Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (73)
2BeğenmedimŞikayet
horozcu ()İnşaallah 4 saatlik ve günlük kapanış önem arz ediyor
aslan2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TOLGACAN96 ()Sert yükselişin yarısını geri alsa, 1500'ün altına iner mi demek istiyorsun?
horozcu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
aslan2 ()Hadi inşallah
0BeğenmedimŞikayet
Gümüşmakas ()Bende üç as var:)))
2BeğenmedimŞikayet
horozcu ()Hocam ne dersin gümüş yarın sert yukarı görüyorum sende ne var
USTAMM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yyemliha ()Teşekkür ederim sağol
etacarter için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()Of mis gibi canak formasyonu olursa ne güzel olur
2BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Bu haftada almiyabilirim asyaya bakmak lazım ons icin
yyemliha için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Grafige baktım inan beklentim yok inan
0BeğenmedimŞikayet
yyemliha ()Beklentiniz nedir peki yada ilk alımınızı nereden yapmayı düşünüyorsunuz?
etacarter için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Zaten engelli bende ben görmüyorum dost er kişi olalım belliki stresli boşver olur böyle şeyler
Ritfe için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ritfe ()tamamda kardeş engelle butonu varken neden hakaret? Ben burda kimsenin avukatlığını yapmıyorum ete olmaz başkası olur bu tarz söylemler bence yanlış.
Alp05 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()4 gün oldu benim hakkımda ne düşünüyorsanız rabbimde size bin katını versin diyim teyzecim
Yenigold için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Bil mukabele terso olmayan yatırımcı olmaz insallah tüm arkadaslar karla çıkar ama ben saglam düşüş bekliyorum halen nasip ytd. buda öngörüm kar zarar kardeş gümüş...