Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (76)
1BeğenmedimŞikayet
Superibtc ():) sesli güldüm
Atak01 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Atak01 ()Ustam 500 dolar versem yorumlarının içine BTC eklemesen olur mu?
volpann için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
volpann ()benim tl de gözüm yok satacağımı sanmıyorum... burada gelse satsak diyenler gelse satacaklarmı merak ediyorum düşüş olup altan alamamyınzarar olarak görür satar alamaz zarar olarak görür. insanlar sonsuza dek düşmedennyükselsin diyor yok öyle bişey. btc nediyor 19 bin dolar orası gelince 25 bin dolar diyecekler sonra bir sabah kalkacaklarki 10 bin dolar hayde bakalım baştan :)) bu iş öyle
muratçınar36 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Asi99 ()Yarın satışlar devam edermi dolarda?
0BeğenmedimŞikayet
Saudade_34 ()Peki tşk ederim...
0BeğenmedimŞikayet
Tener ()O zararı yaptım bilmiyordum hemde vergi yüksekken şim dide zarardayım ama ohatayı birdaha yapmıyıcam onseneyide bulsa cıkmıyıcam
0BeğenmedimŞikayet
muratçınar36 ()Volpan kardeş senin sigarayı ful bırakacağın gramın da 530 olacağı günler yakındır :)
1BeğenmedimŞikayet
volpann ()alınan malda zarsr olmaz satmadığınız sğrece satılan malı tekrar alamazsan o fiyattan zarar eder insan
Tener için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Unal66 ()Hocam ben 300 bazz ı gecmeyecegini dusunuyorum 200 baz artırsa faizi ne olur dolar sizce
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()kısa vade 1-3 ay orta vade 3-6 ay uzun vade 6-12 ay ve üzeri
golden_boys için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
golden_boys ()cok beklersin
Ctnysr için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
volpann ()ben bugün uzuuunca bir yazı yazdım gir sayfama bul yprumlarımda yada grafiklerime gir orada en baştaki yazımı oku açgerekçelerimi anlarsın. şimdi bir makalede sana yazmayalım
Papatya_mahmutt için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ctnysr ()Orta vade 1-6 ay uzun vade ise 1 yıl ve üzeridir kardesim
golden_boys için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
golden_boys ()orta vade 1 yil falan galiba
0BeğenmedimŞikayet
Tener ()Sende sağol işinras gelsin bu sitede okadar insan varki atınca görünüyorlar ama düşüşte hepsi piyasası yorumcu oluyor sizin gibi herdayim görüşlerini paylaşanları görmek bizim gibi terste kalanlara moral oluyor
1BeğenmedimŞikayet
volpann ()orta vade 570 bekliyorum
Yanilmadiniz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()yarından sonra öngörümü söylerim cumartesi
Saudade_34 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
volpann ()9 tl diyorum kandırımak değil ben kendi fikrimi söylüyorum. sende düşecek diyorsun şimdi milletimi kandırmış oldun szin kafanız karkşık biraz dinlenin
Emreeed için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Derinmavi1311 ()Hocam ne zaman yükselişe gecer gram ve ilk pik noktası ne olur
0BeğenmedimŞikayet
Emr06 ()Bu ön görüyü neye baglıyosunuz
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()ben 530 dan altın almadım karıştırıyorsunuz galiba
Papatya_mahmutt için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
volpann ()her daim tersteykende kazanırkende amacım algı değil her halukarda elimden geldiğince yarcımcı olabilmek kardeşim sağol
Tener için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ersari ()Döviz bürolarıda satıyor. @volpann en iyi tercih bencede gram 24 ayar. Tabi 15, 20 Krş fark var.
0BeğenmedimŞikayet
Tener ()Kolay gelsin kardeşim seni hep görüyorum düşün vede buradasın helal olsun
1BeğenmedimŞikayet
Saudade_34 ()Merhaba gramda bu düşüş hangi rakamdan döner ...
2BeğenmedimŞikayet
volpann ()yıl sonu 570
Yanilmadiniz için cevaplandı (yorumu göster)