Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (44)
0BeğenmedimŞikayet
Ege_can ()Hocam hepimizin bakis acisi tabiki farkli benim formasyon arizali cikar obo senin hedef olur biz sadece beklentileri satin alir ona gore islem acariz. Biri desin dolar 10 tl olcak neye gore olcak selaleci desin 5 tl olcak neye gore olcak sorarim hedef formasyon yoksa beklentiyi neye gore satin aliyon
RedStone için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
RedStone ()8 civarı tam sol omuz izası
Orayı geçerse quasimoda bozulur ama ben bunu beklemiyorum
Direk sert v yapıp çıkacak diye düşünüyorum
Ege_can için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ege_can ()Bende hoca degilim bir garip insanim gozumun gordugu kadar dilimin yettigi kadar yardimci olmaya calisiyorum
__ZERO__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ege_can ()8.20 oboya giderse tekrar derin dusus demektir hocam
0BeğenmedimŞikayet
Guclu ()Hahaha yaw ne adamsınız çiçeem
0BeğenmedimŞikayet
RedStone ()Obo değil de mum formasyonların biri olan
Quasimoda oluşabilir 8 tl civarında onun hedefi de aynı obo gibidir.
0BeğenmedimŞikayet
Ege_can ()Gunlukte obo yapabilir hocam 8.20 giderse tabi hic bir seyin garantisi yok arizalida olabilir. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
__ZERO__ ()Teşekkür ederim .. estagfurullah.. ben hoca usta hiç degilim.. öyle yazıyorum bazen.. sizde aynı şeyleri paylaşınca yoruma katılmış oldum.. iyi geceler.
0BeğenmedimŞikayet
RedStone ()Tmm bende takoz olmadığını söyledim olmuş olsa günlükte de belli eder.
0BeğenmedimŞikayet
Ege_can ()Bende oyle yorumladim paylastim hocam hayirlisi diyelim ama sonradanda gunlukte obo yapar onuda soyleyeyim onu yaparsa paylasirim tekrar zaten
0BeğenmedimŞikayet
Ege_can ()Kardesim ben trend cizmedim ki dusus trendinde oldugunu bende biliyorum alcadan takozlarda takozun genisligi kadar yukari gider formasyon attigim trend cizgisi degil
0BeğenmedimŞikayet
__ZERO__ ()Rakamlarda mutabıkız.. tabi yukarısı için..
0BeğenmedimŞikayet
RedStone ()Düşüş Kanalında hareket ediyor!
Takoz bence yok
0BeğenmedimŞikayet
__ZERO__ ()Demekki yanlış görmemişim.. aynı yorum dayız..