Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 01:36:51
EUR 35.9598 01:36:51
USD 34.5492 01:36:51
ALTIN ONS $2717.4500 01:36:51

Konu: 7.12 ile 6 TL Fibonacci hesabı

Acaba mı?

Yorumlar (724)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 21 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

celo_57 ()

Hocam bakim dedim de o kadar çok yorumun varki... Kısaca özetlesen sana zahmet valla bulamadım.

LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Azra35 ()

Tm anladım

0BeğenmedimŞikayet

İBRAMÇAVUŞ ()

Hocam o kirilimda Ensar hoca da 1600 kusurlu rakamları vermisti:)

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Kuzenimde aynisi dedi :) ilk hafta ki yorumlarima gidersen uyarilari gorebilirsin :)

celo_57 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Hani bu piyasaya yon veren buyuk balinalar varya onlarin diger adi. Oyun kurucular yani. Oyunu nasil kurduklarini anlamaya calisiyoruz sadece demeyr getirdim

Azra35 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

celo_57 ()

Hadi leen derdim valla :))

0BeğenmedimŞikayet

Azra35 ()

Hocam soru spek ne demek

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Tesekur ederim kardesim insallah diyelim.

İBRAMÇAVUŞ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

İBRAMÇAVUŞ ()

Iyi dileklerin seninle olsun hocam inşallah ulkem insanlari her zaman kazanir:

-1BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

1859 da sana yada ocak ta ilk dustugunde 1901 kirildiginda 1828 e geldiginde biri sana 1680-1720 gelebilir dese ne derdin :)

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Amin insallah kardesim. Ben terste kalayim sorun degil sakince izler bi yolunu bulur illaki kara gecerim de. Allah kimseyi terste birakmasin helede biz vesile olarak birakmasin diye dua ediyoruz.

-1BeğenmedimŞikayet

celo_57 ()

Oralara çekilir mi hocam o kadar yaa.1800 gecemezse o kadar yani.

-1BeğenmedimŞikayet

İBRAMÇAVUŞ ()

Rabbım utandırmasın hocam isiniz gücünüz rast gitsin

1BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Bir gun olabilirsem oyle birsey o zaman bakmak lazim simdilik allah utandirmasin kimseyi yaniltamalim yeter :)

-1BeğenmedimŞikayet

ogretmenNil ()

Pazar gunu gecesi yine bir operasyonla uyanabilir miyiz acaba? Dolari nsl durduracaklar artik bilemedim.

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Simdi normalde ortam da hic bir gelisme haber akisi olmasaydim once 8.48 sonra 8.35 geri cekilme ordan 8.58 ordan duruma gore 8.35 de olabilir 8.26 da olabilir ordan da 8.8 hedefim vardi.

Bu haftasonu haberleri ile piyasa olumsuz yoruma fiyat artisi vermesi gerekir ama spek derki fiyat asagi olsun ters kose olaun herkes. Ytd

ogretmenNil için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

İBRAMÇAVUŞ ()

Allah'tan acemisiniz profesyonel halinizi dusunemiyorum:)

0BeğenmedimŞikayet

ogretmenNil ()

Siz dolarda dusus mu yoksa yukselis mi bekliyorsunuz?

2BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Bizde acemiyiz sadece spek e yem olmadan pastadan payimizi ne kadar buyuk alirsak o kadar iyidir mantigiyla grafik yorumlamaya analiz yapmaya calsiiyoruz sadece :)

0BeğenmedimŞikayet

İBRAMÇAVUŞ ()

Rica ederim asıl biz teşekkür ederiz sitenin acemileri adina:)

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Yazilmayan bir cok degerli analizci arkadaslar da var. Bende onlara tesekur ederim. Ne kadar az gelip oz de yazsalar aslinda yazdiklarini dikkatli takip edince guzel cikarimlarda bulunabilinir. Guzel dusuncelerinizden dolayi da size ayriyetten tesekur ederim

3BeğenmedimŞikayet

İBRAMÇAVUŞ ()

Allah razı olsun çok iyi yol gösteriyorsunuz siz olun @Onursal5377 @USTAMM @BossVurguncu emekleriniz inkar edilemez

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Eyvallah kardesim bir faydam dokunuyorsa burda takip edenlere mutlu olurum.

0BeğenmedimŞikayet

İBRAMÇAVUŞ ()

Bu arda emeklerinize sağlık ilgiyle takip ediyoruz:)

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

1680 mi :) 1560-1585 bandimi izleyip gorecegiz :) valla bu koinler yukseldikce emtialarda o kadar ciddi yukselis olmaz gibi ama onlarda da derin dususler bekliyorum. Ytd

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Eyvallah guzel kardesim. Burda insanlari yaniltmaya calisan dogru bilgi veren insanlara cok karalama geliyor. Eskiden altin sayfasinda bi soner vardi angel bird resmi vardi. Her gun gelir duzenli bugun ciddi dusus bekliyorum yazar cikardi :) bunun gibi adamlar insanlara hep panik yaptiriyor.

Benim_ciğerim_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

celo_57 ()

İyi yapmışsın tekrar 1800 gecemezse 1680 gelecek galiba. Acayip bişey iniyor çıkıyor. Tekrar tekrar dejavu yaşıyoruz. :))

0BeğenmedimŞikayet

Benim_ciğerim_ ()

Admin yazdı ensar bankacı diye üyelerimiz etkilenmesin diye
Kendisi istifa etti
sonra ladikli çıktı
Bu gün seninle uğraşan kişide
Maminin yan hesabı engellendi
başka hesapla yine geldi
mamibo mudur nedir
Burası finans sayfası olduğundan
Butür kişiler hep olur
Biz gerçek yatırım yapan
Doğru kişilerle iyi insanlarla yolumuza devam ederiz

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Ha evet hatirladim simdi ismini. Valla ismi aklima gelmedi burda teknede bi kel kafali resmi vardi diye hatirliyorum :)

Onla beraber burda milleti iyi terste biraktilar. Ensar sanirim banka calisani falan cikmisti oyle hatirliyorum. Dogru tahmin veriyordu ama yanlis verdigi de coktu bilerek mi yapiyordu bilmiyorum.

Benim_ciğerim_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Benim_ciğerim_ ()

Hahahah dostum
Kel kafa ketenprens
idi insanlara hakaret edip gitti

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum