Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0555 13:25:13
EUR 36.4818 13:25:13
USD 34.5404 13:25:13
ALTIN ONS $2592.1700 13:25:13

Grafiği gönderen: uzmn

⭐⭐uzmn ()
Gümüş
Merhabalar Gümüş Dostları: Gümüş ons'un dört saatlik grafiği şimdilik hoş değil, yukarı toparlanmasına izin vermiyor spekler, buralardan toparlanmalı ilk 24.5430 üzeri ve devamında da 24.8947 kalıcılıkta tehlikenin geçtiğinden söz edebiliriz diye düşünüyorum, düzeltmenin devam etmesi durumunda da maalesef alt desteklere doğru (ilk 24.9425 kırılır ise de 22.2767 hedefte olur.) çekilme devam edecektir, bu paylaşımım kısa vadeli bir çalışmadır, orta ve uzun vade için sorun görmüyorum. Her zaman olduğu gibi ifade etmekte yarar görüyorum; Alım- satım veya bekleme kararı ve yaptığım paylaşımı dikkate alıp almamak arkadaşlarımızın kararı ve takdiri, saygı duyarım. Tüm arkadaşlarımıza bereketli kazançlar, saygılar.

Yorumlar (26)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Riskli dolar bütün dövizler karşısında değer kaybediyor. Nok dolara karşı neredeyse 6 aylık tavan yapmak üzere ben çaprazdan yavaş yavaş gümüş almaya devam etmeyi düşünüyorum. Az karla al sat yaparak maliyet düşebilir sıkı takiple

Emr06 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Emr06 ()

Bişey öğreneblrmyim. Gümüşü tl ye çevirip sonra usd alsak malum makas vergi v. s
Ama gümüşten usd ye direk geçsek bunlar daha mı düşük maliyet. parıtenin cazibesi bu mu?

uzmn için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

uzmn ()

sn. @YeniHoca arkadaşım, bereketli kazançlar.

YeniHoca için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

uzmn ()

Evet, yapılabiliyor.

1BeğenmedimŞikayet

uzmn ()

Hepimiz için inşallah.

ALİ_SAMİ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

ALİ_SAMİ ()

Allah kazancınızı bol eylesin kardeşim...

0BeğenmedimŞikayet

Emr06 ()

Peki gümüş tl den usd ye parite oluyormu

1BeğenmedimŞikayet

YeniHoca ()

Teşekkürler...
Bereketli kazançlar...
Saygılar...

0BeğenmedimŞikayet

uzmn ()

Yani parite yapmamda ki amacım dolar arttırmak.

0BeğenmedimŞikayet

ALİ_SAMİ ()

anladı... o daha mı karlı oluyor... yoksa zarardan mı koruyor...

0BeğenmedimŞikayet

uzmn ()

Tabi arkadaşlarımızın yatırım stratejisi ve bekleme sürelerini bilmediğim için soran arkadaşlara( @Aynur1 hocam bilir. ), parite yaptığımı (Ons gümüşten Usd ye veya Usd'den ons gümüşe) paylaşıyorum. Bereketli kazançlar.

1BeğenmedimŞikayet

uzmn ()

Gümüş te her şey mümkün tabi ki, Benim yatırım stratejime göre buralar kademe alım yerleri, yine de karar ve takdir arkadaşlarımızın. Bereketli kazançlar. Saygılar.

YeniHoca için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ALİ_SAMİ ()

inş. kardeşim..

0BeğenmedimŞikayet

Emr06 ()

Ben mart a kadar bekleyeceğim. vade sorunum yok yıl olarak ta beklerım ama mart a kadar kar etmiş oluruz

1BeğenmedimŞikayet

ALİ_SAMİ ()

teşekkür ederim kardeşim... sağolasın...

0BeğenmedimŞikayet

ALİ_SAMİ ()

satarken de yazıyormusunuz?

0BeğenmedimŞikayet

uzmn ()

Rica ederim sn. @ALİ_SAMİ arkadaşım, düşerse alıma devam edebilecek durumdayım, yükselir se de satabilecek durumdayım. Bu gün malum ay kapanışı, doğal olarak fonlar da pozisyon kapamaları olabiliyor. Bir de Yarına bakmak lazım, profilimde var, daha önce de ifade etmiştim, benim beklentim bir süre daha baskı altında kalabiliriz, ancak 15 aralık sonrası artık yavaş yavaş toparlarız diye kendi adıma düşünüyorum. Bereketli kazançlar, saygılar.

0BeğenmedimŞikayet

ALİ_SAMİ ()

bu güzeldi.. haklısın...

1BeğenmedimŞikayet

YeniHoca ()

Daha aşağı sert düşüşler olur mu ?
Alım yapmak için fikrinizi bekliyorum.

0BeğenmedimŞikayet

Emr06 ()

İllaki bugün olmasa yarın yada diğer gün illaki yükselecek ki para babaları parasına para katsın. düzen böyle. bizDe arada ufaktan ne kaparsak

1BeğenmedimŞikayet

ALİ_SAMİ ()

sağolasın kardeşim... bütün herkes aynı şeyi yazmaya başladı... bu geceden sonra yükselecek mi yoksa?

6BeğenmedimŞikayet

uzmn ()

Bu günlük son paylaşımım Gümüş dostları; İki hafta önce alt yorumda beklediğim kısa vade düzeltme hedefim geldi, olası tepki yükselişinde fırsatı kaçırmamak için buralardan bekleme sürem olduğu için kısmen kademe alım yapmayı kendi orta- uzun vade beklentim için uygun gördüm, takip eden arkadaşlarım için paylaşmak istedim. Alım- satım veya bekleme karar ve takdiri her zaman olduğu gibi arkadaşlarımız da, Tüm arkadaşlarımıza bereketli kazançlar iyi akşamlar, kalın sağlıcakla, saygılar.

1BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Teşekkürler bilgilendirme icin

1BeğenmedimŞikayet

RXZ5K2 ()

eyvallah hocam

1BeğenmedimŞikayet

atesbey06 ()

Emeğinize sağlık hocam

1BeğenmedimŞikayet

Kiki ()

Teşekkürler hocam emeğinize sağlık.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum