yapıyorsunuz demedim. Pazartesi yaptığınız düşüş olacak vakit daraldı seklinde yorumunuz yanlıştı ve gercekten iyi bir insan hata yaptı mı özür diler. Yani sabah akşam yatıp kalkıp işim yok sizle mi uğraşacam ya ben sadece yaptığınız yorum yanlıştı onu kabul etmiyorsunuz. Bana da satış yaptırdın gercekten hakkımı size helal etmiyorum. Siz devam edin kardeş. Yaptıgı yanlışı kabul ermeyen insanlar çok var maalesrf siz de onlardan birisiniz klasik. Kolay gelsin. Allah kalbinize göre versin.
0BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Hala tl demisiniz aldinizmi @falcon38 @Acemi_gümüş_tüccarı
1BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Sen kıymetli bir insansın
İyi ki varsın
0BeğenmedimŞikayet
ASRİ6327 ()S. aleykğm Taner hocam
Olcay hocamız açtı
Anketimize katılırmısınız
Saygılar
1BeğenmedimŞikayet
smsun55 ()kıymetli kardeşim öngörüleriniz bizim için değerli sağolun
21BeğenmedimŞikayet
TANER_Murat ()6,61
Bakınız, derdim popüler olmak değil. Beğeni toplamak da değil. Gösterge durumlarını paylaşıyorum sadece hepsi bu.
Neden paylaşıyorum diye soruluyor? Ben size sorayım, neden paylaşmayayım? Yani çok kullanılan tabirle sallayayım mı?
Gerçekten niyetinizin çarpıtmak, üzerime gelmek ve sitede geçmiş mesajlarımı incelemeye vakti olmayan ama hakkımda yazdığınız asılsız mesajlarınızı okuyan zihinlerde yanlış algı sağlamak için gayret ettiğiniz çok net anlaşılıyor.
Ben sizi engellemek istemiyorum. Lütfen, siz beni engeller misiniz? Hem zarar da etmemiş olursunuz.
Melankolik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Melankolik ()Ya atı alan üsküdarı geçti sen geçen günkü yorumunda düşüş ağırlıklı zaman daraldı bilmem neler neler aradan 2 gün geçti bak ayrıca ben de düşüş bekliyorum ama önemli olan orda insanları alelaceleye getirip satış yaptırman hatali idi hatanı kabul etmiyorsan bir şey diyemem artık kardeş. Allah gönlüne göre versin. Hayırlı günler dilerim.
0BeğenmedimŞikayet
NEW_GOLD ()Murat hocam ipte sallanıyor sanki ya mal yedirme yada silkeleme yapılıyor bi çözemedim
2BeğenmedimŞikayet
TANER_Murat ()Son göstergelerde 6,59 üzerinde satış bölgesinde olduğunu söylemiştim. Söylediğimin arkasındayım. YTD
@Melankolik
Yalçın3734 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yalçın3734 ()@TANER_Murat Ongorulerinizde bir değişiklik varmı acaba? Yukarı gidiyor gibi
-2BeğenmedimŞikayet
Melankolik ()Senin yüzünden insanlar kârından oldu. Diğer sefer dr yüksekten aldın özür diledin ya bu sefer dr hatanı kabul et ya çıkart at gözlüklerini.
0BeğenmedimŞikayet
Antidepresann ()Karpuz yata yata büyür derler. Umarım gümüş içinde geçerli olur bu söz :))
_LegendComeBack_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_HERI05 ()dostum gorunen o
bak usd 8 ken gms 8tl ustiydu
usd 9 ons dusuk olmasa
obaaa 7.20
Avaz için cevaplandı (yorumu göster)